• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

aleykümselam goncagülcüm iyiyim nasıl olayım bildgn gibi. sen nasılsın ? saolasın beni düşündgn için. İnş bu ay hamile kalırım ama birkaç sorunlar çıktı bu aydan da ümidim yok ama elimden geleni yapıorum senn batta yaklasmıs :-) korunmuyosunuz sanırım. İnş hamilesindir gelişmeleri beni etiketleyerek yaz oldu mu? bide arada gel buralara. özletme kendini.

bende iyyim canıım ders çalışmay devam annem geldi antalyadan onunla beraberiz.canım Allah şifa versin inş. sorunların en kısa zamnda çözülür bebeğine kavuşursun.aslında korunmuyoruz yani dikkat etmiyoruz ben yumurtlama günümü anlamk için ateş ölçüyorum ateşim sabitlendi yüksek bilmiyorum kısmet..arada senin için gelirim güzel haberlerini alırım öpüyorumm

Kızlarr selam

bir aydır aralıklarla giriyorum kimler hamiş listeye bakim dedim göremedim. şimdi ben test yaptırdım bat benim 7 nisan. 6 gün var adetime. B-hcg 24,56 çıktı. Iki gün sonra tekrar yaptırıcam. Hamileyim sanırım :18:

Kızlarr selam

bir aydır aralıklarla giriyorum kimler hamiş listeye bakim dedim göremedim. şimdi ben test yaptırdım bat benim 7 nisan. 6 gün var adetime. B-hcg 24,56 çıktı. Iki gün sonra tekrar yaptırıcam. Hamileyim sanırım :18:

As canim. Insaallah hayirlisiyla hamilesndr :) benim adetim 6 gun gecikti 3 tane idrar testi yaptim ama hep negatif. Hamilelik belirtilerim var ama bilmiyorum yaa gec dollenme olmus olabilir cunku ben ovulasyon testi denedim ama cift cizgiyi yakalayamadim 7 gun. Sen kac aydir istiyosun ben 8

As canim. Insaallah hayirlisiyla hamilesndr :) benim adetim 6 gun gecikti 3 tane idrar testi yaptim ama hep negatif. Hamilelik belirtilerim var ama bilmiyorum yaa gec dollenme olmus olabilir cunku ben ovulasyon testi denedim ama cift cizgiyi yakalayamadim 7 gun. Sen kac aydir istiyosun ben 8

Canm ben de 9 ay once bir kurtaj oldum malesef. Onun hemen arkasina tekrar basladim calismalara sekiz aydir deniyorum. 12-14-16-18 gunler bu ay cok dikkat ettim iliskiye. Belirtilerde sol kasigimda sanki boyle igneyi alip batiriyorlatmis gibi uyordu birkac gundur. Birde ara ara gelip giden hafif bas donmesi. Ondan suphelendim. Adete 7 gun var ama kan verdim. Ve b-hcg 25 cikti. Imi gun sonra tekrar vericem kan. Ama iste belirtiler herkeste ayni olmuyor. Canm senin 6 gun gecmis gec dollenme olmus olabilir. Yani baya gecmis. Neden kan vermiyorsun. Ben ce bekleme hic. Sterese sokma kendini. Umarim ki guzel haberleri i paylasirsin bizimle. Hamkimizda hayirlisi.

Canm ben de 9 ay once bir kurtaj oldum malesef. Onun hemen arkasina tekrar basladim calismalara sekiz aydir deniyorum. 12-14-16-18 gunler bu ay cok dikkat ettim iliskiye. Belirtilerde sol kasigimda sanki boyle igneyi alip batiriyorlatmis gibi uyordu birkac gundur. Birde ara ara gelip giden hafif bas donmesi. Ondan suphelendim. Adete 7 gun var ama kan verdim. Ve b-hcg 25 cikti. Imi gun sonra tekrar vericem kan. Ama iste belirtiler herkeste ayni olmuyor. Canm senin 6 gun gecmis gec dollenme olmus olabilir. Yani baya gecmis. Neden kan vermiyorsun. Ben ce bekleme hic. Sterese sokma kendini. Umarim ki guzel haberleri i paylasirsin bizimle. Hamkimizda hayirlisi.

Amin canim ya cok korkuyorum gerci negatif olur diye oda :( ama belki yarin giderm . Dua et bana yaa

Günaydın hanımlar idrar yapatken kanla beraber geldi bugün doktota gideceğim onu kaybetmek korkuyorum sinirimden ağlıyorrum cok zoruma gitti benim ne okur dua edin bişey olmasin test resmi atamadjm hatalı dedi. bu daha koyu renkli çıktı ama o kan ne idrarla beraber geldi :5::5::2::2:

Allah yardimcin olsun ins kotu bisey yoktur. Hic hamile kalmadim ama ilk baslarda kan gelebiliyormus normal mis diye duydum. Tabi asiri degil ama ben oyle biliyorum yanlis degilse. Allaha emanet ol bebisinle. Opldum

Günaydın hanımlar idrar yapatken kanla beraber geldi bugün doktota gideceğim onu kaybetmek korkuyorum sinirimden ağlıyorrum cok zoruma gitti benim ne okur dua edin bişey olmasin test resmi atamadjm hatalı dedi. bu daha koyu renkli çıktı ama o kan ne idrarla beraber geldi :5::5::2::2:

Kizlar ben regl oldum :( yeni bat tarihim 29 mayis. Nisandan cok umutluydum ya olmadi kismet ;(

Kızlarr selam

canım çokk sevindimm inş. degerin katlanarak artar sonucunu sayfaya yaz

canım bnm kadın doğumun aciline gitsene bekleme bence ya. İnş bebegin sennledir. bu arada kanama çok mu adet gibi mi yoksa leke şeklinde mi ? panik yapma doktora git bnce hemen.

canım bnm kadın doğumun aciline gitsene bekleme bence ya. İnş bebegin sennledir. bu arada kanama çok mu adet gibi mi yoksa leke şeklinde mi ? panik yapma doktora git bnce hemen.

Canım eşim maaşını alamayınca kaldık ole suan kesildi iki gün sürdü az az kahve damla geliyor su gibi az bişey cok fazlada hissettirmiyor tatlim ama cok ağladım sabaha kadar 3 gün sonra tekrar test yapacam yada yarın bugün öğlen yaptım ilk gün gibi belli belirsiz çıktı artık bilmiyorum ne olacak korkuyorum vede hayırlısı olsun allah bilir herşey kısmet dua edin kizlat nenolur doktora gidecem yarin maasini alirsa gitcegiz alamazsa kaldık yani :kkk::2::2:

Back