• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi film acayim belki unuturum diyorum hep hamileler bebekler her yerde karşısına çıkar mı insanın 😐
Ya o kadar aynıyiz ki... illa bi gebelik testi resmi, hamilelik haberi.. en çok sevdiğim dizil3rden soğudum bu yüzden ve tedirgin izliyorum hatta bazen açamıyorum... bana abartıyorsun diyorlar ama ben de böyle şeylerden çok etkileniyorum ne yapıyım:(

Inşallah:) benim de 5 gün kaldı her sn aklımda ama gecikmeden bakmiyim diyorum. Sizce?
Aynen geçmeden bakmayın kesinlikle insan negatif görüntü daha çok morali bozuluyor bekleyin gecsinki garanti çıksın sonuç adetten 2gun önce bile yanlış sonuç çıkabiliyor 🤲dua edelim.ins gebe kaliriz

Kızlar 2 gün önce test yapmıştım hayalet çizgi vardı az önce yeniden yaptım çok bariz gözüküyor galiba değil mi, hayal görmüyorum ben değil mi gerçek deyin bana nolur 😢 adetime 3 gün var

Eklentiler

• 20200322_191844.jpg
    20200322_191844.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar 2 gün önce test yapmıştım hayalet çizgi vardı az önce yeniden yaptım çok bariz gözüküyor galiba değil mi, hayal görmüyorum ben değil mi gerçek deyin bana nolur 😢 adetime 3 gün var
Hayırlı olsun canım baya belli pozitif bu 😊

Ben de gördüm imkan varsa kan testi verin yoksa da her gun tekrarlayip koyulasmasinı gözlemleyin. Hayırlı olsun bu arada 😊

Hayırlı olsun canım baya belli pozitif bu 😊

Teşekkür ederim, inanamıyorum şuan gerçek değil gibi geliyor. Bu ay o kadar düşünmüyordum ki hiç beklemiyordum. Şuan hem çok mutluyum hem çok tedirginim ne hissedeceğimi bilmiyorum

Ben de gördüm imkan varsa kan testi verin yoksa da her gun tekrarlayip koyulasmasinı gözlemleyin. Hayırlı olsun bu arada 😊

Çok teşekkür ederim, 1 buçuk senenin üstüne ilk defa görmek nasip oldu ikinci çizgiyi. İnşallah vardır ve sağlıklıdır 😢

Teşekkür ederim, inanamıyorum şuan gerçek değil gibi geliyor. Bu ay o kadar düşünmüyordum ki hiç beklemiyordum. Şuan hem çok mutluyum hem çok tedirginim ne hissedeceğimi bilmiyorum
Kısa bi şok sonra alışırsın bikaç güne 🤭

Back