- 30 Kasım 2012
- 431
- 252
- 333
kız sen hala test yapmadın mı baya oldu günün geçeli ? idrar testi de mi yapmadın ?
Evet canim ya her zaman niyetleniyorum ama gitmiyorum. Hep bi engel oluyo. Bugunle beraber 9 gun oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sen hala test yapmadın mı baya oldu günün geçeli ? idrar testi de mi yapmadın ?
Canım eşim maaşını alamayınca kaldık ole suan kesildi iki gün sürdü az az kahve damla geliyor su gibi az bişey cok fazlada hissettirmiyor tatlim ama cok ağladım sabaha kadar 3 gün sonra tekrar test yapacam yada yarın bugün öğlen yaptım ilk gün gibi belli belirsiz çıktı artık bilmiyorum ne olacak korkuyorum vede hayırlısı olsun allah bilir herşey kısmet dua edin kizlat nenolur doktora gidecem yarin maasini alirsa gitcegiz alamazsa kaldık yani :2::2:
Evet canim ya her zaman niyetleniyorum ama gitmiyorum. Hep bi engel oluyo. Bugunle beraber 9 gun oldu
valla çok iyi sabretmişsin ama idrar testi yap bnce. 9 günlük gecikmeden hamileysen büyük ihtimal çıkar. bekleme artık ben senden çok meraklandm
dualarım sennle canım yaa aslında devletin aciline gitseniz para almazlar belki. hamileyim dersin. yarın muayene olamazsan mesai saati dısında acile git kanamam var de çok kötüyüm de bakarlar bana kalırsa.
İnş kötü bişey yoktur kanama çok değilse leke seklindeyse kahverengiyse belki önemli bişey değildr iş yapma ayaklarını yukarı kaldr dinlen.
Idrar testi yaptim 3 kere cikmadi ya bende daha yapmadm. Of ya bende bu belirsizlikten sikildim. Hayirlisiyla yarin hamile oldugumu ogrenirim insaallah.. :)
aaman tatlım devlete acile gitmistik bas icin bir tane bile ilgilenmediler esim solene solene gitti ozel hastaneyi tercih etti o
aaman tatlım devlete acile gitmistik bas icin bir tane bile ilgilenmediler esim solene solene gitti ozel hastaneyi tercih etti o
slm cnm nbr nasıl oldun doktora gittin mi ?
yok cnm gidemedim yine sumukumsu kanli akıntı geldi sabah bugün test yaptım negatif yani artık umudum kalmadı cok Üzgünüm:2:
hadi yaaa ciddi misin sen ? ikinci çizgi silik çıkmıştı dimi ?
hanifeciğim ben bugün test yaptım adetim 3gün geçti ve pozitif canım yaa inanamıyorum mucize gibi hiç dikkat etmedim eşim istemiyordu bile ve rabbim ol deyince inan hiç bir engel yokkEki Görüntüle 1101091
:124: :124: :124: tebrik ederim yaaa ne güzel harika bir haber buuu.
Hayırlı olsun ALLAH ım sağlıkla kucağına da lmayı nasip etsin ikinci kez anne oluosun ne şanslısın yaa.
cook sagol canımmm bütün kalbimle diliyorum inş. sende bu ay bebegine kavuşursun sen benden cok bekledin inş. seninde güzel haberlerini alıcam ben buna çok inanıyorum ümidini kaybetme..bende kendi kendime seviniyorum eşime söylemek bile gelmiyor içimden söylemesem olmazmıı
Selam canim.. bugun kan testi yaptim ama maalesef negatif cikti.. cok keyifsizim ya.. cok umutlanmistim.. yarin doktora gorunucem insaallah bi sorun yoktur.. dualarini eksik etme.. selametle..güzel haberlerni bekliyoruz sonucunu yaz oldu mu inş hamilesindir.
yok cnm gidemedim yine sumukumsu kanli akıntı geldi sabah bugün test yaptım negatif yani artık umudum kalmadı cok Üzgünüm:2:
Merhaba kızlar benim adetim bugün ke birlikte 13 gün gecti hala adet görmedim ilk defa oldu her ay 2 veya 3 gün atlardı test yapıyorum negatif çıkıyor clear blue kullanıyorum test de acaba gecen ay rahîm flim çektirmiştim tüplerimde gayet acıkmış onunda etkisi olabilirmi veya hamile olmaya bilirmiyim negatif çıkıyor kan testi yaptırıcam biraz daha bekleyip
hanifeciğim ben bugün test yaptım adetim 3gün geçti ve pozitif canım yaa inanamıyorum mucize gibi hiç dikkat etmedim eşim istemiyordu bile ve rabbim ol deyince inan hiç bir engel yokkEki Görüntüle 1101091