• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın regli olucam tık yok belirtisi sıfır :işsiz: Bu aydan zaten umutlu değildim dün test yaptım kocaman negatifim var:halay:

Yarın regli olucam tık yok belirtisi sıfır :işsiz: Bu aydan zaten umutlu değildim dün test yaptım kocaman negatifim var:halay:
demeyin şöyle şeyler bacım yaa :skandal: siz böyle yazdıkça daha başlamadan bitiyor nisana dair umutlarım, negatifi krndim görmüş gibi üzülüyorum, yükselen bhcglerle çift çizgilerle gelin bana:KK9:

demeyin şöyle şeyler bacım yaa :skandal: siz böyle yazdıkça daha başlamadan bitiyor nisana dair umutlarım, negatifi krndim görmüş gibi üzülüyorum, yükselen bhcglerle çift çizgilerle gelin bana:KK9:
Umut her zaman var canım inşallah hepimiz alırız bebelerimizi kucağımıza 😊 sen hep iyi düşün
Benim artık aşılama yapılacak.Bu virüs belası bittiğinde yaptırıcam.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

İnşallah bu virüs işi b

Evet canım haklısın kesinlikle bende öyle düşünüyorum benim önceliğim sağlıklı ve hayırlı olması yaşadıklarımdan sonra inşallah evlat sahibi olup bir gün bu açtığımız içimizi döktüğümüz yazdığımız yazıları okuyunca tebesüm eder kendimizle dalga :KK45:geçeceğimiz günlerimiz olur diyorum
Evet öncelik sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlâd olması benim başka isteklerimde var 🤲İnşallah gönlümuze göre olur

Ben de yarın sabah yapıcam inşallah brnbrr brnbrr :rolleyes:
Az çok tahmin ediyorum ne göreceğimi ama neyse 🤦

Merhabalar. Benim Bat 22 marttı ve hala gelmedi. Aile hekimliğinde kan tahlili yapmıyorlar ve hastaneler de riskli olduğu için kanda baktıramıyorum. Bu testleri 2 gün arayla yaptım. En altaki bugüne ait. Ne dersiniz. :KK52:
20200323_063351.jpg

Benim 27 erken den 3 test yaptım çıkmadı bekleyin derim negatifi gormektense bekleyip heyecan yaratmak daha güzel 😄
Aynen bnde bekliyrm cnm hayırlısı artık bakalım nasipte. Öte köy Yok

Merhabalar. Benim Bat 22 marttı ve hala gelmedi. Aile hekimliğinde kan tahlili yapmıyorlar ve hastaneler de riskli olduğu için kanda baktıramıyorum. Bu testleri 2 gün arayla yaptım. En altaki bugüne ait. Ne dersiniz. :KK52: Eki Görüntüle 2608188
[/QUOTE
Tebrik ederim canım bence de hamilesin 😍 oh ne güzel bir duygu

Merhabalar. Benim Bat 22 marttı ve hala gelmedi. Aile hekimliğinde kan tahlili yapmıyorlar ve hastaneler de riskli olduğu için kanda baktıramıyorum. Bu testleri 2 gün arayla yaptım. En altaki bugüne ait. Ne dersiniz. :KK52: Eki Görüntüle 2608188
Hamilesin canım tebrik ederim. Oh ne güzel bir duygu 😍

Belli ki HCG artıyor canım git gide koyulaşmış.
Ayrıca tebrik ederim, sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah.

Cnm adet olmak için vermişti onu bana doktor adetim gecikmişti geçen ay olmam için verdi yanin gün içtim hemn hastalandım ama şöyle bisede dedi hamile olma ihtimalin de olsa mesela bebegin tutunmasını sağlar bu ilaç dedi hamile değilsin kesin hastalanırs demisti çok iyi bı uzamn doktor diyende.
Banada hamilelik varsa tutunması için verdi.adetden 1 gün öncr testde yaptım tek çizgi.5 günde oldu gelen giden yok

Kızlar neler yapıyorsunuz. . Ben bu ay klomen kullandım. Ama asilama olmadım iptal oldu 4 yumurtam büyüdüğü için.

Biz degerlendirdik

Simdi adet günüm 2-3 gün geçti. .

Çok adet sancısı yaşadım 1 buçuk haftadır. .

Ama şuan hicbise yok nerdeyse

Sadece arada hafif yumurtam ağrıyor yada rahim yolum üşümüş gibi ağrıyor.

Yarın test yapabilirim

Sizce ihtimal varmi dir umut olun bana lütfen. .

Back