4 ay klomen kullandım. 2. Ve 3. Ay iğne oldum ilk ay ve bu ay olamadım tek yumurta var diye. Iğnenin prospektüsünde de 10.günden önce test yapmayın yazıyor. Idrar zaten igne olunca hic guvenmemek lazim 14.gün 2.çizgiyi görüp kanda negatif gören de var. O yüzden bence 10.günden sonra kan verilebilir. Idrara da asla güvenmiyorum. Bazılarında iğne etkisi çok kaliyor.Sende mi iğne oluyorsun iki aydır canım? Doktor bana 14 gün sonra dedi o da cumartesi gününe denk geliyor o yüzden pazartesiyi beklicem mecbur ,çok heyecanlıyım ya bir taraftan ümtliyim bir taraftan negatif sonuç görürsem onun acısını yaşıyorum şimdiden ,Allahım hayırlısı ile biter inş şu 3 yıllık özlem ,Rabbim şu çocuk aşkı ile yanan yüreklerimizi hayırlısı ile ferahlatsın ,sevindirsinn..
Evet bende vakit iyice geçsin de öyle yaptırıyım diyorum hayal kırıklığına uğramamak için4 ay klomen kullandım. 2. Ve 3. Ay iğne oldum ilk ay ve bu ay olamadım tek yumurta var diye. Iğnenin prospektüsünde de 10.günden önce test yapmayın yazıyor. Idrar zaten igne olunca hic guvenmemek lazim 14.gün 2.çizgiyi görüp kanda negatif gören de var. O yüzden bence 10.günden sonra kan verilebilir. Idrara da asla güvenmiyorum. Bazılarında iğne etkisi çok kaliyor.
Oku bakalımKızlar bisey sorcam benim bat 19 mart ovulasyon testi kullandım 5 martta çatladı yumurtam değerlendirdik belirti icin erken mi sizce
Bunu anasayfaya bunu dev boy afiş yapıp asmak lazım canısı.Oku bakalımÇok erken çok
Yumurtlamanın Ana Yasa kitabıBunu anasayfaya bunu dev boy afiş yapıp asmak lazım canısı.
Ayyy en sevdıgımm10 tane test alıp hergün yapıp çıkmadı diye sinir olalım en sonda pozitif görüp şükredelim nasıl fikir?
Bunu ben de gördüm o zamandan beri hiiiiç belirti takmıyorum.Oku bakalımÇok erken çok
Bu ay kasıklarımda çatlasa belimde kırılsa ağrıdan takmamBunu ben de gördüm o zamandan beri hiiiiç belirti takmıyorum.
Aynen, şu an bile bir sürü belirtim var amaaaan deyip direkt geçiyorum valla. Kafayı meşgul etmek lazım, işim de yoğun bu ara iyi ki yoksa böyle ömür geçmez.Bu ay kasıklarımda çatlasa belimde kırılsa ağrıdan takmamKendi kendimi pimi çekilmiş el bombasına çeviriyorum
Diyete başladım. Kpssye hazırlanıyorum kardeşimin düğünü için kıyafet bakmak için uğraşıyorum bir sürü kafa dağıtıcı buldum eşime de sarmiyorum artık kendi haline bıraktım cidden gitti sivilceler o şişkinliklerAynen, şu an bile bir sürü belirtim var amaaaan deyip direkt geçiyorum valla. Kafayı meşgul etmek lazım, işim de yoğun bu ara iyi ki yoksa böyle ömür geçmez.
Süper yapıyorsun hayat bir şekilde devam etmeli yani. Şu diyet işini benim de yapmam gerek kilo aldım biraz ben de. Bi de evde ufak değişiklikler yapıcaz eşimle onunla uğraşıyorum bi yandan.Diyete başladım. Kpssye hazırlanıyorum kardeşimin düğünü için kıyafet bakmak için uğraşıyorum bir sürü kafa dağıtıcı buldum eşime de sarmiyorum artık kendi haline bıraktım cidden gitti sivilceler o şişkinlikler
Akşamdan 1 bütün ceviz ıslatıyorum sabah kalktığımda suyunu içip cevizini yiyorum bütün gün tok tutuyor hemde cildi güzelleştiriyorSüper yapıyorsun hayat bir şekilde devam etmeli yani. Şu diyet işini benim de yapmam gerek kilo aldım biraz ben de. Bi de evde ufak değişiklikler yapıcaz eşimle onunla uğraşıyorum bi yandan.
Aa iyiymiş denerim ben de hem besleyici de.Akşamdan 1 bütün ceviz ıslatıyorum sabah kalktığımda suyunu içip cevizini yiyorum bütün gün tok tutuyor hemde cildi güzelleştiriyor
Kapıda ödemeli nereden aldınız acaba Banada yazar mısınızYok orda kartla. Ben kapıda ödemeli arıyordum sonunda buldumlazımda özelden yazarım. Kartın varsa heryerden alabilirsin ☺
Protr.nette varKapıda ödemeli nereden aldınız acaba Banada yazar mısınız
TeşekkürlerProtr.nette var
Kız marka yazmak yasak diye özelden yazıyorum ben dua et banlanmaProtr.nette var
Ne güzel kendine uğraş bulmuşsun, ben de bakınıyorum eve lif patik mi örsem okul dönüşleri diyeDiyete başladım. Kpssye hazırlanıyorum kardeşimin düğünü için kıyafet bakmak için uğraşıyorum bir sürü kafa dağıtıcı buldum eşime de sarmiyorum artık kendi haline bıraktım cidden gitti sivilceler o şişkinlikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?