- 28 Şubat 2020
- 1.060
- 1.634
- 83
- 31
Mantıklı, umarım gerek kalmaz ama gerek olursa bidahaki ay öyle yaparımBen çorba çektigimiz blenderla eziyorum toz haline geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantıklı, umarım gerek kalmaz ama gerek olursa bidahaki ay öyle yaparımBen çorba çektigimiz blenderla eziyorum toz haline geliyor
Canım çok üzüldüm, yeni gördüm mesajını da. Umarım sağlıkla tutunur miniğin.Evet canım cumartesi 612 çıktı beta salı günü 576 ya düşmüştü doktor ilaç verdi tutunsun diye. Yarın yine vericem kan bakalım hayırlısı artık henüz net değil bir şey bekliyorum. Salı günü de doktor görecek inşallah verdiği ilaç işe yarar yükselir yabi sağlıklı bir bebekse
20si değil miydi senin canım benimle aynı, yanlış mı hatırladım kii bu arada benim de göğüsler yine füze gibi olduAy benim de ağrımayan göğüslerimde ağrı var. Bat teeee 22si.
22siymiş. Ama ben 20sinde test yaparım zaten.20si değil miydi senin canım benimle aynı, yanlış mı hatırladım kii bu arada benim de göğüsler yine füze gibi oldu
Alemsin e yap tabii 2 gün kala çıkar, ben de 17’de düşünüyorum22siymiş. Ama ben 20sinde test yaparım zaten.
Ben de 17sinde yaparım diyordum da şimdi hidip erken gebelik tesri almiyım evde normal var ondan yaparım 20sinde dedim.Alemsin e yap tabii 2 gün kala çıkar, ben de 17’de düşünüyorum ☺
Ben şu ana kadar rahat geçirdim, işler yoğun zaten e malum corona morona kafam dağıldı geçinip gittim. Umarım son hafta da gün yaklaştıkça heyecandan ölmem, sabrederim de erkenden yapıp testi yine hüsran olmaz. Hep son hafta coşuyorumBen de 17sinde yaparım diyordum da şimdi hidip erken gebelik tesri almiyım evde normal var ondan yaparım 20sinde dedim.
Bu kadar erken çıkması zor gibi ama bişey var sanki. Daha yakından çekebilirsen iyi olur.Sizde bir cizgı görüyormusunuz yok ben halüsinasyonmu görüyorum bat a 10 gun var dayanamadım yaptım
Kişiden kişiye değişebilir fakat benim ilk gebeligimde göğüs hassasiyetim çok fazlaydı üstüne yatamiyordum ve uyku halim vardi adet gününde çok silik görmüştüm çizgiyiBelirti gözlemlemek çok saçma zaten, belirtiler vücudumuzun bize oynadığı bir oyun çünkü adet günü geçmeden belirti falan olmaz
Yakından cekseniz bu şekilde ben göremedim umarım çıkarSizde bir cizgı görüyormusunuz yok ben halüsinasyonmu görüyorum bat a 10 gun var dayanamadım yaptım
Çok çok hafif bişey var galiba ama emin olamadım bi iki gün sonra tekrarla canım testi bence.Bu daha yakın
Dayanamadım cok erken yaptım vala 10 tane alıp hergun yapasım var su heyecan bıle o kadar güzelkiÇok çok hafif bişey var galiba ama emin olamadım bi iki gün sonra tekrarla canım testi bence.
Canım inşallah vardır haber et bizeDayanamadım cok erken yaptım vala 10 tane alıp hergun yapasım var su heyecan bıle o kadar güzelki
Biraz dağılmış gibi canımSizde bir cizgı görüyormusunuz yok ben halüsinasyonmu görüyorum bat a 10 gun var dayanamadım yaptım
Bence sabah deneyin erken gibi ama belli mi olur Allah nasip etmişseNe dersiniz
Bekleme felan oldu mu 1 saatten sonra böyle oluyor daha önce yaşadım baya umitlenmistimNe dersiniz
Amin inş rabbım isteyen herkese versın inşBence sabah deneyin erken gibi ama belli mi olur Allah nasip etmişse