Mart ayı aşılama yaptıranlar-yaptıracaklar toplaşalım gelin🤡

Kaç senelik evlisiniz. Benim artık 3. Senem benden sonra evlenenler bile hamile şuan kimisi doğurdu yaşadığım yerde akraba oldu dedikodu dolu kendimi iyice kötü hissetmeye başladım
Ben 1,5 yıllık evliyim canım. Ay milleti takıpta üzülme sakın ben hayatımı yaşıcam doğurmak isteyen doğursun de. Bana da hadi bebek sevöek istiyoruz biz diyenlere doğur o zaman diyorum ağzını açamıyolar😁

2 gün önce erken gebelik yaptım 8. Gunumdu negatif şimdi de test yok elimde sipariş verdim cumaya gelir herhalde. Sen daha yeni sayilirsin hani soran eden açısından ama bennn🥹
İnsan zaten üzülüyor bi de toplum baskısı girince işin içine insan daha bi stres telaş yapıyor inşallah en kısa zamanda güzel haberi alıp sevinelim bizde ya🥹

Hiçbir belirtim yok maalesef 🥹 bende de ilk 2 gün falan pozitif verdi sonrasında kayboldu. Aynı gün olmusuz resmen 🤣 sende var mı bi belirti 😊
Bende 5.6 günler pozitifti sonra yapmadım hiç. Şimdi yaptım. İğnenin 12. Aşılamanın 10.günü kocaman bir negatif buradan da pozitife dönmez heralde :/

Bende 5.6 günler pozitifti sonra yapmadım hiç. Şimdi yaptım. İğnenin 12. Aşılamanın 10.günü kocaman bir negatif buradan da pozitife dönmez heralde :/
Ben Gonapeptyl vurdum onunda pozitifi 2 gün sürdü sadece😑 10. Gün ya belki döner bende test yapmaya korkuyorum henüz gelmedi zaten testim yolda🥹

Ben Gonapeptyl vurdum onunda pozitifi 2 gün sürdü sadece😑 10. Gün ya belki döner bende test yapmaya korkuyorum henüz gelmedi zaten testim yolda🥹
Geçen aşılamada test yapamadan regl olduğum için bunda tüm testleri yapıyorum 😄 sanmıyorum canım ben pek prosedür gereği yaptırıyorum tamamen zaten regl olunca tüp bebek yolları bekler beni

Bugün ilk idrarla yaptım yine negatif. Yarın kan günüm kan vercem ve kurtulcam şu düşüncelerden ondan sonra doktor ne zaman derse tüp bebeğe geçeceğim napayım ya nasip olmayınca olmuyo
Bugün negatif görenler kulübü 😅 kaçıncı aşılama canım senin? Benimde 10. Gün bugün aşılamanın kocaman bi negatif. Reglde hemen tüpe geçeceğim.

Bugün negatif görenler kulübü 😅 kaçıncı aşılama canım senin? Benimde 10. Gün bugün aşılamanın kocaman bi negatif. Reglde hemen tüpe geçeceğim.
Gerçektennnn😂😂 Benim 2. Aşılama canım ilkini yaptırdım sonra hiç beklemeden 2. Yi yaptırdım. O yüzden doktor bana biraz bekleyelim diyebilir en azından 1 ay dinlen derse çok iyi olcak göbeğim ve kolum iğne yapmaktan delik deşik😁 senin kaçıncı?
Oda bir şey mi biz 8 sene korunduk 😅 gerçi full geri çekilmeydi oradan anlamam lazımdı bi sorun olduğunu da işte anlamadım şimdi istesek de olmuyor şaka gibi 😄
yaaa siz çok korunmuşsunuz kızzzz o kadar beklemeseydinya😂

Back
X