- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
- 448
http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?p=35397385&noquote=1
madenciler için yardıma katılırmısınız
madenciler için yardıma katılırmısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsa cıkardı herhalde 33, gun bugun.
canım o kadar kafana takıldıysa kan testi yaptır en azından emin olursun
sağolasın canım.Senin oğluşun kaç yaşında.Benim kızımda da geniz eti var ama dr almayalım dedi küçülebilir diye.Kreşe gidiyor bu sene çok hastalandı çok çektik hamdolsun.Genizeti ameliyatından sonra düzeldi mi oğlun.
Canım nasılsın nasıl gidiyor bebiş varmı?
iyi gidiyor canım bebiş var mı yok mu bilmiyorum :)) 6 gün falan var bekliyorum senden ne haber
iyi canım bende ne olsun bende bekliyorum bakalım 3 gün var benimde. İnşallah bu ay kırmızıları görmeyiz de gelir bebişlerimiz. Bu ay biraz kasıklarımda batma var çörekotu kürünü denedim ya kist yaptı ya bebek geldi ya psikolojik ay ne bilim yaa az kalınca da deli oluyo insan. Herşeyin hayırlısı tatlım.
inşaallah canım tutmuştur bu ay.Aynen az kalınca acaba var mı yok mu diye düşünüyor kendini dinliyorsun ben de kasıklarda bel de ağrı var,göğüslerim çok acıyor garip oldu bu ay reglim bitti ertesi gün acımaya başladılar.4. ay denememiz bakalım.kızımda ve ilk bebeğim de ilk ay olmuştu bu biraz nazlı çıktı vakti saati var demek k.Sen de bayadır bekliyorsun olsun canım oğlun daha küçük diye hatırlıyorum o da büyür bu ara.Benim kızım temmuzda 5 yaşında olacak.
oğlan 4 yaşında cnm bebek delisi valla bu zaman oldu oldu olmadı kendide istemeyecek daha zor olacak benim için hala gelmedi mi bebeğimiz diyor bazen bana. eşim dersen öyle. benimde bu ay yuöurtlamadan beri 2-3 gün bel ağrısı oldu sonra iki üç gün kasık ağrısı oldu şimdi de batmalar başladı bel ağrısı da cabası. hakkımızda hayırlısı bakalım. inşallah gelmiştir bebişimiz.
benim batım 8 haziran blacberyy senin de 6 haziran az kaldı nasıl geçecek bu günler fortel gebelik testi alıyordum az kalsın bugün netten sonra vazgeçtim.