- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
Doktor verdiği ilaçlar var bendeGeçmiş olsun canm bence git bi görün dr a
Cnm fiitlim evdw mevcutt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor verdiği ilaçlar var bendeGeçmiş olsun canm bence git bi görün dr a
Doktor verdiği ilaçlar var bende
Cnm fiitlim evdw mevcutt
Negatif kızlar Ama yine de ilk idrar değildi diye pazar sabah tekrarlayacağım bakalım
AmincnmIyi o zaman inşallah bi an önce geçer canım Allah şifa versin
Cnm senin rahimfilmin nasil çıktıIyi o zaman inşallah bi an önce geçer canım Allah şifa versin
Cnm senin rahimfilmin nasil çıktı
Bana da sikinti yokdedi ama bana 4ay verdi 4ay dene dedi 4ay cokgeldi banaTemiz çıktı çok şükür tüplerim açıkmış rahmin şekli de güzel dedi. 2 ay verdi bize şansınız yüksek dedi tutmazsa 3. Ayda aşılamaya başlayacağız canım
cnm sende yumurrlama sıkıntısı varmiTemiz çıktı çok şükür tüplerim açıkmış rahmin şekli de güzel dedi. 2 ay verdi bize şansınız yüksek dedi tutmazsa 3. Ayda aşılamaya başlayacağız canım
Bana da sikinti yokdedi ama bana 4ay verdi 4ay dene dedi 4ay cokgeldi bana
cnm sende yumurrlama sıkıntısı varmi
Ben ilacsiz denicem ama ilac kullajasim var gizilifizli
Tatil oldu okullar buugn songunGenelde 4 ay şans yüksekmiş diyorlar bize 2 ay dedi ama ben okulların tatil olmasını bekleyeceğim sanırım rahat olsun diye
banada vermedi 4ay cokgeldi 2ayolmazsa aşılamaya gecsinyaBen dr dan istedim yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi ama vermedi gerek yok yumurtaların güzel sağlıklı dedi o yüzden kullanmayacağım
Tatil oldu okullar buugn songun
Benimhaftay adet buyukihtimal 2.haftada deneeim ama yumurtlama okulacillma haftasina denkgeliyor
7olcak benimdeSiz kaç aydır deniyorsunuz bizim bu ay 10. Ay olacak
yaskaxti sizin7olcak benimde
yaskaxti sizin
Benim 33oldum ondan acele ediyirum
Ama benisteiikce bende kaçıyor bebek
Ben basaramaiorum ben basarsam esim basaramiyor aman nebilim ikimizde cokistiyoruz ondan heraldeBenim 27 yaşım. Evet stres çok etkiliyor eşime dedim bu ay bebek lafı geçmeyecek ama ne kadar başarırız bilmiyorum
Ben basaramaiorum ben basarsam esim basaramiyor aman nebilim ikimizde cokistiyoruz ondan heralde
inşallah cnmEvet bizim de öyle oluyor maalesef inşallah bu ay son olur artık bunu değil de bebişlerimizin isimlerini düşünürüz