- 13 Temmuz 2023
- 708
- 173
- 23
- Konu Sahibi Bihterziyangil
Birseyler oluyor ama ne oluyor diyorBenimkinin kafası karışık gelsem mi gelmesem mi diye düşünüyo daha![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birseyler oluyor ama ne oluyor diyorBenimkinin kafası karışık gelsem mi gelmesem mi diye düşünüyo daha![]()
Bence bende negatifim görmek istediğim için gördüm çizgileri süpürge yaptım vileda yaptım amaaan olmazsa olmasın dedim vallaBirseyler oluyor ama ne oluyor diyorbende sıfır belirtiii
Kız ben 2. Günü çarşıya çıktım gezdim şimdi de çarşıdayımBence bende negatifim görmek istediğim için gördüm çizgileri süpürge yaptım vileda yaptım amaaan olmazsa olmasın dedim valla
Valla öyle onu kaldırma bunu indirme eğilme uzanma napalım olmuyo ki zaten eninde sonunda bişeyler oluyo yaniKız ben 2. Günü çarşıya çıktım gezdim şimdi de çarşıdayımolacağı varsa oluyor yatsak ne fayda
O zaman asla geçmiyor ben de üzülürüm diye geçmesine de korkuyorum eğer olmazsa iki ay falan spor yapacağım ondan sonra artık tüp bebek aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum zaten normal ilişki ile aynı şansı ama hep genelde ikinci aşama tutmuş belki ikinci şans veririmValla öyle onu kaldırma bunu indirme eğilme uzanma napalım olmuyo ki zaten eninde sonunda bişeyler oluyo yaniolcaksa olsun olmucaksa kendi bilir valla canıma yetti ya zaman da geçmiyor
Evet bende 2. Tutuyor dediler diye yaptırdım ama hiç umudum yok ben o insanlar kadar şanslı değilim.O zaman asla geçmiyor ben de üzülürüm diye geçmesine de korkuyorum eğer olmazsa iki ay falan spor yapacağım ondan sonra artık tüp bebek aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum zaten normal ilişki ile aynı şansı ama hep genelde ikinci aşama tutmuş belki ikinci şans veririmben zaten annemle falan da kalmadım kendimdim evde kayınvalidemler bilmiyor haberleri yok öyle olunca rutin hayatım devam etti dikkat ettim gerçi evde temizliği falan daha az yaptım ama normal devam ettim ne yapayım ilk kaldığımda zaten çalışıyordum ayakta çalışıyordum bir de öyleyken de oldu
![]()
Tüp bebek biraz gozumu korkutuyor hani süreci ilaçlar falan insallah oralara kalmaz da durumumuz tabi. 3 senelik evliyim zaten daha fazla vakit kaybetmemek için sırfEvet bende 2. Tutuyor dediler diye yaptırdım ama hiç umudum yok ben o insanlar kadar şanslı değilim.benimde bu tutmazsa doktor tüp bebeğe geçeceğiz dedi bakalım neler olacak çok merak ediyorum
Benim de korkutuyo açıkcası ama inşallah gerek kalmadan olur ya dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizdenTüp bebek biraz gozumu korkutuyor hani süreci ilaçlar falan insallah oralara kalmaz da durumumuz tabi. 3 senelik evliyim zaten daha fazla vakit kaybetmemek için sırf
İnsallah kuzum insallahBenim de korkutuyo açıkcası ama inşallah gerek kalmadan olur ya dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden
Canım ne yaptinnn? Benim 10. Gün ama hiç belirtim yokBenim de korkutuyo açıkcası ama inşallah gerek kalmadan olur ya dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden
Benim de negatif canım ya tüp bebeğe geçcez galiba 7 sinde kan verip doktorla konuşcamCanım ne yaptinnn? Benim 10. Gün ama hiç belirtim yok![]()
Geçin hiç vakit kaybetmeyelim artık en azından onda ihtimal daha yüksek. Zaten aşılama normal ilişkiden farksız bile bile yaptırdık. Allah büyüktür… bende hiç bilmiyorum tüp bebek gidişatını ücretleri ney nasıl o yola girersem bakalım öğreneceğizBenim de negatif canım ya tüp bebeğe geçcez galiba 7 sinde kan verip doktorla konuşcam![]()
Benim hiç çocuğum olmadığı için ücretsiz hakkım varmış canım onu kullancam galiba benim bu aşılama zaten çok uyduruk oldu tüp bebeğe geçmek için de yaptırmak zorundaydım ama insan yine de üzülüyor ya. Yine yukurtalar büyütülcek ama çok yumurta istendiği için iğneyi yüksek doz vercekler sanırım. Sonra çatlatma iğnesi vurulacak aşılama olduğumuz gün varya o gün yumurta toplanacak eşimizin spermiyle döllenecek tutana kadar kaç yumurta varsa içimize koyacaklar. Ben araştırdım dün akşam ekstra ilaçlar falan var tabi hayırlısı bakalım ya yaşayıp görcez ama çok üzüldüm yaaGeçin hiç vakit kaybetmeyelim artık en azından onda ihtimal daha yüksek. Zaten aşılama normal ilişkiden farksız bile bile yaptırdık. Allah büyüktür… bende hiç bilmiyorum tüp bebek gidişatını ücretleri ney nasıl o yola girersem bakalım öğreneceğiz
Benimde hiç ümidim yok birkaç güne hunharca ağlıyor olacağım sanırımBenim hiç çocuğum olmadığı için ücretsiz hakkım varmış canım onu kullancam galiba benim bu aşılama zaten çok uyduruk oldu tüp bebeğe geçmek için de yaptırmak zorundaydım ama insan yine de üzülüyor ya. Yine yukurtalar büyütülcek ama çok yumurta istendiği için iğneyi yüksek doz vercekler sanırım. Sonra çatlatma iğnesi vurulacak aşılama olduğumuz gün varya o gün yumurta toplanacak eşimizin spermiyle döllenecek tutana kadar kaç yumurta varsa içimize koyacaklar. Ben araştırdım dün akşam ekstra ilaçlar falan var tabi hayırlısı bakalım ya yaşayıp görcez ama çok üzüldüm yaa
Araştırma hastanesin de de yaparlar canım sadece ilaçlara para veriyoruz onun haricinde hiçbi ödememiz yok. Valla insan ne kadar takmıyorum dese ümitsiz olsa da negatifi görünce yıkılıyor ya rabbim önce sabır sonra da güzel güzel bebişler versin inşallah bize canım. O kadar sağlık sorunu olanların bile 2. Aşılaması tutmuş bende hiçbir sorun yok olmuyo ya olmuyo yani sinirlerim bozukuyo valla artıkBenimde hiç ümidim yok birkaç güne hunharca ağlıyor olacağım sanırımbenimde hiç çocuğum yok devlet hastanesi mi yapıyor o sebeple acaba bizim burda devlet yapmaz aşılama bile yapmıyor araştırma da oldum aşılamayı. Bir seçenek daha var üzülmek için erken onu da denemek lazım tüp bebekle oran daha yüksek araştırmissindir bi komşumun da tüp bebek boyları kadar 2 çocuğu var bide güzeller
Rabbim nasip etsin en tez zamanda ikimize de
![]()
Bende pcos var mesela klomenle 1 kere geçen mayıs ta kaldım ondan önce 9 ay denedik olmadı şimdi hala tik yok. Ablam ağır derece pcos 3 ayda bi oda ilaçla adet görür 2 kere istediği ay hamile kaldı. Rabbim zamanı geldiyse veriyor biz yine de peşinden koşalımAraştırma hastanesin de de yaparlar canım sadece ilaçlara para veriyoruz onun haricinde hiçbi ödememiz yok. Valla insan ne kadar takmıyorum dese ümitsiz olsa da negatifi görünce yıkılıyor ya rabbim önce sabır sonra da güzel güzel bebişler versin inşallah bize canım. O kadar sağlık sorunu olanların bile 2. Aşılaması tutmuş bende hiçbir sorun yok olmuyo ya olmuyo yani sinirlerim bozukuyo valla artık
ne güzel Allah bağışlasın canım. Eğer doktor tüp bebek demeseydi yaptırmıcaktım ben yine söyleyeceğim ara verebiliyosak en azından yazı atlatıp öyle yaptırmayı düşünüyorumBende pcos var mesela klomenle 1 kere geçen mayıs ta kaldım ondan önce 9 ay denedik olmadı şimdi hala tik yok. Ablam ağır derece pcos 3 ayda bi oda ilaçla adet görür 2 kere istediği ay hamile kaldı. Rabbim zamanı geldiyse veriyor biz yine de peşinden koşalım![]()
Kaç senelik evlisiniz. Benim artık 3. Senem benden sonra evlenenler bile hamile şuan kimisi doğurdu yaşadığım yerde akraba oldu dedikodu dolu kendimi iyice kötü hissetmeye başladımne güzel Allah bağışlasın canım. Eğer doktor tüp bebek demeseydi yaptırmıcaktım ben yine söyleyeceğim ara verebiliyosak en azından yazı atlatıp öyle yaptırmayı düşünüyorum
Yaaaa canım bende 24 ünde oldum aşılamayı var mı belirtin? Çatlatma iğnesini 22 sinde vurdum 27-28 testlerim pozitif çıktı iğneden dolayı. Yarın 10. Günü aşılamanın bi test daha yapacağım galibaBuralarda okuduğum genellemeye göre aşılama sonrası sağ veya sol yumurtalık Agrisi veya ikisinde de ağrı olunca tutmamis çoğu kişinin. 24unde oldum aşılamayı hala bacağıma da vuran sağlı sollu yumurtalık Agrisi var benimde aynı şekilde umudum kalmadı şimdiden AĞLAYACAĞIM
Hiçbir belirtim yok maalesefYaaaa canım bende 24 ünde oldum aşılamayı var mı belirtin? Çatlatma iğnesini 22 sinde vurdum 27-28 testlerim pozitif çıktı iğneden dolayı. Yarın 10. Günü aşılamanın bi test daha yapacağım galiba![]()