Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 7 gün var ,ovulasyon testi yaptım ve çok çok silik çizgi çok üzgünüm kızlar , gebelik olsa çıkardı demi çok moralim bozuk

Kızlar adetime 7 gün var ,ovulasyon testi yaptım ve çok çok silik çizgi çok üzgünüm kızlar , gebelik olsa çıkardı demi çok moralim bozuk
Yok kız naptın çok erken daha. Adet günü zor çıkıyor. Adetten önce zor görünür. Yada 2 3 gün kala çıkar

Yumurtlama gerceklestimi bazen ovulasyon testinde de ayni sekilde gebelik cikabiliyo . Ama 7 gün cok erken bi gün test icin biraz daha beklemeyi deneyin

Ciddi misin , ya Allah razı olsun olabilir yani demi gebelik
Tabiki. Bak S Selcanevren arkadaşımız kaç gündür test yapıyor çıkmıyor sonunda ümidi kesmişti bugün adet günü. Zorladım test yapması için ben zorlandığım için yaptı çünkü o ümidi kesmişti. Bugün yaptı çıktı. Kan verdi birazdan çıkacak inşallah sonucu bak adet günü zor çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…