• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende erkn dıye dusunuyorum 2 gun sonra tekrarlıycam inş bu ılk ayım rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat versın inş
2 gün sonra tekrarlama yine erken. 🙈 Erken gebelik testleri bile en erken 6 gün öncesinde gösterebiliyor.

Günaydın kızlar🤗 benim bat 15 mart, göğslerimde şişkinlik ve sızlama var 1 haftadır kasıklarda hiç bir batma ağrı vs yok evde şuna kaset tipi test var sizce yapayım mı acele etmiyeyim mi🤔

Günaydın kızlar🤗 benim bat 15 mart, göğslerimde şişkinlik ve sızlama var 1 haftadır kasıklarda hiç bir batma ağrı vs yok evde şuna kaset tipi test var sizce yapayım mı acele etmiyeyim mi🤔
Yap at bize varsa silik de olsa çıkar büyük ihtimalle. Ben de 2 3 gün kala yapcam. 🙈

Günaydin canim. Yapabilirsin gosterebilir gec dollenme filan olmadiysa ama ilk idrarla yapman daha mantıklı yada 2 gün daha bekleyebilirsin kesin sonuc icin .

Şöyle kızlar ilk idrar değil işte o yüzden kafam karıştı su içmiştim çok sıkıştım şuna yapayım bari tekrarlarım pazar günü negatif çıkarsa da 😂

Şöyle kızlar ilk idrar değil işte o yüzden kafam karıştı su içmiştim çok sıkıştım şuna yapayım bari tekrarlarım pazar günü negatif çıkarsa da 😂
Sivi tuketimini azaltin daha net cikar o zaman ilk idrar degilse bile..

Back