• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar. Benim Bat 22 marttı ve hala gelmedi. Aile hekimliğinde kan tahlili yapmıyorlar ve hastaneler de riskli olduğu için kanda baktıramıyorum. Bu testleri 2 gün arayla yaptım. En altaki bugüne ait. Ne dersiniz. :KK52: Eki Görüntüle 2608188
Tebrikler sağlıklı bir gebelik olur ins hayırlısıyla kucaginza almak nasip olsun

Banada hamilelik varsa tutunması için verdi.adetden 1 gün öncr testde yaptım tek çizgi.5 günde oldu gelen giden yok
Testi tekrarla istersen cnm varsa keisn çıkar artık yada kan ver verebilirsen kesin sonuç çıkar ilaç içtikten 10gun içinde olman lazım adet hamile değilsen istersende bekle bikac gün daha öyle yaparsin olmazsın cnm hyirlisi olsun inşallah

Bende burda yerini aldım listeye eklenmek istiyorum çalışmalar devam etme aşamasında son adet tarihi 12 mart erken yumurtladım zaten adetten hemen iki gün sonra beklemedeyim 🙈🙏🏻

Testi tekrarla istersen cnm varsa keisn çıkar artık yada kan ver verebilirsen kesin sonuç çıkar ilaç içtikten 10gun içinde olman lazım adet hamile değilsen istersende bekle bikac gün daha öyle yaparsin olmazsın cnm hyirlisi olsun inşallah
Neden ilaç içtikten 10 içinde adet olmak lazım orayı anlamadım

Neden ilaç içtikten 10 içinde adet olmak lazım orayı anlamadım
Adet söktürücü özelliği de var ondan cnm bana öyle demişti doktor 10gun içinde olursun hamile değilsen dedi süresi kişiden kişiye değişiyor işte bazısı içince hemn hastalaniyor bazısı 1hafta sonra

Teşekkürler canım.testi tekrarladım yine neqatif

Bu sabah da tertemiz bir negatif, bu ay da olmadı :KK42:
Vardır bunda da bir hayır diyelim ve regli bekleyelim.
Tünaydın bu sabah bende yaptım negatif regli günü gelmezse yaparım artık hayırlısı ne diyelim ☺️☺️

Senin ikinci olacak inşallah dimi canım ?
Benim ilk ve insan daha çok stres yapıyor hele şu toplum baskısı, bebek yok mu diyenler her aramada her gördüğünde soranlar
:sinirli:
Ben bıktım zaten o sürekli sormalardan utanmada yok regli olacağım zaman karnım şişer hemen sorarlardı ay hamileymisin delirtiler insanı 😄Artık her sorana hamile kaldığımda aldıracak listesi yaptım seninkide hazır diyorum bir daha sormamaya başladılar 😂 kurtuldum

Ben bıktım zaten o sürekli sormalardan utanmada yok regli olacağım zaman karnım şişer hemen sorarlardı ay hamileymisin delirtiler insanı 😄Artık her sorana hamile kaldığımda aldıracak listesi yaptım seninkide hazır diyorum bir daha sormamaya başladılar 😂 kurtuldum

Haha ben de öyle yapayım bari 😅
Sen kaç aydır bekliyorsun canım ? Benim de çok olmadı aslında korunmayı bırakalı 3. aydı. Ama yine de üzülüyor insan olmayınca. Kaç arkadaşımla konuştuk hepsi ilk istedikleri ayda hamile kalmışlar. İnsan sorguluyor kendini acaba bir sıkıntı mı var diye.

Back