Ben gece 4te rüya gördüm uyandım hemen test yaptm ama negatif neyse artık regli bekliyim 4 günüm kaldıİnşallah regl olmayız canım ya yarın test yapayım bende inşallah pozitif görürüm pek umudum yok ama :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gece 4te rüya gördüm uyandım hemen test yaptm ama negatif neyse artık regli bekliyim 4 günüm kaldıİnşallah regl olmayız canım ya yarın test yapayım bende inşallah pozitif görürüm pek umudum yok ama :)
Canim benim hayırlısı olsun inşallah, bu testler aslında adet gecikmeden cokta dogru sonuç vermiyor o yuzden adeti bekle moral bozmaBen gece 4te rüya gördüm uyandım hemen test yaptm ama negatif neyse artık regli bekliyim 4 günüm kaldı
Bende şimdi yaptım negatif gerçekten artık üzülüyorum ya heyecan yapmıcam artıkBende bugun itibari ile dogurgan gunlerime girdim 1 hafta boyunca bu gunleri degerlendirmeye çalışacağız inşallah ay sonu hic gelneyecek gibi
Bende gecen ay bu hataya düştüm erken davrandim test için aslında gecikme olmadan veya en azından regl günü gelmeden test yapmamak en iyisi , hiç umutsuzluğa kapılmayınBende şimdi yaptım negatif gerçekten artık üzülüyorum ya heyecan yapmıcam artık
Reglim yarın normalde ama bilmiyorum ki geç döllenme mi yoksa adetim ileri mi attı bilmiyorum inşallah tutunmuşturBende gecen ay bu hataya düştüm erken davrandim test için aslında gecikme olmadan veya en azından regl günü gelmeden test yapmamak en iyisi , hiç umutsuzluğa kapılmayın
İnsallahhReglim yarın normalde ama bilmiyorum ki geç döllenme mi yoksa adetim ileri mi attı bilmiyorum inşallah tutunmuştur
İnsallahh
Kızlar biraz garip bir soru olacak ama doğurgan olduğunuz dönemleri nasıl değerlendiriyorsunuz yani biz silik gördüğüm gün bir iki gün olursa oluyor birde çift çizgi görürsem o günün ertesi gün ama sürekli sürekli değerlendiremiyoruz yani çok mu az birer defa olması bu ikinci ayımız deneyeli
Doktor bize sperm kalitesi acisindan 1 gun yap bi gun yapma şeklinde gun asiri olarak tavsiye etti.
Spermipgram testi verdi eşim, herhangi bir sorun var mi diye, o testten once bile 3 gun boyunca iliski yasamadan gel kalitesini testte ölçelim dedi laboratuvar
Bunu ben de merak ediyorum gün aşırı yapmak da iş yoğunluğundan zor oluyorKızlar biraz garip bir soru olacak ama doğurgan olduğunuz dönemleri nasıl değerlendiriyorsunuz yani biz silik gördüğüm gün bir iki gün olursa oluyor birde çift çizgi görürsem o günün ertesi gün ama sürekli sürekli değerlendiremiyoruz yani çok mu az birer defa olması bu ikinci ayımız deneyeli