Maşallah
Aynen canım benim sabırsızlığım. Bir de geçen ay çok kısa gördüm yumurtlamayı o yüzden sabah akşam yapmaya çalışıyorum test kaçırmamak için.Bazen gerçekten tutmuyor bazende silikken akşam bi bakiyosun pik akıntı takip et belli ediyor kendini
Benim de 12. 13. Günlerde oluyor canım senin epey geç oluyormuş benim döngüm de kısa zaten 25-26 günde regl oluyorumMaşallahbenimde bugün 13. Gün çizgi var ama çok silik. Benşm yumurtlama 23. Gün oluyır daha var.
Ben 30 günde bir oluyorum ama geç yumurtluyorum. E sen 13. Günde yumurtluyorsan testin neden silikBenim de 12. 13. Günlerde oluyor canım senin epey geç oluyormuş benim döngüm de kısa zaten 25-26 günde regl oluyorum
Hiç bir fikrim yok canım geçen ay zaten yumurtlamada da çok koyu değildi. Niye öyle bilmiyorumBen 30 günde bir oluyorum ama geç yumurtluyorum. E sen 13. Günde yumurtluyorsan testin neden silik
Canım daha once yazmış olabilirsin ama bu tarçın çörekotu bal işini nasıl yapıyorsun?Hiç bir fikrim yok canım geçen ay zaten yumurtlamada da çok koyu değildi. Niye öyle bilmiyorum
Kuzum böyle bi msj gördümTesekkurler kizlar :) adetin 2. Gunu basliyosunuz bir kase bala gozkarari ince cekilmis taze cekilmis olucak corekotu. Ve ayni oranda tarcin koyun bal macun kivamina gelicek tam karari icin hergun sabah ve aksam bi tatli kasigi yiyin yanliz yerken direkt yutmayip corekotlarini cignemeye gayretederseniz daha iyi olur. Oncesinde sogan kuru yapmakta fayda var bu arada. Bal kurune basllamadan adetinize 15 gun kala basliyosunuz bunada her gun sabah aksam taze olarak bi orta boy beyaz sogganin en dis kabugun soyup ikibucuk bardak suyla kaynatyoruz kapagi kapali olarak sonra kaynamaya baslayinca 3 dakida sonra altini kapiyoruz ve suzuyoruz hafif iliyinca iciyoruz yanlliz herseferinde taze hazirlanicak tadi biraz kotu ama icerken elinizin altinda ekmek falan bulundurun hemen pesine yiyinki tadini bastirsin bu kuru bitirken yada ortasinda adet olucakiniz icinizin temizlendigi hissedebilirsiniz bir nevi rahim ici detoxsu cunku bu ve doktorlar oneriyo. Dedigim gibi sonraki adetinizdede 2. Gunu bal kurune baslarsiniz gerisi allah kerim allah herjkese annelik duygusunu tattorsin insallah
Canım daha once yazmış olabilirsin ama bu tarçın çörekotu bal işini nasıl yapıyorsun?
Canısı 1 çay kaşığı tarçın bir çay kaşığı çörekotu ve balı karıştırıyorsun. Yiyorsun. Yanılmıyorsam yumurtayı güçlendiriyorCanım daha once yazmış olabilirsin ama bu tarçın çörekotu bal işini nasıl yapıyorsun?
Adet bittikten sonra hemen başladın mı canım bak bu da benim yumurtlama testim en alttaki değerlendirdim ama Allah’a kalmış
Sağol canımmmmKuzum böyle bi msj gördüm
Adet bittikten sonra hemen başladın mı canım bak bu da benim yumurtlama testim en alttaki
Canım daha once yazmış olabilirsin ama bu tarçın çörekotu bal işini nasıl yapıyorsun?
Ben çorba çektigimiz blenderla eziyorum toz haline geliyorŞu toplu alıntı yapma işini öğrensem iyi olacak
Evde çekilmemiş çörek otu vardı ben onunla yaptım çiğnemeye çalıştım. Oranı netten baktım tam hatırlamıyorum ben aslında tam yapmadım diyebilirim reglin 3. Günü başladım 5-6 gün kullandım sanırım misafir gelince kaldı. Normalde 2. Gün başlamak gerekiyormuş.
İnşAllah canım bugün adetimin 20.günü yumurtlama göreli tam bir hafta oldu inşAllah olmuştur kuzumEvet canım kaset tıp testlerden vardı yaptım ama öylesine yaptım çünkü hemen olmuyor biliyorum.
Seninkinde yine çizgi var benimkiler tertemizDoğru değerlendirmişsin inşallah tutmuştur
Cok gecmis olsun neler yasamissiniz oyleHayır canım 30.haftada doktora gittim herşey normaldi gelişimi çok iyi dedi ve benim asla tansiyon sıkıntım olmazdı yani bebek varken de yokken de. Ailem başka memlekette eşim de o hafta göreve gitti başka şehir e . Birden kanamam oldu meğerki bebeğim ölmüş.bu arada tansiyon kaynaklı preeklemsi geçirdim ben tabi gebelik zehirlenmesi.bebeğim öldü ama bende ölümden döndüm.sezeryan oldum aynı dakika hemen.ve sonrasında yoğun bakımda yattım 15gün. Sonrasında organ yetmezliğine girdim böbrek kalp.bir sene de ilaç tedavisi oldum ve iyiyim suan .
Insallah cok gecmis olsun..Kızlar hepinize selamlar,
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sabah kan verdim değerim 406 ya düşmüş. Sanırım böyle böyle düşecek. en azından dış gebelik değil diye buna şükreder oldum. Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize inşallah
Canım anlattıklarının hepsi birebir bende de var ve benim de bat a 7 gün var. Ben pazar günü test yapacağım, erken gebelik testiIyi aksamlar kizlaaar ... Cok gecmis olsun kotu seyler yasayanlar icin . Rabbim evlatla sınamasın hic birimizi onun hic bır tarifi yokmus. Kızlar kac gündür anlamsızca gaz sancım var doktora gitsem yapacaklari ilaclar alerji olusturuyo hic bisey yapamadan geri yolluyolar. Kasıklarim bayagi sanciyo hic böyle olmamistim göguslerimede dokunamiyorum . Sanirim döngü günlerini degerlendirince vucut olmasa bile hamilelik olayını kavramaya calsiyomus psikolojik mi bilmiyorum ama rahatsiz hissetmeye basladim bat 7 gün ...
Kızlar aynıları bende de var bat 19 mart bakalım hayırlısıCanım anlattıklarının hepsi birebir bende de var ve benim de bat a 7 gün var. Ben pazar günü test yapacağım, erken gebelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?