Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım anlattıklarının hepsi birebir bende de var ve benim de bat a 7 gün var. Ben pazar günü test yapacağım, erken gebelik testi
Bence erken hic degilse iki gun kala filan ben yapmayi dusunuyorum alt tarafim sanciyo belli belirsiz akintim var temizligime de cok dikkat ediyorum . Midemde gastrit problemim var gazli yiyecek icecek zaten tuketmiyorum usutmuyorum karnim gurul gurul ve cok feci sanciyo ilk ay denemesi zaten eger Allah nasip ederse ...

Benim de elimde bi tane erken gebelik testi var ben pazartesiden önce yapmayayım diyorum

Varsa çıkıyor inan, silik de olsa kendini gösteriyor

Varsa çıkıyor inan, silik de olsa kendini gösteriyor
Daha önce denediniz mi ben idrara daha sonra geciyo biliyorum ilk kan hucrelerine gectigi icin o yüzden dedim . Herkeste ayni olscak diye bisey yok ama ben iki gun once filan yaomayi dusunuyorum. Iyi yalniz degilmisim bu durumu yasayan

Kızlar benimde bat 19 bende pazar yapsam mi diye düşünüyordum. 4 gün kalıyor ama benim hiç bir belirtim yok

Daha önce denediniz mi ben idrara daha sonra geciyo biliyorum ilk kan hucrelerine gectigi icin o yüzden dedim . Herkeste ayni olscak diye bisey yok ama ben iki gun once filan yaomayi dusunuyorum. Iyi yalniz degilmisim bu durumu yasayan
Denemezmiyim aylardır yapıyorum hiç yanıltmıyor tertemiz bir negatif.

Kızlar benimde bat 19 bende pazar yapsam mi diye düşünüyordum. 4 gün kalıyor ama benim hiç bir belirtim yok
Belirti gözlemlemek çok saçma zaten, belirtiler vücudumuzun bize oynadığı bir oyun çünkü adet günü geçmeden belirti falan olmaz

Ben öyle düşünmüyorum malesef, çünkü her şeyi yaşadım geçen ay kimyasal oldu
Bir de şu açıdan düşünüyorum, korunmayı bırakınca vücut kendini hamileliğe alıştırıyor beyin de hamile olduğunu düşünüp o şekilde vücudu yönetiyormuş. Biraz karışık oldu ama bir yerde okumuş, mantıklı bulmuştum

Bilemedim de hala hazırlayamadı mi vücudu hazırlasın artık yani herkesin bir olmuyor kimi hiç bisey hissetmiyor kimi hissediyor hamilelikte de bu böyle kimi 3 ay boyunca kusuyor tiksiniyor kimi 6 aydan sonra değişen bir durum.
Onumde iki adet örnekler bunlar.
Bende anlamazdim ama psikolojik değildi ilk bende öyle demistim. Hatta bi yorumum var ama yaşadım yani.

Belki bu ay hissetmeden olur hala umudum var. Bunlar değişen kavramlar
Tabiki umudun olacak hissetmeden hamile olduğunu öğrenen çok kadın var. Ben bir kaç ay önce aşırı uyku, ciddi bulantı, baş dönmesi, göğüs hassasiyeti yani ne hamilelik belirtisi varsa hepsini yaşadım, kesin hamileyim diye yaptığım test net bir tek çizgi idi.

Aynen bende öyle dedim ilk defa belirti olunca bu kadar kasik agrisi mide bulantisi gogus hasasiyeti sisi kahverengiligi tiksinme saniyelik 2 kere farkli gunlerde bicak saplanmasi hatta rüya da gördüm beta 110 gibi bi rakamdi öğrenince kan verdim oturdum ağladım rüyamdaki gibi değil diye zaten değer baya düşüktü kısa sürdü.
Evet yaniltadabiliyor burda çok okudum değişiyor işte

Beklemeye devam edelim o zaman son bir hafta benimki sasmiyor zaten 🖒

Ay benim de ağrımayan göğüslerimde ağrı var. Bat teeee 22si.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…