- 24 Aralık 2022
- 492
- 191
- 29
Sadece kasık ve bel ağrısı var ara sıra vuruyor. Çok ümitlenmek istemiyorum ama inşallah vardırAaa yakın belirtin var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece kasık ve bel ağrısı var ara sıra vuruyor. Çok ümitlenmek istemiyorum ama inşallah vardırAaa yakın belirtin var mı
Ayyy inşallah canım inşallah nezamsn test yapmayı düşünüyorsunSadece kasık ve bel ağrısı var ara sıra vuruyor. Çok ümitlenmek istemiyorum ama inşallah vardır
Adetim 1 gün gecikince yaparım öncesinde üzülmek istemiyorum pekAyyy inşallah canım inşallah nezamsn test yapmayı düşünüyorsun
Bugün vucut hep sıcak , sıcak basıyo ateşime baktım 36.8 37.1 arası çözemedim acaba belirti miSadece kasık ve bel ağrısı var ara sıra vuruyor. Çok ümitlenmek istemiyorum ama inşallah vardır
Yumurtlama dönemi geçti miiBugün vucut hep sıcak , sıcak basıyo ateşime baktım 36.8 37.1 arası çözemedim acaba belirti mi
Geçti bugün 8 ıncı günüm çatlamadanYumurtlama dönemi geçti mii
Ben de ateşimi ölçtüm şimdi 37 acaba bu bir belirti olabilir miGeçti bugün 8 ıncı günüm çatlamadan
Ah bilmiyorum ki benim genelde vücüt ısım 35.6 cıvarı oluyo o yüzden bilemedimBen de ateşimi ölçtüm şimdi 37 acaba bu bir belirti olabilir mi
Merhaba kizlaarrr
Mart ayı gebelik planlayanlariniz var mii? Neler yapiyorsunuz?
Hadi bu ayı hepbirlikte sohbet ederek geçirelim ve ay sonunda birbirimize güzel haberler verelim
Benim beklenen adet tarihim 25 mart
14 mart benim regl tarihim
Hadi hayırlısı inşallah mart bize uğurlu gelirMerhabalar benim de 14 Mart Beklenen regl tarihim, ben de 21 Şubat'ta hsg falan çektirdim bir sorun yok dediler. Aralıkta bir düşük olmuştu. Bu ay ilk defa deniyoruz. Hayırlısı inşallah.
Evet kasıklarım aşırı ağrıyor acıyor ne bileyim ama ben geçen ay 14 Şubat'ta kürtaj oldum betam sıfırlandı tekrar belirti yaşıyorum inşallah vardırPeki belirti vs yaşıyor musun? Amiin inşallah güzel haberler alırız
Kızlar bende geçen ay yumurtlama testi ile pik gördüm bu ay üç gün silik gördüm sonra bir gün yapamadım diğer günler negatif gördüm yani bir gün tam pik yaptığı günü kaçırmadıysam testte bu ay biraz garip oldu ama ikinci ay denemem bu. İnşallah güzel haberler veririz hepimiz adetim 15 martMerhaba kizlaarrr
Hadi bu ayı hepbirlikte sohbet ederek geçirelim ve ay sonunda birbirimize güzel haberler verelim
Benimde 15 mart bat insallah guzel haberler aliriz hep bereberMerhaba kizlaarrr
İnşallah regl olmayız canım ya yarın test yapayım bende inşallah pozitif görürüm pek umudum yok ama :)Ama benim hep regl öncesi deli gibi başım zonklar, şuan da çok zonkluyor umarım regl olmam
Olsun yaa pozitif düşünelim pozitif olsun inşallahh olmayızİnşallah regl olmayız canım ya yarın test yapayım bende inşallah pozitif görürüm pek umudum yok ama :)
AmiinnOlsun yaa pozitif düşünelim pozitif olsun inşallahh olmayız