• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Naptın canım nasıl oldun kanala girme olayı son aşama değil mi normal doğurmadım ama öyle biliyorum en sancılı dayanılmaz sancının olduğu durum sonra da bebe çıkıyor zaten diye biliyorum yani ondan önce suyun gelmişte olur anlarsın uygulama da takip ediyor musun hala
Kanka yakın zamanda ben senden umutluyum hshjdjdjjdjdjkd
Ben de öyle düşünüyorum sjbdjsjdksjdj
Uykum var, agrili veya sanciliyim garip bir durum çözemedim valla snbdjsjdjsjjd

ipeksi19 ipeksi19 Öyle mi oluyor kız ben bilmiyorum ki belki kanala girmeye çalışıyorsa onun baskisidir diye düşünüyordum. Google da doğum kanalina girince hemen doğuyor demiyor bilemedim 😂 yok takip etmedim bugün ederim ama kasılmaya benziyo gibi yapip acı yapiyor sinirleniyorum anlayamadığım için jsndjdndjdjd ishal de oldum karnım guru guru bi de onu çekiyorum.... Yakındır eli kapıda

ipeksi19 ipeksi19 Öyle mi oluyor kız ben bilmiyorum ki belki kanala girmeye çalışıyorsa onun baskisidir diye düşünüyordum. Google da doğum kanalina girince hemen doğuyor demiyor bilemedim 😂 yok takip etmedim bugün ederim ama kasılmaya benziyo gibi yapip acı yapiyor sinirleniyorum anlayamadığım için jsndjdndjdjd ishal de oldum karnım guru guru bi de onu çekiyorum.... Yakındır eli kapıda
Kız sen bana bakma o zaman ben sezeryan doğurdum 🤣 Ama öyle değil mi ya normal doğuranlar bizi bir aydınlatsın korkma diye dedim bende aslında kanala girdiğinde mutlaka anlarsın diye dedim yanlış mu biliyorum 🤔

Kız sen bana bakma o zaman ben sezeryan doğurdum 🤣 Ama öyle değil mi ya normal doğuranlar bizi bir aydınlatsın korkma diye dedim bende aslında kanala girdiğinde mutlaka anlarsın diye dedim yanlış mu biliyorum 🤔
Yani anlayayim ama tam olarak ne oluyor ki onu bilsem karsilastirayim ksbxjsndjdj baskı var aşşağıya ve pat pat her vurduğunde bebişin hickiriklari gibi düşün ama sert ve acı verici kivrandim jsndjsbndndjdnd sanciya benzemiyor tek ihtimal bu geldi aklıma 😆 onun şeyine kasılmaları da anlayamıyorum işte sjndjsjjdkdk bel kasık bölgem genel ağrılı geceden beri bl😅 bunlarla yaşamayı ogrenicem sanirim dnnxjsksjjd

Ay hadi inşallah 😍😍😍 valla patır patır dökülüyoruz inanamıyorum😅😅
Doktorum diyor ki neredennn nereyeee geldik bak😀
Nerelerdennn nerelere geldik gerçekten🙂
Beta hcg den keseye keseden kalp atışına detaylılar cinsiyetler tekmeler karnımız ne zaman şişecek derken gün sayar olduk doğuma 🥹🥲🌸😍🥰🐣

Doğumdan hemen önce belirti olarak kusma veya ishal yaşayanlar var yakındır belki seninki🥹

Doktorum diyor ki neredennn nereyeee geldik bak😀
Nerelerdennn nerelere geldik gerçekten🙂
Beta hcg den keseye keseden kalp atışına detaylılar cinsiyetler tekmeler karnımız ne zaman şişecek derken gün sayar olduk doğuma 🥹🥲🌸😍🥰🐣
Yaaaa geçen aynısını yazdım. Nerelerden nerelere geldik. Neler konuşuyorduk şimdi doğuma geldik. Daha doğumdan sonra bebişlerin ilgili şeyler konuşacağız inşallah 🤲🏻🥹😍

Doğumdan hemen önce belirti olarak kusma veya ishal yaşayanlar var yakındır belki seninki🥹
Evet hatta sabah ishal olduğumu fark edince bi midem bulanmaya basladi ama bu bulantı psikolojikti eminim 😆😆😆 kasılmaları saydim düzensiz şuanda o gece vuran şey de vurmuyor şükür bakalım ne olacak 😆

Yaaaa geçen aynısını yazdım. Nerelerden nerelere geldik. Neler konuşuyorduk şimdi doğuma geldik. Daha doğumdan sonra bebişlerin ilgili şeyler konuşacağız inşallah 🤲🏻🥹😍
Evet keltoş mu olacaklar saçlı mi jsbdjsdjsjdjsn ilk favori konum bu benim 😂😂

Canım benim çok teşekkür ediyorum pazartesi günü çok endişelendim 13 leri görünce doktorum 13 gördüğüm anda alırım demişti tedirgin etmişti beni sonrasında şimdilik takip yeterli dedi o günden beri de 13/9 12/9 gidiyoruz altına düşmüyor ama iyiyim de çok sağol rahatlattın beni benimkisi de aynı marka canım bilmiyordum baya şaşırdım kızlarda söyledi sağolsunlar 🥰
Sen nasılsın iyi misin son turlar temizliğinde hallolmuş bir ferahlık rahatlık gelmiştir mis gibi 🌸

Canım kesinlikle imkanın varsa götür emzirme yastığını çünkü çok büyük rahatlık sağlıyor ilkinde almama rağmen düşünemedim ama şimdi direk hastane çantama koydum benim göğüs uçları küçük o yüzden çok zorlanmıştım bebeğin tutmasıydı benim tutmamdı bir yandan uç çıkarma çabalarıydı derken çok yorucuydu ama şimdi hastane çantama önce onu koycam büyük konfor sağlıyor 🙏🏻🌸

imagination forever imagination forever sen nasılsın kuzum gece boyu sancıların sürdü mü umarım iyisindir rahat bir gece geçirmişsindir 🙏🏻🌸

misophonia_ misophonia_ canım benim hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum ah nasıl da heyecanlı geçmiştir şimdi gecen ☺️ Yavrukuşun da heyecanla bekliyordur kardeşini bizi haberdar et her şey yolunda gitsin inşallah canım benim 🙏🏻🌸
Gece cok zor gectı ipektoşum,umarım önümüzdeki 9 gün böyle sürmez🥲
Mayacıgm sabah 6 gıbı sızmısım🥲bugun annemde kalmayı deneyecegım birde,mide bulantısıda eklendı yanmaya.

Back