• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Oooff yaaa sabah adet oldum:43::43::43: Yok olmuyo anam bu ay son ugrasmicam artik. Kafama ttakmicam artik. Ben nekadar heveslenip hayal kurdukca boyle sonu husranla bitiyo. Sabahtan beri aglama krizlerine girdim. Anliyanda yok beni cevremde hepsi negatif. Ooof oof. Insallah diger arkadaslardan guzel haberler aliriz amiin

Canim yaaa. Inan cok uzuldum. Rabbim insaallah en kisa zamanda butun isteyenlere sana bana herkese nasip etsin anne olmayi.. uzulme dicem de elde degil ki :(

Sagol canim:43: uzulmek istemiyorum ama olmuyooor :43::43: insallah senin guzel haberlerini aliriz dualarim seninle ve tum bebek isteyen annelerle:17::43:

Canim yaaa. Inan cok uzuldum. Rabbim insaallah en kisa zamanda butun isteyenlere sana bana herkese nasip etsin anne olmayi.. uzulme dicem de elde degil ki :(

Sagol canim:43: uzulmek istemiyorum ama olmuyooor :43::43: insallah senin guzel haberlerini aliriz dualarim seninle ve tum bebek isteyen annelerle:17::43:

Amin canim Allah razi olsun .. bende umutsuzluga kapilsim senin adet oldugunu ogrenince :( sen kac gun gecikmistin

Yok kuzum sakin sen kapilma. Belki benim icin suan hayirli degildi. Rabbimin bildigi birsey vardir elbet. Ben 4 gun gecikmistim. Doktoru aradim oda dedi mevsim degisikliginden olabilir birde cok takiyorsun stresten vicuduna vuruyor dedi. Ben aslinda umitlenmezdimde. Once sanci, sonra akinti olunca birde sancim dun gecmisti dedim biseyler gercekten olabilir sabah bi baktim leke var:43::43:. aman hayirlisi olsun biraz geldim kendime... Senin guzel haberlerini bekliyorum..

Amin canim Allah razi olsun .. bende umutsuzluga kapilsim senin adet oldugunu ogrenince :( sen kac gun gecikmistin

Yok kuzum sakin sen kapilma. Belki benim icin suan hayirli degildi. Rabbimin bildigi birsey vardir elbet. Ben 4 gun gecikmistim. Doktoru aradim oda dedi mevsim degisikliginden olabilir birde cok takiyorsun stresten vicuduna vuruyor dedi. Ben aslinda umitlenmezdimde. Once sanci, sonra akinti olunca birde sancim dun gecmisti dedim biseyler gercekten olabilir sabah bi baktim leke var:43::43:. aman hayirlisi olsun biraz geldim kendime... Senin guzel haberlerini bekliyorum..

Amin canim. Ya ben dayanamadim yine test yaptim basta tek cizgi cikti. Yarım saat sonra filan baktim iyice inceledim isiga tuttum cok cok silik cizgiyi gördüm sanki yaa. Ama asiri silik. Ayy ne yapsamm. Yanlis mi goruyorumm

Canim sen cuma gene bir test yap birde pazartesi.. Seni uzmek istemem ama test en gec 5 dakikada bisey gostermesse negatifmis. Insallah hayirlisiyla hamilesindir:17::52:

Amin canim. Ya ben dayanamadim yine test yaptim basta tek cizgi cikti. Yarım saat sonra filan baktim iyice inceledim isiga tuttum cok cok silik cizgiyi gördüm sanki yaa. Ama asiri silik. Ayy ne yapsamm. Yanlis mi goruyorumm

$20140430_091651.jpg
bugün yine yaptı birazdaha koyulasti test kızlar bakın:16::16::49::emir_bebek:

ya eskiden 30 günde bir olurdum şimdi 33 güne sarkıyo son 3 aydır böyle.

son adetim :8 nisan
33 gün olduğu için yine 11 mayısta adet olcam galiba. daha var yaniii.

slm hanifecim nasılsın hamile oldugunu umarak sayfalara bakıyodum inş. bu ay kalırsın..benimde 2gün var adetime..

slm hanifecim nasılsın hamile oldugunu umarak sayfalara bakıyodum inş. bu ay kalırsın..benimde 2gün var adetime..

aleykümselam goncagülcüm iyiyim nasıl olayım bildgn gibi. sen nasılsın ? saolasın beni düşündgn için. İnş bu ay hamile kalırım ama birkaç sorunlar çıktı bu aydan da ümidim yok ama elimden geleni yapıorum senn batta yaklasmıs :-) korunmuyosunuz sanırım. İnş hamilesindir gelişmeleri beni etiketleyerek yaz oldu mu? bide arada gel buralara. özletme kendini.

bugün 5 günüm canım
saolasin allah sanada nasip etsin ins...
cuma günü 7 gün oluyor yeniden test yapacam :emir_bebek:

amin isteyen herkese sağlıkla nasip etsin cok mutlu oldum senn adına :-) darısı basmıza.

Back