- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
Gelmez inşallahHayir regl bekliyorum. 2 gün daha olmazsam yapıcam. Çünkü gelecek gibi hallerim var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmez inşallahHayir regl bekliyorum. 2 gün daha olmazsam yapıcam. Çünkü gelecek gibi hallerim var.
Inşallah ikimiz de görürüz ben de haber bekliyorum test yaptığın zaman
Inşallah ben inanılmaz stresliyim bakamıyorum teste falan... yani asiri endiseleniyorum. Bu stresle nasil basa cikilir negatif testler beni bitirdi..İnşallah hep birlikte hayırlı haberler alırız bu ay
Aynı ben ((( aklımdan çıkmıyorBenim 5 günüm kaldı düşünmemeye çalışıyorum ama bir haftadır dışarı çıkmıyorum evde tek isim oturup bu ay oldu mu acaba diye düşünmek
Bi film acayim belki unuturum diyorum hep hamileler bebekler her yerde karşısına çıkar mı insanınAynı ben ((( aklımdan çıkmıyor
Bnde beklemedym cnm daha 9gun var adetime.zamn geçmiyor yaaa inş olmayız hiç birimiz hastaTotem yapıyorum kırmızı kart görmeden nisan topigine gitmicem
Ay hadi inşallah bir sonraki bekleyisimiz doğum olsunBnde beklemedym cnm daha 9gun var adetime.zamn geçmiyor yaaa inş olmayız hiç birimiz hasta
Ayy hadi inşallah kuzum Allah söyletti amiinnnAy hadi inşallah bir sonraki bekleyisimiz doğum olsun
Ya o kadar aynıyiz ki... illa bi gebelik testi resmi, hamilelik haberi.. en çok sevdiğim dizil3rden soğudum bu yüzden ve tedirgin izliyorum hatta bazen açamıyorum... bana abartıyorsun diyorlar ama ben de böyle şeylerden çok etkileniyorum ne yapıyımBi film acayim belki unuturum diyorum hep hamileler bebekler her yerde karşısına çıkar mı insanın
Inşallah:) benim de 5 gün kaldı her sn aklımda ama gecikmeden bakmiyim diyorum. Sizce?Bnde beklemedym cnm daha 9gun var adetime.zamn geçmiyor yaaa inş olmayız hiç birimiz hasta
Aynen geçmeden bakmayın kesinlikle insan negatif görüntü daha çok morali bozuluyor bekleyin gecsinki garanti çıksın sonuç adetten 2gun önce bile yanlış sonuç çıkabiliyor dua edelim.ins gebe kalirizInşallah:) benim de 5 gün kaldı her sn aklımda ama gecikmeden bakmiyim diyorum. Sizce?
Canım bariz belli testin inşallah hayırlı sonuçturKızlar 2 gün önce test yapmıştım hayalet çizgi vardı az önce yeniden yaptım çok bariz gözüküyor galiba değil mi, hayal görmüyorum ben değil mi gerçek deyin bana nolur adetime 3 gün var
Testin varsa hergün tekrarla koyulaşana kadar bu süreçte kan vermek doğru olurmu bilmiyorumCanım bariz belli testin inşallah hayırlı sonuçtur
Hayırlı olsun canım baya belli pozitif buKızlar 2 gün önce test yapmıştım hayalet çizgi vardı az önce yeniden yaptım çok bariz gözüküyor galiba değil mi, hayal görmüyorum ben değil mi gerçek deyin bana nolur adetime 3 gün var
Kızlar 2 gün önce test yapmıştım hayalet çizgi vardı az önce yeniden yaptım çok bariz gözüküyor galiba değil mi, hayal görmüyorum ben değil mi gerçek deyin bana nolur adetime 3 gün var
Hayırlı olsun canım baya belli pozitif bu
Ben de gördüm imkan varsa kan testi verin yoksa da her gun tekrarlayip koyulasmasinı gözlemleyin. Hayırlı olsun bu arada
Kısa bi şok sonra alışırsın bikaç güneTeşekkür ederim, inanamıyorum şuan gerçek değil gibi geliyor. Bu ay o kadar düşünmüyordum ki hiç beklemiyordum. Şuan hem çok mutluyum hem çok tedirginim ne hissedeceğimi bilmiyorum