- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
AMİN canım Ramazan-ı Şerif hürmetine Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberler alalım insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMİN canım Ramazan-ı Şerif hürmetine Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberler alalım insallah
Ben de aynı şekilde 8 gün var inş güzel haber alırız yaaBeen ovülasyon testi ile yumurtlama günlerimi değerlendirdim reglime 10 gün var beklemedeyim. İnşallah bu ay olur isteyen herkes için
2 günüm var; sanki hasta olucam gibi bir his var nedense, pik gunu cok sancim oldu kasiklarimda, Ovulasyon testi yaptim koyu cizgiler cikti tamam dedim bu gun yumurtlama basladi. O gunleri degerlendirdim bi kac gun sonra yine kasik agrim oldu ama bi gun surdu psikolojik mi bilmiyorum 8-9 gundur regli olucak gibi bir his var vucudumdaAralık'ta başladık denemelere. 3 ayda olmuş yumurtlama günümden 1 hafta sonra o kadar kasık ağrısı çektim ki o gün kesin adet olacağım dedim. Sanırım o an yerleşiyordu. Kaç gün kaldı adetinize
Bende ogretmenim hemde 3. Sinif ayrica cift nobetim var hamile olan iki hocamizdan dolayi , zaten gebelik meselesine kafam cok takık iyice psikolojim bozulduuu oructa eklenince mental olarak cok zor durumdayim, ama boyle bi durumda dua edip ibadet gerçeklestirmekten baskada yolum yokKızlar yumurtlama ve çatlama günümün üzerinden 4 5 gün geçti, öğretmenim bazen öğrenciler beni çok yoruyor saygısızlık ediyorlar kötü bi okuldayım normalde idare ediyorum ama bugün oruç tutayım dedim ama tutamadım çünkü çalışırken yoruldum ve öğrenciler yordu kızdım strese girdiğimi hissettim sizce tutunmayı etkiler mi bunlar elimde değil sürekli pozitif olamıyorum ki insanım ama bu süreçte yanlış yapmak istemiyorum bi şeyleri
Benim regle 4 gün kala çıktıııBen de aynı şekilde 8 gün var inş güzel haber alırız yaa
Ben de öyleydimm regle 3-4 gün kala test yap kesin yumurtlamadan beri hep kasık ağrısı çektim2 günüm var; sanki hasta olucam gibi bir his var nedense, pik gunu cok sancim oldu kasiklarimda, Ovulasyon testi yaptim koyu cizgiler cikti tamam dedim bu gun yumurtlama basladi. O gunleri degerlendirdim bi kac gun sonra yine kasik agrim oldu ama bi gun surdu psikolojik mi bilmiyorum 8-9 gundur regli olucak gibi bir his var vucudumda
Ben de öyleydimm regle 3-4 gün kala test
8 gun kala yaptim negatif gozuktu sonrada cok agladigim icin tekrar denemeye cekindimBen de öyleydimm regle 3-4 gün kala test yap kesin yumurtlamadan beri hep kasık ağrısı çektim
4 gün kala ben çok silik çizgi ile öğrendim dün koyulaşmasını bekliyorum test yapmak için. 8 gün erken bence bi 4 gün daha bekle derim8 gun kala yaptim negatif gozuktu sonrada cok agladigim icin tekrar denemeye cekindim
1 hafta oldu testi yapali suan reglime 2 gun kaldi yine cikmaz dimiiiii4 gün kala ben çok silik çizgi ile öğrendim dün koyulaşmasını bekliyorum test yapmak için. 8 gün erken bence bi 4 gün daha bekle derim
Benimde 4gun var regle.kaset test te cikarmi acabaBen de öyleydimm regle 3-4 gün kala test yap kesin yumurtlamadan beri hep kasık ağrısı çektim
Yumurtlama günü ne zamandıı1 hafta oldu testi yapali suan reglime 2 gun kaldi yine cikmaz dimiiiii
Herkes birbirine dua edebilir mi acaba belki birbirimize olan duamiz kabul olurr ne kadar cok mujde bekleyen varBenimde 4gun var regle.kaset test te cikarmi acaba
Erken gebelikte çıkar benceBenimde 4gun var regle.kaset test te cikarmi acaba
27sindeydi o gun cift cizgi gordum t cizgisi daha koyuydu yani yumurtlama baslamistiYumurtlama günü ne zamandıı
Kaset test var elimde erken gebelik almadım.ozaman bekleyelimErken gebelikte çıkar bence
Benim 3 gün var regle sabah kaset test yaptım çıktı hemen belki de çıkar bilemedim kiKaset test var elimde erken gebelik almadım.ozaman bekleyelim
Benimde 28 şubattı bence sabah test yap varsa kesin çıkar üstünden 12-13 gün geçmiş oluyor çünkü27sindeydi o gun cift cizgi gordum t cizgisi daha koyuydu yani yumurtlama baslamisti
Regli zamanı yapım diyorum sonrada hemen kan veririm. Zaten beta artışı beklenecek erkende çıksaBenimde 28 şubattı bence sabah test yap varsa kesin çıkar üstünden 12-13 gün geçmiş oluyor çünkü