Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. Evet hala bir umut var bakalm yarın sabah tekrar vericem ne çıkacak ne olacak görücez. İnşallah canım benim inşallah sende dikkat et kendine çok teşekkürlerİnşallah canım hepimize nasip etsin rabbim
Canım çok üzüldüm inşallah rabbim yardim eder de bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Çıkmamış candan umut kesilmezmiş rabbim isterse her şey olur. Olmazsa da inşallah bir dahaki sağlıkla seninle olsun. Çok dikkat et kendine
Amin amin inşallah canım benim inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahCanim okadar güzel anlatmissinki bircogumuz kalbinden gecenlere tercüman olmuşsun. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat versin kucağına al insaAllah Rabbim büyüktürHepimizin sınavı ayrı ayrı yinede her halimize sonsuz şükürler olsun
Evet canım cumartesi 612 çıktı beta salı günü 576 ya düşmüştü doktor ilaç verdi tutunsun diye. Yarın yine vericem kan bakalım hayırlısı artıkozmut hayırdır canım ne oldu bugün çok giremedim de sorun mu var?
Her şey Allahtan canım hayırlısı olsun dua et üzülme lütfenEvet canım cumartesi 612 çıktı beta salı günü 576 ya düşmüştü doktor ilaç verdi tutunsun diye. Yarın yine vericem kan bakalım hayırlısı artıkhenüz net değil bir şey bekliyorum. Salı günü de doktor görecek inşallah verdiği ilaç işe yarar yükselir yabi sağlıklı bir bebekse
Öyle kuzum evet Rabbim den ondan hep hayırlısını istedik hayırlısını ver dedik.. Demek ki böyleymiş hayırlısı diyoruz.. Elinde değil illa ki insan üzülüyor ama Allah daha beterinden korusun olupta sağlıksız olması karnımda ölmesi Allah korusun daha zor. En azından böyle daha kolay ona nazaranHer şey Allahtan canım hayırlısı olsun dua et üzülme lütfen
Ayy aklıma girme
Benim aklımdan da geçti aslında baktım hatta toplu testlere, alsam mı acaba
Sen başla 22sinde, sende çıkarsa ben de yapayım hemen
Ben kalp atışını duydum sonra ki kontrolümde kalp atışı yok demişti inan bana daha zordu.Öyle kuzum evet Rabbim den ondan hep hayırlısını istedik hayırlısını ver dedik.. Demek ki böyleymiş hayırlısı diyoruz.. Elinde değil illa ki insan üzülüyor ama Allah daha beterinden korusun olupta sağlıksız olması karnımda ölmesi Allah korusun daha zor. En azından böyle daha kolay ona nazaran
Yemek mutfak falan al karın ve belde agrilarim hafifden sizlio hayirlisiNapıyosunuz kızlar?
Yani o zaman düşündüğüm doğru10 Mart yumurtlama bugün de çatlama doğru anladıysam. Instagramda test takibi yapanlar üst üste ilişki öneriyorlar ama doğru mudur yanlış mıdır ben de emin olamıyorum. Bana kalırsa yumurtlama ve çatlama günü olması lazım. Diğer günler gün aşırı olabilir. Ben öyle denemeyi düşünüyorum bu ay.
Haklısınız hayırlısı artıkHayırlısı olsun artık olacak olduktan sonra her şekilde olur da vakti olmuyo demekki bazen
Evet canım eminim ki öyledir biz sadece varlığını bilfik birde görüp duyup kaybetmek gerçekten daha acıdır. Rabbim bir daha yaşatmasın ne sana ne bana ne de evlat bekleyen tüm kullarına. Hepimize sağlıklı evlatşar sağlıklı gebelik ler nasip etsinBen kalp atışını duydum sonra ki kontrolümde kalp atışı yok demişti inan bana daha zordu.
Sonucu bize yaz bak.Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. Evet hala bir umut var bakalm yarın sabah tekrar vericem ne çıkacak ne olacak görücez. İnşallah canım benim inşallah sende dikkat et kendine çok teşekkürler
10 martta çatlama olmuş gibi cnm zamanlaman güzel. Rabbim bu ay nasip etsin inşallah sanda bizedeKızlar ben de ilk kez ovu testi yapıyorum,üst üste hergün ilişki ile gün aşırı ilişki arasında kararsız kaldım,şimdi 9 mart ile 10 martı değerlendirdik. Bugün yapmayacağız. Yarını değerlendireceğiz. Sizce izlediğimiz yol yanlış mı? Bugünü de değerlendirsek 3 gün üst üste olacak o da belki yanlış olur diye düşündüm,sizin öneriniz nedir
Çok şükür bin şükür canım benim hayırlı haberlerini en kısa zamanda duymayı nasip etsin RabbimAmin amin inşallah canım benim inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahevet çok çok şükür halimize sağlığımız sıhhatimiz yerinde çok şükür
Amin inşallah kuzum inşallahhÇok şükür bin şükür canım benim hayırlı haberlerini en kısa zamanda duymayı nasip etsin Rabbim
Valla ben kendimden bile emin değilimBen dayanabilirsem test almamayı düşünüyorum tek test var evde onu da gecikince yapayım diyorum ama dayanabilir miyim emin değilim
Umarım.. Ben yarın baktıracam işteBenim önce tek bir kistti sonra iki göğsümde de ufak ufak basit kistler olmuş. Bazen ağrı yapıyor ben de evham yapıyorum inşallah hamilelikte hormonlarla daha da sıkıntı yaratmaz bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?