- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
Amin. Cnm sağolasın
evt darısı sana ins. güzel haberlerini alırız..
allah olmayanlara nasip etsin ins...
amiiinnn ne zaman kan testne gitceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin. Cnm sağolasın
evt darısı sana ins. güzel haberlerini alırız..
allah olmayanlara nasip etsin ins...
amiiinnn ne zaman kan testne gitceksin
çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum cmm hayırlısı...
haftaya carsamba mı geç deil mi canım ? ne hissediyosun suanda hia olarak
kendimi iyi hissediyorum cnm
belli olmazda esim cumarteside gideriz randevu alırız diyo
kismet yaa
hmm hayırlı olsun inş kendne dikkat et
aleykümselam goncagülcüm iyiyim nasıl olayım bildgn gibi. sen nasılsın ? saolasın beni düşündgn için. İnş bu ay hamile kalırım ama birkaç sorunlar çıktı bu aydan da ümidim yok ama elimden geleni yapıorum senn batta yaklasmıs korunmuyosunuz sanırım. İnş hamilesindir gelişmeleri beni etiketleyerek yaz oldu mu? bide arada gel buralara. özletme kendini.
Kızlarr selam
bir aydır aralıklarla giriyorum kimler hamiş listeye bakim dedim göremedim. şimdi ben test yaptırdım bat benim 7 nisan. 6 gün var adetime. B-hcg 24,56 çıktı. Iki gün sonra tekrar yaptırıcam. Hamileyim sanırım :18:
As canim. Insaallah hayirlisiyla hamilesndr :) benim adetim 6 gun gecikti 3 tane idrar testi yaptim ama hep negatif. Hamilelik belirtilerim var ama bilmiyorum yaa gec dollenme olmus olabilir cunku ben ovulasyon testi denedim ama cift cizgiyi yakalayamadim 7 gun. Sen kac aydir istiyosun ben 8
Canm ben de 9 ay once bir kurtaj oldum malesef. Onun hemen arkasina tekrar basladim calismalara sekiz aydir deniyorum. 12-14-16-18 gunler bu ay cok dikkat ettim iliskiye. Belirtilerde sol kasigimda sanki boyle igneyi alip batiriyorlatmis gibi uyordu birkac gundur. Birde ara ara gelip giden hafif bas donmesi. Ondan suphelendim. Adete 7 gun var ama kan verdim. Ve b-hcg 25 cikti. Imi gun sonra tekrar vericem kan. Ama iste belirtiler herkeste ayni olmuyor. Canm senin 6 gun gecmis gec dollenme olmus olabilir. Yani baya gecmis. Neden kan vermiyorsun. Ben ce bekleme hic. Sterese sokma kendini. Umarim ki guzel haberleri i paylasirsin bizimle. Hamkimizda hayirlisi.
Amin canim ya cok korkuyorum gerci negatif olur diye oda ama belki yarin giderm . Dua et bana yaa
Günaydın hanımlar idrar yapatken kanla beraber geldi bugün doktota gideceğim onu kaybetmek korkuyorum sinirimden ağlıyorrum cok zoruma gitti benim ne okur dua edin bişey olmasin test resmi atamadjm hatalı dedi. bu daha koyu renkli çıktı ama o kan ne idrarla beraber geldi :2::2:
Caniiim test yaptinmi? Kac gundur aklimdasin insallah hayirli haberker aliriz...
Kızlarr selam
bir aydır aralıklarla giriyorum kimler hamiş listeye bakim dedim göremedim. şimdi ben test yaptırdım bat benim 7 nisan. 6 gün var adetime. B-hcg 24,56 çıktı. Iki gün sonra tekrar yaptırıcam. Hamileyim sanırım :18:
Amin canim ya cok korkuyorum gerci negatif olur diye oda ama belki yarin giderm . Dua et bana yaa
Günaydın hanımlar idrar yapatken kanla beraber geldi bugün doktota gideceğim onu kaybetmek korkuyorum sinirimden ağlıyorrum cok zoruma gitti benim ne okur dua edin bişey olmasin test resmi atamadjm hatalı dedi. bu daha koyu renkli çıktı ama o kan ne idrarla beraber geldi :2::2:
canım bnm kadın doğumun aciline gitsene bekleme bence ya. İnş bebegin sennledir. bu arada kanama çok mu adet gibi mi yoksa leke şeklinde mi ? panik yapma doktora git bnce hemen.