• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Ben de yeni yeni toparlıyorum kendimi, kimyasal gebelikten sonra baya üzüldüm, doktor kan sulandırıcı ilaca başladı, bu ay dinlen dedi, nisan ayında tekrar aşılama denicez, ve bu sefer tutarsa doğuma kadar her gün kan sulandırıcı iğne kullanıcaksın dedi tekrar düşmesin diye.

Yaa hayırlısı olsun. İnşaallah bebişiniz daha fazla yorulmadan bekletmeden gelir. Sizin tanınız neydi acaba. Bende bu ay çatlatma iğnesi oldum adet olunca rahim filmi ve aşılama yapacağım 1 seferlik sonrasında bende vakit kaybetmeden başlayacağım tüp bebeğe

Benim amh değerim 0.62 ve eşimdede varikosel var ama onunkisi çok başlangıç seviyesi şuan için tüm değerleri normal
2 yıldır deniyoruz ama ne yazıkki olmuyor
Amh değerim düşük olduğu için direk tüp bebeğe yönlendirdiler

1 sene korunmasız ilişkide hiç hamile kalamadım sıkıntım olduğunu biliyodum zaten normal muayenelerimden dolayı olmayınca direk üniversite hastanesinde tüp bebek bölümüne randevu aldım gittim eşimin benim testlerimiz yapıldı sma sperm testleri rahim filmi vs. eşimde hiçbir sıkıntı çıkmadı şükürler olsun bende var sadece sonra karar verildi rapor çıkartıldı ve asılama yapıldı
Merhaba, Bende bu ay aşılama sürecine başlamak istiyorum 6 aylık özeldeki tedavim neticesinde gebelik oluşmadı. Üni hastanesinde tüp bebek bölümü ayrı mı oluyor. Ben bölümlre baktığımda randevu için sadece kadın hastalıkları ve doğum polikliniği var. Ordaki bir profesöre aldım randevumu yanlış mı oldu ki? Siz biraz sğrecinizden bahseder misiniz ücretlerle birlikte, umarım gebelik oluşmuştur sizdee

Merhaba, Bende bu ay aşılama sürecine başlamak istiyorum 6 aylık özeldeki tedavim neticesinde gebelik oluşmadı. Üni hastanesinde tüp bebek bölümü ayrı mı oluyor. Ben bölümlre baktığımda randevu için sadece kadın hastalıkları ve doğum polikliniği var. Ordaki bir profesöre aldım randevumu yanlış mı oldu ki? Siz biraz sğrecinizden bahseder misiniz ücretlerle birlikte, umarım gebelik oluşmuştur sizdee
Canım infetilite bölümüne alman gerekıyor

Benim amh değerim 0.62 ve eşimdede varikosel var ama onunkisi çok başlangıç seviyesi şuan için tüm değerleri normal
2 yıldır deniyoruz ama ne yazıkki olmuyor
Amh değerim düşük olduğu için direk tüp bebeğe yönlendirdiler
Canım hangi hastane hangi süreçlerden geçtin nasıl bir tedavi söyledirler?

Maalesef gebelik oluşmadı ikinci aşılama için bekliyorum

Canım hangi hastane hangi süreçlerden geçtin nasıl bir tedavi söyledirler?

Canım benim doktorumun kendi özel kliniği var seval zeren güngör ismi
Tüm tetkiklerimiz yapıldı bizim rahim filmi vs herşeye bakıldı bendeki tek sorun amh değerim 0.62 onun haricinde insülin direncim var çok yüksek derece başkada bişeyim yok
Bi kere aşılama denedik ama olmadı maalesef şimdi başka süreçlerle uğraşmamak adına bizim için en garanti yöntem olduğu söylenen tüp bebeğe başladık

Kızlar merhaba. Bugün aşılamamım 16. Günü hala regli olmadım. 14. Gün betam 0,2 çıkmıştı. Hala umutlu olmalı mıyım? Sarı akıntım var ara ara da sol kasığımda karıncalanma gibi sızı oluyor

Back