Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim ya ne diceğimi bilemedim ben kimyasaldan etkilendiysem seni düşünemiyorum bile. Rabbim sana bağışlasın

Umarım yarın iyi haberler alırsınız. Allah herşeyin hayırlısını versin.

Kızlar cuma saat 9 da ovitrella vurucagım ondan sonraki süreç ne olur bilmiyorum Cumartesi çatladıga bakacagım dedi doktor ovulasyon testi alsam mı acaba kesin çatlarmı yumurtam

Canım zor biliyorum Hem de çok zor ..gülmek içimden gelmiyor insanın hayırlısı demek diyorsun Allah verdi ve aldı diyorsun ama yine o anne yüreği açıyor ..bende sekiz aylık bebeğimi kaybettim tansiyondan beşiğini bebeğini herşeyini almıştık kızımızın sana içimi açsam Kelimeler yetmez bebeğimin o gece kalbi atmıyordu ve bebeğimin öldüğünü söylediler ben ise doğum yapmaya gidiyorum sandım etken doğum sandım kanama olunca. Ve bebeğimi aldılar benden sezeryan oldum ama ne eşim ne ailem kimse yanımda yoktu ..tek başıma girdim ve uyandm ki bebeğim yok karnımda ..ben bir buçuk yıl oldu içim kan ağlıyor tek duam bebeğimiz gelsin ki acısı gitsin birazÜzülme herşeyde vardır hayır

Kızlar cuma saat 9 da ovitrella vurucagım ondan sonraki süreç ne olur bilmiyorum Cumartesi çatladıga bakacagım dedi doktor ovulasyon testi alsam mı acaba kesin çatlarmı yumurtam
Cnm iğne yapacaksan boşuna test alma yanıltır iğnenin etkisiyle

Yaaa ne büyük bi acı ya gerçekten Rabbim size sabırların en büyüğünü versin inşallah
Kusura bakmayın tekrar hatırlatır gibi olmasın ama neden öyle oldu. Yani önceden tansiyon şikayetiniz var mıydı

Hayır canım 30.haftada doktora gittim herşey normaldi gelişimi çok iyi dedi ve benim asla tansiyon sıkıntım olmazdı yani bebek varken de yokken de. Ailem başka memlekette eşim de o hafta göreve gitti başka şehir e . Birden kanamam oldu meğerki bebeğim ölmüş.bu arada tansiyon kaynaklı preeklemsi geçirdim ben tabi gebelik zehirlenmesi.bebeğim öldü ama bende ölümden döndüm.sezeryan oldum aynı dakika hemen.ve sonrasında yoğun bakımda yattım 15gün. Sonrasında organ yetmezliğine girdim böbrek kalp.bir sene de ilaç tedavisi oldum ve iyiyim suan .

Yaaa çok geçmiş olsun meleğin melek oldu ama öbür dünyada sana şefaatçi olsn inşallah. Ne zor şeyler yaşamışsın

Çok çok geçmiş olsun. Allah yaşadıklarızı unuttursun inşallah yeni sevinçlerle.

Kuzum çok zor gerçekten.. Evet gücümüz yetmiyor maalesef zaten bizim elimizde olan bir şey olsa ne gerekirse yaparız..bir evladın var ne kadar güzel Raabim sana bağışlasın ikimci istersen onu da en kısa sürede nasip etain inşallah sağlıkla. Evet acı aynı acı ama yaşamaya çalışıyorsun bir şekilde işte.

Canım benim ya ne diceğimi bilemedim ben kimyasaldan etkilendiysem seni düşünemiyorum bile. Rabbim sana bağışlasın
Zor canım gerçekten ama hayırlısı buymuş diyoruz napalım. İnşallah bugün belki bir umut alırım güzel haber. Hayırlısı Allah tan

Seninkinin yanında benim ki bir şey değil.. Çok çok çok üzüldüm canım inan içim parçalandı ne diyeceğimi bilemiyorum. Gerçekten kelimeler yetmez bu acıyı anlatmaya tarifi yok. Ki ben daha ne gördüm ne kalbini duydum bu kadar üzülüyorken seni düşünemiyorum. Rabbim sana tüm acılarını unutturacak seni yüzünü güldürecek bir evlat nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin kucağına.Evet zaten hep hayırlısını istedim hep hep diyorum ki demek ki bu hayırlısı. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle kavuşuruz evlatlarımıza

İnşAllah canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Ne zor şeyler yaşamıssın Rabbim sabır versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…