2025 Mart Aşılama yaptıranlarrr

Ben malesef ki kuruma çizgisi görüp umutlandım çok kez asla üzmek istemiyorum sizi ama bi kaç gün sonra tekrarlayn bencee 🙏🏻 ama inşallahh degildir ve hamilesinizdir 😇🥰
Ben 2 senedir hiç görmedim canım kuruma ondan acaba mı dedim ama yarın tekrar yapıcam, bunu dün yapmıştım.

Benide aşırı yokladı vee o kadar korktum kii ama dün test yaptım beta 123 çıktı çok şükürr 🙏🏻 cuma güne tekrar baktırcam yükselmişmi diye inşallah güzel bir şekilde ilerler 🙏🏻🥺
Merhabalar hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucağınıza alın 🤗 bende çarşamba günü aşılama olucam E2 826 çıktı doktorum bu akşam çatlatma iğnesi yap ilişki olmasın bugün yarın dedi. Perhiz 4 gün olmuş olucak. Bazı doktorlarda olsun diyormuş sizin doktorunuz sizi uyarmışmıydı hamile olduğunuz için sordum şimdiden teşekkürler

Merhabalar,
27 Mart Perşembe günü aşılama oldum, regl tarihim 11 Nisan görünüyor. Test yapmak için çok erken mi? Sizce doğru sonuç cikar mı? Doktorum kan testi için reglinin gecikmesini bekle demişti. Ama çok heyecanlıyım🙈

Selam kızlar ,
Bende 29 martta aşılama oldum dün tahlil verdim ve 0 hayal kırıklığı ama değişir mi yükselir mi bilmiyorum sol tarafta 2 yumurtam büyümüştü ve bu akşam sol tarafımda sancı var ara ara vuruyor :( pozitife dönme ihtimali var mı acaba hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu

Back
X