- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Cok erken adet tarihinden iki un once filan cikiyo diye biliyorum gec dollenme olduysa zaten beklenen adetten bile bi kac gun sonra cikiyoCanım yumurtlama 29 u , 1 i çatlama oldu
Nisan hayırlı çıkar inşallah ☺
Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah ☺
Kocamı kandırırsam olabilir tabiBenimde 4 gün kaldı misafir değerlendirdik mecburen
Zaman geçmiyor sankiCok erken adet tarihinden iki un once filan cikiyo diye biliyorum gec dollenme olduysa zaten beklenen adetten bile bi kac gun sonra cikiyo
Kanar o merak etmeKocamı kandırırsam olabilir tabi
Oy oy bari bekleme süresinde geleydi şu misafirler hem vakit geçerdi
Erken TabikiKızlar bisey sorcam benim bat 19 mart ovulasyon testi kullandım 5 martta çatladı yumurtam değerlendirdik belirti icin erken mi sizce
Benimde yarın kesin gelirBen bu öğlen regl oldum ☹ Seninki gelmez inşşşşş
İnşallah çok aminNisan hayırlı çıkar inşallah ☺
Bende ayni sekilde merak hepsi Allahim herkese hayirli evlatlar nasip etsin .Zaman geçmiyor sankio yüzden telaşım
Erken tabi 10 gun filan var belli olmasi icinKızlar bisey sorcam benim bat 19 mart ovulasyon testi kullandım 5 martta çatladı yumurtam değerlendirdik belirti icin erken mi sizce
Valla her yoğunlukta her renkte akıntım oldu şimdiye kadar bence o da psikolojik değişiyo. Ne zamandı yumurtlsma canım? Iğne mi olmuştun sen?Kızlar bende birşey sormak istiyorum,kanda gebelik testi ile sonucu öğrenmeme 6 gün var ve iki gündür acayip akıntım var internetten araştırdığımda göre süt kıvamında gelen akıntıya erken gebelik belirtisi demiş ,böyle birşey olabilir mi, duyan ,daha önce yaşayan var mı ? Ümitlenmek istemiyorum ama ümitleniyorum da bir taraftan
Bir hafta önce çatlatma iğnesi oldumValla her yoğunlukta her renkte akıntım oldu şimdiye kadar bence o da psikolojik değişiyo. Ne zamandı yumurtlsma canım? Iğne mi olmuştun sen?
Igne inanılmaz belirtiler yapıyo 10.günden sonra kan ver. Ben 2 aydır 11.gün kan veriyorum sonuc 0.0.Bir hafta önce çatlatma iğnesi oldum
AmiiiiinNisan hayırlı çıkar inşallah ☺
Kız aynen benim de, 28 güne bi olan adet döngüm vardı, çat diye aynı saatte bir anda gelirdi, bebek istediğimden beri adetten 5 gün önce Çok az kan geliyor pembe1 gün sürüyor, ilk zamanlar oturma kanaması diye heveslenip hamileyim sandım, sonra alıştım artık ümitlenmiyorum. Yani tamamen psikolojik bu akıntılar falan, en kesin sonuç kan testi, mecbur beklicezValla her yoğunlukta her renkte akıntım oldu şimdiye kadar bence o da psikolojik değişiyo. Ne zamandı yumurtlsma canım? Iğne mi olmuştun sen?
Sende mi iğne oluyorsun iki aydır canım? Doktor bana 14 gün sonra dedi o da cumartesi gününe denk geliyor o yüzden pazartesiyi beklicem mecbur ,çok heyecanlıyım ya bir taraftan ümtliyim bir taraftan negatif sonuç görürsem onun acısını yaşıyorum şimdiden ,Allahım hayırlısı ile biter inş şu 3 yıllık özlem ,Rabbim şu çocuk aşkı ile yanan yüreklerimizi hayırlısı ile ferahlatsın ,sevindirsinn..Igne inanılmaz belirtiler yapıyo 10.günden sonra kan ver. Ben 2 aydır 11.gün kan veriyorum sonuc 0.0.
Aynen öyle yasamadığım belirti kalmadı şimdiye kadar.Kız aynen benim de, 28 güne bi olan adet döngüm vardı, çat diye aynı saatte bir anda gelirdi, bebek istediğimden beri adetten 5 gün önce Çok az kan geliyor pembe1 gün sürüyor, ilk zamanlar oturma kanaması diye heveslenip hamileyim sandım, sonra alıştım artık ümitlenmiyorum. Yani tamamen psikolojik bu akıntılar falan, en kesin sonuç kan testi, mecbur beklicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?