- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
EvetTeşekkür ederim, siz de mi hamilesiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetTeşekkür ederim, siz de mi hamilesiniz?
En son pazar akşamı vermiştim canım 315 çıkmıştı daha vermedim sen pekiNasılsın kan verdin mi bidaha?
Dün verdim bende bi cesaret ettim 594 çıktıEn son pazar akşamı vermiştim canım 315 çıkmıştı daha vermedim sen peki
Süper sağlıkla al kucağına canımDün verdim bende bi cesaret ettim 594 çıktı
İnşallah kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSüper sağlıkla al kucağına canım
Benimde şimdi 700 civarı olmuştur her şey yolunda ise ikimizinde hemen hemen değerleri aynı deseneDün verdim bende bi cesaret ettim 594 çıktı
Aynen canım inşallah sıkıntısız geçer günlerBenimde şimdi 700 civarı olmuştur her şey yolunda ise ikimizinde hemen hemen değerleri aynı desene
Peki ne zaman doktora gideceksin keseyi görmek içinDün verdim bende bi cesaret ettim 594 çıktı
7. Haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum canım kalp atışını da duyarım hem çok sık gitmek istemiyorumPeki ne zaman doktora gideceksin keseyi görmek için
Benim erken gitmem gerekecek canım malum ilk gebelikten dolayı preeklemsi geçirdiğim için aspirin kullanmam lazım 6+0 dan itibaren o nedenle haftaya giderim ben7. Haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum canım kalp atışını da duyarım hem çok sık gitmek istemiyorum
Anladım canım riskli durumlarda gitmen gerekir tabiBenim erken gitmem gerekecek canım malum ilk gebelikten dolayı preeklemsi geçirdiğim için aspirin kullanmam lazım 6+0 dan itibaren o nedenle haftaya giderim ben
Amin inşallah canımİnşallah kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sen diyordun ya çok kan vermeye gidiyorsun diye benim durum senden çok farklı canım benim ilaç kullanmaya başlamam lazım7. Haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum canım kalp atışını da duyarım hem çok sık gitmek istemiyorum
Aynen kuzum kardiyolijiye de gitmem lazım kalp yetmezliğine girmiştim kontrol altında olmam lazım benimAnladım canım riskli durumlarda gitmen gerekir tabi
Çokluğundan değil canım dışarı çıkmaya korkuyorum ya ben oyüzden diyorum gitmen gerektiği zaman tabiki gideceksin riske atamazsınSen diyordun ya çok kan vermeye gidiyorsun diye benim durum senden çok farklı canım benim ilaç kullanmaya başlamam lazım
Kızlar merhaba suan adetim 4 gün oldu geçiyor hem gebelik hemde ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı
Nerdenuaptırdınız beta testini acaba sağlık ocağında mıÇokluğundan değil canım dışarı çıkmaya korkuyorum ya ben oyüzden diyorum gitmen gerektiği zaman tabiki gideceksin riske atamazsın
Aile hekimleri virüsten dolayımı test yapmıyor ? Bende gidecektim boşa gitmeyeyimMerhabalar. Benim Bat 22 marttı ve hala gelmedi. Aile hekimliğinde kan tahlili yapmıyorlar ve hastaneler de riskli olduğu için kanda baktıramıyorum. Bu testleri 2 gün arayla yaptım. En altaki bugüne ait. Ne dersiniz. Eki Görüntüle 2608188
Evet canım virüsten dolayı. Sabah erkenden gittim hatta içeri bile almadılar. Bugün telefonla görüştüm ben folik asit için. Onu yazdırmak ve gebelik kaydını yaptırmak için gelin dedi sadece.Aile hekimleri virüsten dolayımı test yapmıyor ? Bende gidecektim boşa gitmeyeyim