- 24 Aralık 2022
- 492
- 191
- 29
Ben de reglden 1 gün önce kan veririm, 4 gün kala çıktı çünkü. Bence de adet günü vermek daha mantıklı. İnşallah vardırRegli zamanı yapım diyorum sonrada hemen kan veririm. Zaten beta artışı beklenecek erkende çıksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de reglden 1 gün önce kan veririm, 4 gün kala çıktı çünkü. Bence de adet günü vermek daha mantıklı. İnşallah vardırRegli zamanı yapım diyorum sonrada hemen kan veririm. Zaten beta artışı beklenecek erkende çıksa
İnşallahh sağolunBen de reglden 1 gün önce kan veririm, 4 gün kala çıktı çünkü. Bence de adet günü vermek daha mantıklı. İnşallah vardır
Benimde 2 haftada bir çift nöbet geliyor ve yoruyor. Günde 30 40 dakika hızlıca yürüsem bi şey olmaz o gün iyi hissederim ama nöbet çık in otur kalk, spor gibi de değil kötü bi yorgunluk bırakıyor. Yani bu süreçte önemsemeden kendimize yönelmemiz gerekiyor iyi düşünüp başka çaremiz yokBende ogretmenim hemde 3. Sinif ayrica cift nobetim var hamile olan iki hocamizdan dolayi , zaten gebelik meselesine kafam cok takık iyice psikolojim bozulduuu oructa eklenince mental olarak cok zor durumdayim, ama boyle bi durumda dua edip ibadet gerçeklestirmekten baskada yolum yok
Yerleşme kanaması yasadiniz mi siz acabaBenimde 28 şubattı bence sabah test yap varsa kesin çıkar üstünden 12-13 gün geçmiş oluyor çünkü
Hayır yaşamadımYerleşme kanaması yasadiniz mi siz acaba
Herkeste olmuyor zaten herhalde degilmiHayır yaşamadım
Kuzuuuss cok sevindim hayırlısıyla gelsin inşallah kan testinde de görürsün cok mutlu oldummnHayır yaşamadım
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah ben de heyecanla bekliyorumKuzuuuss cok sevindim hayırlısıyla gelsin inşallah kan testinde de görürsün cok mutlu oldummn
Ben yumurtlama günü, çatlama günü ve çatlamanın arkasını da değerlendirdim.Kizlar takvime gore benim yumurtlama günüm dündü, sizler nasil biliyorsunuz? Yumurtlama öncesi mi yoksa sonrasi da degerlendirmeye devam etmeli miyiz? Biz gecen ay denemeye basladik uygulamada isaretli degerlendirme gibi planladik aslinda ama tecrubeli olanlariniz yorumlarsa sevinirim
İkimizin günleri aynı benim de dün yumurtlama günümdüKizlarr var mi hamiş olaniniz durumlar nasill , benim bugun takvime göre yumurtlama günüm bakalım hayırlısı denemeye devamm
70’di benim ama şu an 10’a düştüProlaktininiz kaç acaba prolactin yüksekliği çok etkiliyor mu bende haşimato var prolaktinim ondan kaynaklı çok az yüksek
Ayniyiizz inşallah birlikte gebe kaliriizİkimizin günleri aynı benim de dün yumurtlama günümdü
Bu silik çizgi olayı çok enteresan bir olay. Hamile çıkan da oluyor çıkmayan da. En iyisi regl günü tekrarlamak. Gönlünüzdeki gibi olsunMerhabalar. Bir süredir sayfayı takip ediyordum ama ilk defa üye olup ben de birşeyler yazma ihtiyacı hissettim. 17mart regl günüm. Ama bu ay tuhaf hissettiğim için clear blue erken hamilelik testi yaptım az önce. Ve sanırım silik bir çizgi görüyorum. Acaba sadece ben mi görüyorum bilemedim kendimden şüphe ettimfotoğrafını paylaşmaya çalışacağım. Tecrübeli olan arkadaşlar bakabilirse sevinirim. Şu an yurtdışındayım o yüzden hastaneye gitme fırsatımda yok malesef
Ayyy inşallah ben tam cuma gününden beri kaşık ağrısında öldüm öldüm dirildim özellikle sol da yok böyle batma inşallah olur bu ayAyniyiizz inşallah birlikte gebe kaliriiz
İnşallahAyyy inşallah ben tam cuma gününden beri kaşık ağrısında öldüm öldüm dirildim özellikle sol da yok böyle batma inşallah olur bu ay
Ne zamandır deniyordunuzzz acabaAyyy inşallah ben tam cuma gününden beri kaşık ağrısında öldüm öldüm dirildim özellikle sol da yok böyle batma inşallah olur bu ay