Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Selam kızlar bende geçen ay 2. Aşılamamı olmuştum sonuç negatifti. Ama bu ay 4. Gün gecikme 205 beta ile dün gebe olduğumu öğrendim. Sanırım artık boşverince birşeyler oluyor. Ben vazgeçmiştim çünkü. Ama hiç beklemediğim anda oldu 🙈 rabbim herkeze nasip etsin inşallah 🤲
Ay çok sevindim çoookkk, hayırlı uğurlu olsun inşallah 🥰🥰

Teşekkür ederim canım💕 darısı tüm isteyenlerin başına inşallah 🤲
Ayyy harikaaaa girip bakayım dedim iyi ki bakmışım en azından birimizin tutmuş🍒🍒 benim geçen cuma regl olmam lazımdı ama olmadım 5 gün gecikti. İlaçlardan olabilir mi acaba? Gebelik olacağını sanmıyorum çünkü geçen ay sadece bir defa ilişki gerçekleşti😂😂😂

Selam kızlar bende geçen ay 2. Aşılamamı olmuştum sonuç negatifti. Ama bu ay 4. Gün gecikme 205 beta ile dün gebe olduğumu öğrendim. Sanırım artık boşverince birşeyler oluyor. Ben vazgeçmiştim çünkü. Ama hiç beklemediğim anda oldu 🙈 rabbim herkeze nasip etsin inşallah 🤲
Kız jeton yeni düştü aşılama tutmadı sonraki ay mı tuttu yani ahahahah ayyyy süper yaaa benim de 5 gün gecikti ama geçen ay aldığımhormonlardan bence

Kız jeton yeni düştü aşılama tutmadı sonraki ay mı tuttu yani ahahahah ayyyy süper yaaa benim de 5 gün gecikti ama geçen ay aldığımhormonlardan bence
Kız aşılama değil kendiliğinden 🤣 valla benimde sıfır umuttu hiç aklıma bile gelmezdi olacağı. Benimde 3-4 gün gecikti test yaptım çıktı. Deli hemen bi test al yap belki seninde kendiliğinden olmuştur ☺️

Kız aşılama değil kendiliğinden 🤣 valla benimde sıfır umuttu hiç aklıma bile gelmezdi olacağı. Benimde 3-4 gün gecikti test yaptım çıktı. Deli hemen bi test al yap belki seninde kendiliğinden olmuştur ☺️
Ceyli balım 1 defa seviştik yazıyla BİR 😂😂😂

Yalnız 5 gün değilmiş takvim uygulaması 8 diyo geçen cuma olmam lazımdı 😂😂 bence yok ya kendi kendime gelin güvey olmayayım sabaha kanarım şimdi pehhh

Kızlar umutlanmak istemiyorum ama dün aşılamanın 10. Günüydü avox marka erken gebelik yaptım ilk 5-10 dk testte bir şey göremeyince attım kenara bi dahada bakmadım. Sabah çöpe atacakken baktım ki böyle. Bu kuruma çizgisi mi 2 senedir test yapıyorum hiç bir testte kuruma çizgisi görmemiştim. Pembe kıl gibi suya tuttum gitmedi. Bu arada fotodakinden daha belli pembe Ne olur bi yorum ya :/

Eklentiler

• 977F4E5F-FD5D-4503-B23D-B57F9F55C2BC.webp
    977F4E5F-FD5D-4503-B23D-B57F9F55C2BC.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 4
  • E3BA456E-0B61-4EC9-A3C0-F884ABA8B9C8.webp
    E3BA456E-0B61-4EC9-A3C0-F884ABA8B9C8.webp
    18 KB · Görüntüleme: 1
  • 1DC534A6-1E17-4BC4-A6A8-07660DFB5584.webp
    1DC534A6-1E17-4BC4-A6A8-07660DFB5584.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 1
  • C67D2BFE-3411-43AE-96B3-BE9949D9824E.webp
    C67D2BFE-3411-43AE-96B3-BE9949D9824E.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 4
Kızlar umutlanmak istemiyorum ama dün aşılamanın 10. Günüydü avox marka erken gebelik yaptım ilk 5-10 dk testte bir şey göremeyince attım kenara bi dahada bakmadım. Sabah çöpe atacakken baktım ki böyle. Bu kuruma çizgisi mi 2 senedir test yapıyorum hiç bir testte kuruma çizgisi görmemiştim. Pembe kıl gibi suya tuttum gitmedi. Bu arada fotodakinden daha belli pembe Ne olur bi yorum ya :/
Selam canım. Belki kuruma yada iğne etkiside olabilir. Mesela ben aşılama yapıldığında göğüslerim çok fena açıyordu. Ama gebe kaldığımda o acı çok hafifti. Yani iğne etkiside olabilir yüksek ihtimalle.

Birde benim regl 3 gün geçmişti. Ben test yaptığımda idrarı döker dökmez çizgi çıktı. Yani varsa direk çıkıyor zaten. Bak bende ekliyeyim resmî. Anında çıkan görüntü bu. 15 dkkdan sonra kuruma çizgiside olabilir

Eklentiler

• EC56974B-411B-4159-A6CF-0FBE36832135.webp
    EC56974B-411B-4159-A6CF-0FBE36832135.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 4
Selam canım. Belki kuruma yada iğne etkiside olabilir. Mesela ben aşılama yapıldığında göğüslerim çok fena açıyordu. Ama gebe kaldığımda o acı çok hafifti. Yani iğne etkiside olabilir yüksek ihtimalle.
İğnenin 12. Günüydü canım testi yaptığımda dün :/ bende anlamadım hiç umudum da yok regl olacak gibi hafif sızım var.

Olsun canım vardır bi hayır. Kuzu bizde aşılamadaki gibi uyguladık yumurtlama günü ve gün aşırı sadece 4 kez ondan sonra ilişki yaşamadık bilerek. Bir dahaki ay sende öyle dene 😊Sadece ovülasyonda mı ilişki oldu

Olsun canım vardır bi hayır. Kuzu bizde aşılamadaki gibi uyguladık yumurtlama günü ve gün aşırı sadece 4 kez ondan sonra ilişki yaşamadık bilerek. Bir dahaki ay sende öyle dene 😊
Sadece ovülasyon haftası günaşırı mı ilişki yani? Yok ya tüpsüz olmaz bence benim hiç umudum yok. Yüreğim de yok biraz akışta kalacağım nasip

Sadece ovülasyon haftası günaşırı mı ilişki yani? Yok ya tüpsüz olmaz bence benim hiç umudum yok. Yüreğim de yok biraz akışta kalacağım nasip
Evet canım aynen öyle uyguladık. Valla canım benim aşılamada bile ne kadar ümitsiz olduğumu biliyorsun. Olunca oluyormuş işte 🤷‍♀️

İğnenin 12. Günüydü canım testi yaptığımda dün :/ bende anlamadım hiç umudum da yok regl olacak gibi hafif sızım var.
Valla bilemedim 1-2 gün daha bekle regl olmazsan tekrar yap. Ama şunu söyleyeyim eğer bi gebelik varsa adet günü yada öncesinde bıçak saplanır gibi belde ve kasıkta ağrı giriyor. Birde göğüs acısı oluyor. Var mı böyle belirtilerin

Valla bilemedim 1-2 gün daha bekle regl olmazsan tekrar yap. Ama şunu söyleyeyim eğer bi gebelik varsa adet günü yada öncesinde bıçak saplanır gibi belde ve kasıkta ağrı giriyor. Birde göğüs acısı oluyor. Var mı böyle belirtilerin
Canım bende göğüs hiç bi zaman olmaz. Yani tedavi sürecinde bile olmadı sadece 6.7 günlerde biraz hassiyet oldu bel ağrım kaşık ağrısı oldu bu günlerde ama işte belirti aramıyorum artık çünkü ilaçlar çatlatma iğnesi vs hepsi gebelik belirtisi yapıyor :/

Vallahi çok sevindim senin adına ya 🤍 Allah bağışlasın bir avazda gelsin inşallah

Back
X