- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
Amin canım çok teşekkür ederimhayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım çok teşekkür ederimhayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Takvim yakışmış benim bebiş seninkinden büyükAmin canım çok teşekkür ederim
Takvim yakışmış benim bebiş seninkinden büyükAmin canım çok teşekkür ederim
Ben henuz adet olmadim yarin ilk idrarla deneyecegim kasiklarimi patlayacakmis gibi hissediyorumBat 20 mart olan birsürü insan vardı nedir durumlar?
İnşallah hayırlısı olur canımBen henuz adet olmadim yarin ilk idrarla deneyecegim kasiklarimi patlayacakmis gibi hissediyorum
Insallah canim benimİnşallah hayırlısı olur canım
Senin ne kadarlık kuzum takvime yanlış yazmışım düzelteceğimTakvim yakışmış benim bebiş seninkinden büyük ☺☺☺
Sağol canım inşallah isteyen herkese nasip etsinQUOTE="Mateus, post: 63190839, member: 965651"]
hayırlı olsun canım. Rabbim tamamına erdirsin,darısı bizlere olsun tüm isteyenlere inşallah
4+3 görünüyor 24 kasım doğum görünüyorSenin ne kadarlık kuzum takvime yanlış yazmışım düzelteceğim
Senin son adet tarihin neİnşallah hayırlısı olur canım
Son adet tarihini de bakam4+3 görünüyor 24 kasım doğum görünüyor
Kuzum sen kan vermedin miSağol canım inşallah isteyen herkese nasip etsin
18 şubatSon adet tarihini de bakam
Kız benim de 21 Şubat aramızda 3 gün var18 şubat
Ben kürtaj olucam için senden önce doğurcam benim sıpam büyük işte abi/abla dicek ben anlamamKız benim de 21 Şubat aramızda 3 gün var
Nasıl kürtaj kuzum anlamadım kötü bişey yok yaBen kürtaj olucam için senden önce doğurcam benim sıpam büyük işte abi/abla dicek ben anlamam