• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Selam canim.. bugun kan testi yaptim ama maalesef negatif cikti.. cok keyifsizim ya.. cok umutlanmistim.. yarin doktora gorunucem insaallah bi sorun yoktur.. dualarini eksik etme.. selametle..

hadi yaa öyle mi :-( nasıl da yanıltıyo bu belirtiler. Gecen ayda bn öle belirtiler yasamıstım ki hamileyim diyodum hayırlısı olsun seni çok iyi anlıorum geçen ay bnde adet olunca üç gün kendimi salmıstım çok üzülmüştüm . bnmde bu aydan ümidim yok . Haziran topiğini ben açmayı düşünüyorum açtığmda seni de çağırırım

Canim allah buyuk. Bende cok uzulmustum ama bizimde olcak yakinda insallah. Ben sogan kurune basladim birde baba annem bana dun yumurta aki ve yesilsabunu toz haline getirip karisim yapti. O karisimi temiz beyaz bir beze surdu ve belimin alt kismina yapistirdi. Eskiden hamile kalamiyanlara yaparlarmis ve hamile kalirlarmis. 3 4 gun banyo yasak. Fazla Egilip dorulma yasak. Bez kendiliginden birakiyomus. Tabi en iyisini rabbim bilir ama denemekte fayda var..

Merhaba canim.. bende gecikmemin 2.3. Ve 5. Gunu idrar testi yaptim negatif cikti. Bugunde gecikmemin 10. Gunu kan testi yaptim malesef oda negatif.. yarin doktora gidicem insallah bende.. insaallah hamilesndir..

Canim allah buyuk. Bende cok uzulmustum ama bizimde olcak yakinda insallah. Ben sogan kurune basladim birde baba annem bana dun yumurta aki ve yesilsabunu toz haline getirip karisim yapti. O karisimi temiz beyaz bir beze surdu ve belimin alt kismina yapistirdi. Eskiden hamile kalamiyanlara yaparlarmis ve hamile kalirlarmis. 3 4 gun banyo yasak. Fazla Egilip dorulma yasak. Bez kendiliginden birakiyomus. Tabi en iyisini rabbim bilir ama denemekte fayda var..

Insaallah canim.. insaallah sen ben butun isteyen herkes hayirlisiyla hamile kalir..

hadi yaa öyle mi :-( nasıl da yanıltıyo bu belirtiler. Gecen ayda bn öle belirtiler yasamıstım ki hamileyim diyodum hayırlısı olsun seni çok iyi anlıorum geçen ay bnde adet olunca üç gün kendimi salmıstım çok üzülmüştüm . bnmde bu aydan ümidim yok . Haziran topiğini ben açmayı düşünüyorum açtığmda seni de çağırırım

Nasil toparlicam kendimi bilmiyorum.. Rabbim en kısa zamanda hayirlisiyla bizlerede nasip eder insaallah..

İnşallah canım ya bugün 14 gün gecikti her ay umutla bekliyorum en iyisi kan testi yaptırmak inşallah gönlümüze göre olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah canım ya bugün 14 gün gecikti her ay umutla bekliyorum en iyisi kan testi yaptırmak inşallah gönlümüze göre olur

Amin canim.. bugun b3nde doktora gittim.. bisey yok yumurtaliklarnda rahmin kalinlasmis adet olabilirsin dedi. Yada gec dollenme olabilir dedi.. adet olmazsam haftaya tekrar gidicem.. kac aydir bebek istiyosun canim?

Inşallah sorun yoktur cnm ya ben de 1 yıldır istiyoruz eşimle bakalım her ay bekliyoruz hayırlısıyla

Gittim Cnm kan tahlilleri Aldi bircok Rahim flim çekildim ve eşimdende alındı tahliller yurt dişin da yaşadığım için burda her şey cok geç veriyorlar sonucunu Haziran'ın 17 şinde doktorumuzun sonuçlarına bağlı hersey bakalım bende merakla bekliyorum

Gittim Cnm kan tahlilleri Aldi bircok Rahim flim çekildim ve eşimdende alındı tahliller yurt dişin da yaşadığım için burda her şey cok geç veriyorlar sonucunu Haziran'ın 17 şinde doktorumuzun sonuçlarına bağlı hersey bakalım bende merakla bekliyorum

Anladim canim insaallah bi sorun yoktur..

Yine hayal kırıklığı dün akşam adet gördüm hayırlısı artık cok umutlanıyorum artık diğer aylar kaldı canım ya 😒😒

Yine hayal kırıklığı dün akşam adet gördüm hayırlısı artık cok umutlanıyorum artık diğer aylar kaldı canım ya 😒😒

Hadi yaa :( hakkimizda hayırlısı canim,.. kac yasindasin

Soğan kürüne başlıcam kızlar uygulayanlar varmı adetliyken içilirmi sizce ya bitincemi başlasam gerçi nasıl içicem bilmiyorum tadı cok kötü 😒

😒😒yok cnm bebiş yok maalesef bu ayda 😒😒

Hayirlisi zeynepcim bende yumurtlamanin son gunu iliski oldu ama umudum yok bakalim. Mart ayi diye baslamistik 8 ay oldu hala bos. Hipotroit oldugumu ogrendim bi da mantar cikti. Tedavi oldum mantarda ama bende sogan kuru yapicam. Adet bittikten fort gun sonra baslaniyormus diye okudum ben 15 gun yapican benimde aklima takilan acaba sabah aksam mi 2,5 bardak icicez yoksa bir bardak sabah bir bardak aksam mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bende öğlen ve akşam içiliyor diye biliyorum günde 2 defa 1 bardak ama sadece adetliyken içilirmi onu bilmiyorum inşallah faydası olur senin için ve diğer anne olamayan herkes için inşallahhh deneyip içicem sanada tavsiyem cok faydalıymış

Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Bende nisan ayindan umitliydim ama olmadi. Sogan kurune bende baslicagim. Bir yerde okudum 26gunde baslayin diyor. 26 gunde baslicam bakalim hayirlisi.. Tez zamanda hamile kaliriz hayirlisiyla:49::54:

Canım bende öğlen ve akşam içiliyor diye biliyorum günde 2 defa 1 bardak ama sadece adetliyken içilirmi onu bilmiyorum inşallah faydası olur senin için ve diğer anne olamayan herkes için inşallahhh deneyip içicem sanada tavsiyem cok faydalıymış

Canim sen adet bittikten sonra mi kastettin 26 gun adetliyken baslansa problem olurmiki insallah gonlunume gore bebiskolarimiz olur hayirlisiyla hepimizin👍👍

Back