- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
İnşAllah kuzum inşAllahGelecek cnm boşuna üzüyorsun kendini. İnan bana zamanını bekliyor inşallah bu ay bulur seni gelir bebeğin.
Sağol kuzumNe zor şeyler yaşamıssın Rabbim sabır versin canım
Kızlar hepinize selamlar,
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sabah kan verdim değerim 406 ya düşmüş. Sanırım böyle böyle düşecek. en azından dış gebelik değil diye buna şükreder oldum. Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize inşallah
Çok şükür kötü bir şey yokmuş.Kızlar hepinize selamlar,
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sabah kan verdim değerim 406 ya düşmüş. Sanırım böyle böyle düşecek. en azından dış gebelik değil diye buna şükreder oldum. Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize inşallah
Ah canım benim üzülme nolur rabbim yardımcın olsun şer olarak gördüklerimizde hayır vardır rabbimin hikmetinden sual olunmaz O herşeyin en iyisini bilir metanetli ol Allahım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallahKızlar hepinize selamlar,
amin cnm rabbim yardımcın olsunKızlar hepinize selamlar,
Amin canım inşallah Allah razı olsun. İnşallah rabbim sağlıklı nasip etsin.Canımm hakkında hayırlısı moralini bozma dua et inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebeliğin daha olur
Sağol kuzum çok şükür evet.. Aminn inşallahh çok sağolÇok şükür kötü bir şey yokmuş.Allah yardımcın olsun canım. Bu sıkıntıların çabuk geçsin inşallah.
Kesinlikle öyle canım biz iyiyi kötüyü bilemiyoruz hep hakkımzda hayırlısı diye dua ettik demek ki buymuş. İnşallah kuzum çok sağol Allah razı olsun.Ah canım benim üzülme nolur rabbim yardımcın olsun şer olarak gördüklerimizde hayır vardır rabbimin hikmetinden sual olunmaz O herşeyin en iyisini bilir metanetli ol Allahım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah
Sapol canım Allah razı olsunamin cnm rabbim yardımcın olsun
Hakkinizda hayırlısı olsun Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsinKızlar hepinize selamlar,
Bilmiyorum canım olabilir olmayada blir gidip test yaptır çatlamışmi anlarsınİyi günler hanımlar benimde kasıktan ağrı girdi sanırım yumurtlama gerçekleşecek yalnız balkon yıkadım kova tasidm cam sildim sonra girdi ağrı ondan da olmhs olabilr mi
Bazen gerçekten tutmuyor bazende silikken akşam bi bakiyosun pik akıntı takip et belli ediyor kendiniKizlar benim de takvime göre ve önceki aylara göre yarın yumurtlama günü olması lazım ama ovulasyon testi hala çok silik geç mi yumurtlayacağım acaba uff
Bi de tarçın çörekotu bal yedim acaba ters etki mi yaptı bende
amin inşallahhHakkinizda hayırlısı olsun Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Nerden yaptırıyoruz testiBilmiyorum canım olabilir olmayada blir gidip test yaptır çatlamışmi anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?