• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Hayirlisi zeynepcim bende yumurtlamanin son gunu iliski oldu ama umudum yok bakalim. Mart ayi diye baslamistik 8 ay oldu hala bos. Hipotroit oldugumu ogrendim bi da mantar cikti. Tedavi oldum mantarda ama bende sogan kuru yapicam. Adet bittikten fort gun sonra baslaniyormus diye okudum ben 15 gun yapican benimde aklima takilan acaba sabah aksam mi 2,5 bardak icicez yoksa bir bardak sabah bir bardak aksam mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb canım beni hatırladınmı beraber başlamıştık sonra ben sınav felan vazgeçmiştim inanamazsın ama suan hamileyim erken yumurtlama olmuş ben bilmeden ilşki yaşamışım suan 5 haftalık mevlam nelere kadir eşim istemiyodu bile zamanı gelince oluyo ne engel olursa olsun..sanada cok geçmiş olsun inş. tedavilerin le rahmin temizlenmiştir en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız canım

evt canım kan tamamen geldj düşük yapıyorum suan ama yarin hastaneye gidicem malesef o testleri göstereceğim doktora tabi anlarsa cok sert bir doktor :2::5::5::43::43::43:

Allah ım sabır versin canım yaa. Üzülme düşükten snra hamile kalmak daha kolay oluyomuş bnde yarn tiroid için doktora gidicem adetime 3 gün kaldı bnmde. Hamile kalmazsam haziran topiğine gel burası çok sakinleşti durumlardan haberdar et bni. geçmiş olsn üzüldüm gerçekten :-(

Allah ım sabır versin canım yaa. Üzülme düşükten snra hamile kalmak daha kolay oluyomuş bnde yarn tiroid için doktora gidicem adetime 3 gün kaldı bnmde. Hamile kalmazsam haziran topiğine gel burası çok sakinleşti durumlardan haberdar et bni. geçmiş olsn üzüldüm gerçekten :-(
haber ederim cnm saolasin
haziran topigi nerde ne olarak adi

haber ederim cnm saolasin
haziran topigi nerde ne olarak adi

haziran topigini bn açmayı düşünüyorum su hamile olup olmadgm belli olsnda :-) gerçi bi arkadas acmıs hazran topiğini. Senn normalde reglin ne zamandı bu ay olmucak mısın

mrb canım beni hatırladınmı beraber başlamıştık sonra ben sınav felan vazgeçmiştim inanamazsın ama suan hamileyim erken yumurtlama olmuş ben bilmeden ilşki yaşamışım suan 5 haftalık mevlam nelere kadir eşim istemiyodu bile zamanı gelince oluyo ne engel olursa olsun..sanada cok geçmiş olsun inş. tedavilerin le rahmin temizlenmiştir en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız canım

Canım heryerde aradim bulamadım isminide bulamadım :50:

Canım topigi geldim ama seni bulamadım topigi de aradım yokk sin:50::50:

Yok canim adetin ilkgunden itibaren sayiyosun, 26 gunde kure basliyorsun oyle okudum ben oyle denicem. Ama baska turlu yapan arkadaslar varsa yazarlarsa sevinirim. Ay insallah canim. Gonulumuze gore verir rabbim. Tez zamanda o sevinci yasar, hazirliklarini birbirlerimize sorarak yapariz insallah:30::30::30: O duyguyu okadar merak ediyorumki. Rabbim hayirlisini gonlumuze gore nasip eder insallah

Canim sen adet bittikten sonra mi kastettin 26 gun adetliyken baslansa problem olurmiki insallah gonlunume gore bebiskolarimiz olur hayirlisiyla hepimizin👍👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bilmiyorum Cnm ya tam olarak 1 bardak okumustum oglen ve aksam icilecek diye prof ibrahim saracoglu sayfasinda sogan kuru yaziyor insallah faydasini gorursun canim hepimiz icin hayirlisiyla olur

merhaba arkadaşlar aranıza yenii katıldım bende 2 sene once 2,5 aylık bi düşüğüm oldu. 6 aydırda eşimle artık bi bebegimz olsun istiyoruz.Fakat korunmadiğımız halde olmadı.2 aydır aile doktorumuz var gidiyorum daha çok erken diyo ama ben kafaya taktığımdan hormon testlerini Rahim filmini ve eşimin yaptırması gereken testleride yaptırdık Allah şükürler olsun ki temiz çıktı.ve dün reglim 2. günüydü doktorum çagırdı adet döneminde kisler ortaya çıkabiliyomuş ama baktı ŞÜkürler olsun ki oda temiz çıktı ve şimdi yumurta takibine başlıyoruz doktorum 2 ilac Verdi onlara başladım haftaya cumartesi bakıcak yumurtalılarıma bakalım nolucak Allahım inşallah bana ve isteyen herkese nasip eder.arkadaşlar benide eklerseniz bidahaki regli günüm 31 mayıs

İnşallah cnm inş bir sorun olmaz bende senin doktora gittim rahim flim vs tahliller sonucunu bekliyorum ama benim biraz geç verecek yurtdışında yaşadığımdan dolayı burda hersey yavaş işliyor 😒😒😒maalesef bekliyorum problemi anlamak için inş hayırlısı olur

Benim bu ay da olmadi bat 6 haziran hadi hayirlisi..

Benim bu ay da olmadi bat 6 haziran hadi hayirlisi..

hayırlısı canım kısmet benim de bu ay olmadı 4. aya giriyoruz kızımın kardeşi gelmedi zamanı var demek ki.
Dr d gittin mi cnm sen ben gitsem mi diyorum bir kontrol edilmiş olur.

hayırlısı canım kısmet benim de bu ay olmadı 4. aya giriyoruz kızımın kardeşi gelmedi zamanı var demek ki.
Dr d gittin mi cnm sen ben gitsem mi diyorum bir kontrol edilmiş olur.

Mrb cnm olmadigina uzuldum. Dr gittim tsh yuksel ilac kullaniyorum bi de vajinal mantar vardi kurtuldum ondan da. Zaten bu ay annemin yanindaydim iliski olmadi da artik haxirana umutluyummm

Back