• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar doktordan geliyorum 😂 gaz sancim kasikta agri ve sık idrar sebebiyle acile gittim hamilelik suphesinide söyledim ama ozel hastane diye tekrar belirtilmesi gerekiyomus ne sacma prosedurleri. Bi serum vuruldum her seyim normal cikti betayi sordum bi umut bakmadik sikayetlerin onuda gosteriyo temiz ciktigi icin dedi ya ben böyle bisey gormedim gülsem mi aglasam mi bilemedim 😂
Değişikler ya 😁 geçmiş olsun buarada canım

Değişikler ya 😁 geçmiş olsun buarada canım
Sagol canim parayla rezil olunuyo diyo ya o hesap ozel testmis ki soyledim onada bakilir diye adetim gecmedigi icin bisey sormadi tekrar soruncada bu oldu cevabi 😑 hayır psikolojik degil normal degilse bu neyin sancisi ilac da vermiyorum dedi celiskili konustu

Kizlar doktordan geliyorum 😂 gaz sancim kasikta agri ve sık idrar sebebiyle acile gittim hamilelik suphesinide söyledim ama ozel hastane diye tekrar belirtilmesi gerekiyomus ne sacma prosedurleri. Bi serum vuruldum her seyim normal cikti betayi sordum bi umut bakmadik sikayetlerin onuda gosteriyo temiz ciktigi icin dedi ya ben böyle bisey gormedim gülsem mi aglasam mi bilemedim 😂
Valla böyle bir dönemde herkes virüs bulaşmasın diye elinden geleni yaparken bu sebeplerden acil e gitmek iyi cesaret. Ben dün ateşlendim ona rağmen hastaneye gitmeye korktum

Valla böyle bir dönemde herkes virüs bulaşmasın diye elinden geleni yaparken bu sebeplerden acil e gitmek iyi cesaret. Ben dün ateşlendim ona rağmen hastaneye gitmeye korktum
Sancimdan duramadigim icin gittim o degerede bakilsin dedim ozele kimsede yoktu devlet universiteye zaten gidilmez 😊

Kızlar bende adet bekliyorum bat 16 marttı bu sabah yaptım tekrar test negatif adet de yok bekliyorum 🤷‍♀️

Bakmadan nasıl serum veriyolar. 🤔

Ateşliysen zaten seni karantinaya alırlar. En iyisi sen kendini al.

Benim adet tarihim bugün olmadım. Test yaptım negatif ama hiçbir adet belirtisi yok. 2 gün daha bekleyip olmazsa direk kan mi versem acaba.

Kizlar dun test yapmistim atmamistim silik cizgi goruyorum demistim bi kac kiside aynisini söyledim bi kac saat sonra fark ettim biraz belirginlesmis sizde goruyomusunuz

Eklentiler

• 20200319_105839.jpg
    20200319_105839.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 45
Back