Mart ayı aşılama yaptıranlar-yaptıracaklar toplaşalım gelin🤡

Sen daha indirme senin daha erkennnn negatifi gör ben gibi sonra oturur ikimiz birlikte ağlarız😂 inşallah pozitifsin💗
Ağlarken haber vercem o zaman sende ağlamaya başla diye bi işin varsa hemen bırak otur ağla ama ahhshshsh🤣🤣 ah keşke keske en ufak belirtim olsa hevesleneceğim de… aşılama yaptırmadan önce daha hamile gibiydim🤣🤣

Ağlarken haber vercem o zaman sende ağlamaya başla diye bi işin varsa hemen bırak otur ağla ama ahhshshsh🤣🤣 ah keşke keske en ufak belirtim olsa hevesleneceğim de… aşılama yaptırmadan önce daha hamile gibiydim🤣🤣
Kızzzzz😂😂😂😂 eşim kan vermeye giderken diyo ki ben pozitif hissediyorum. Ben de dedim ki şuan senin hamile olma ihtimalin benimkinden daha yüksek😂😂😂😂

Kızlar ben eylülde şubatta aşılama yaptım. 6 senelik evliyim 2 senedir korunmuyorum. 1 martta regl oldum 28 martta tekrar olmalıydım olmadım. 7 gün gecikti yani. Acaba nedendir o hormon iğneleri vs mi bozdu döngümü acaba ya? Gebelik umudum yok çünkü sadece 1 ilişki oldu martta
Test yapsam mı sizce ya fark etmeden 1 hafta olmuş bayramda anlamadım geciktiğini ama umutlanmak da istemiyorum

Yap canım en azından hamile olmadığını ya da olduğunu görürsün eğer hamile değilsen yine doktora gidersin söktürücü bişeyler verir
Bayramda fark etmemişim 1 hafta gecikmiş ya.. kan mı versem test mi alsam acaba… ama martta sadece 1 ilişki oldu bence dümdüz gecikme bu:/

Yav ahahahahaha hahahahaha cildiriyorum şuan ahahahahajsjsjsj🤣🤣🤣🤣
Zaten aşılama çok gereksiz bi işlem bunu insanlar para verip özelde yaptırıyo normal ilişki kadar düşük ihtimal neyse ki seviye atlayıp tüp bebeğe geçtim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum hahajajahah

Buralarda okuduğum genellemeye göre aşılama sonrası sağ veya sol yumurtalık Agrisi veya ikisinde de ağrı olunca tutmamis çoğu kişinin. 24unde oldum aşılamayı hala bacağıma da vuran sağlı sollu yumurtalık Agrisi var benimde aynı şekilde umudum kalmadı şimdiden AĞLAYACAĞIM
Bence alakası yok canım ağrı ile tutup tutmamasının. Sonuçta iğneler ile hormon yükleniyor vücuda, ben 2 gün ağrı hissettim. Tuttu kızım 2 yaşına girmek üzere

Zaten aşılama çok gereksiz bi işlem bunu insanlar para verip özelde yaptırıyo normal ilişki kadar düşük ihtimal neyse ki seviye atlayıp tüp bebeğe geçtim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum hahajajahah
Ben özelde yaptırmıştım. %10 tutma ihtimali var aşılamanın demişti doktorum.
Bence hemen umutsuzluğa kapılma ben ince bir çizgi gördüm testinde. Benim de 5. Gün iğne etkisi geçmişti 8. Gün 5,82 ile öğrendim

3. Aşılama için gittiğim de ilk aşılama için gelenler hep tuttu inanın içim acıyor özelde ki doktorum histeroskopi önerdi rahime girip bakmamız lazım dedi

Back
X