• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende pek belirti yok deyip 364785 tane belirti saymak :KK70:
Rüyamda da ben 5 aylık hamileyim diyordum birine :rolleyes:
Allah'ım ruh sağlığımız yerindeyken hamile kalabilsek bari 😅
Farkettim ben iyi değilim 😄😄 belirti melirti yok valla aksine baş ağrım başladı oda regli öncesi oluyor zaten 🤨🤨

Farkettim ben iyi değilim 😄😄 belirti melirti yok valla aksine baş ağrım başladı oda regli öncesi oluyor zaten 🤨🤨

Bende de acayip şişkinlik var sanki 6-7 aylık hamile karnı gibi karnım ve bil bakalım ben de ne zaman böyle olurum 🤨 Regl öncesi tabiki 😔

brnbrr brnbrr Ayrıca bugün test siparişlerim geldi evde şu anda 11 tane gebelik testi var zor tutuyorum kendimi :KK70:
Negatif korkuma dayanacağım ama 😀
Kaldı 5 Hoppa

Gunaydiz kizlar . Bi kirmizi kart ta ben yedim 😂 nisana geciyorum 😊
Günaydın cnmlar hayırlı olsun kuzum bidaki ay insallah benimde bugün bı kalktım çamaşırım su içinde öyle bi akintim olmuştu komple ıslanmış çamaşırım ayiptr söylemesi yaa inş adet olmam bu arada bat 31mart

Günaydın cnmlar hayırlı olsun kuzum bidaki ay insallah benimde bugün bı kalktım çamaşırım su içinde öyle bi akintim olmuştu komple ıslanmış çamaşırım ayiptr söylemesi yaa inş adet olmam bu arada bat 31mart
Hayırlısı olsun nasipten otesi degil hic bisey enfeksiyon filan olabilir insallah olmazsin 😊

İnşallah canım bat ne zamn
Canım geçen ay ki adet tarihim gecikti baya o yüzden tam bi şu gün diyemiycem ama 33 34 35 günleri ol luyorum yani iki üçgün değişiklik gösteriyor ama adet olana kadar testime edicem bakalım ne olacak bende merak ediyorum zaten paylaşırım burda gelişmeleri 15 te test yapıcam birazdan koyulaşmaya başlamıştı bugün nasıl çıkıcak bakalım

Geçen ayda yapmıştım ama nasip olmadı adetin 6 7 günü pik çıkmıştı kaçırmamak için başladım bende hemen yine aynı olucak gibi hayırlısı artık

Benim 5 günüm kaldı düşünmemeye çalışıyorum ama bir haftadır dışarı çıkmıyorum evde tek isim oturup bu ay oldu mu acaba diye düşünmek 😂

Canım geçen ay ki adet tarihim gecikti baya o yüzden tam bi şu gün diyemiycem ama 33 34 35 günleri ol luyorum yani iki üçgün değişiklik gösteriyor ama adet olana kadar testime edicem bakalım ne olacak bende merak ediyorum zaten paylaşırım burda gelişmeleri 15 te test yapıcam birazdan koyulaşmaya başlamıştı bugün nasıl çıkıcak bakalım
Sen ovulasyan kullanıyorsun yani cnm bende hic kullanmadm şuana kadar benimde adetim ayni senin gibi duzensizin biraz yani ama.bu ay benim.olmazsa sonra ovulasyan alıp kullanmak istyrm bi inş ikimizDe hayırlı haberler aliriz tabi burdaki herkes cnm inş

Son düzenleme:
Back