Mart ayı aşılama yaptıranlar-yaptıracaklar toplaşalım gelin🤡

Gerçektennnn😂😂 Benim 2. Aşılama canım ilkini yaptırdım sonra hiç beklemeden 2. Yi yaptırdım. O yüzden doktor bana biraz bekleyelim diyebilir en azından 1 ay dinlen derse çok iyi olcak göbeğim ve kolum iğne yapmaktan delik deşik😁 senin kaçıncı?

yaaa siz çok korunmuşsunuz kızzzz o kadar beklemeseydinya😂
İstemiyorduk hiç 30 dan sonra bi geldiler bana 😄 eşime aman uğraşmayalım desem şimdi bile aaa ok der 😅 ama hem amh düşük hem yarım rahimli olduğumu öğrendim bu süreçte o yüzden devam mücadeleye. Benim de 2. Aşılama tamamen prosedür gereği yapıldı rapor için regl olursan gel hemen tüpe başlayacağım dedi doktor. Valla ara versek cidden iyi olacak göbeğim davul gibi oldu. :/ spor falan da yapamıyorum riskli durumum diye öyle bekliyorum ama giderim büyük ihtimal regl de.

İstemiyorduk hiç 30 dan sonra bi geldiler bana 😄 eşime aman uğraşmayalım desem şimdi bile aaa ok der 😅 ama hem amh düşük hem yarım rahimli olduğumu öğrendim bu süreçte o yüzden devam mücadeleye. Benim de 2. Aşılama tamamen prosedür gereği yapıldı rapor için regl olursan gel hemen tüpe başlayacağım dedi doktor. Valla ara versek cidden iyi olacak göbeğim davul gibi oldu. :/ spor falan da yapamıyorum riskli durumum diye öyle bekliyorum ama giderim büyük ihtimal regl de.
Benim de evlenmeye niytim yoktu 32 yaşında eşim çıktı karşıma bi aşık oldum evlendim evlenmeden önce istemezdim çocuk yapmıcam diyordum ama istiyormuşum meğer🥲 ekimde 34 olcam temmuz da 2. Yılımıza gircez hala 1 gebelik bile elde edemedim çok üzülüyorum. Bende de eşimde de bi sorun yok ama yaştan olmuyo diye düşünüyorum ben. Benim amh yaşıma göre çok iyi 3.12 Aslında bizde prosedür gereği yaptırdık ben biliyordum tüp bebeğe gideceğimi ama insan yaptırınca da bekliyo ne biliyim ya. İniallah tüp bebekten bari yüzümüz güler

Benim de evlenmeye niytim yoktu 32 yaşında eşim çıktı karşıma bi aşık oldum evlendim evlenmeden önce istemezdim çocuk yapmıcam diyordum ama istiyormuşum meğer🥲 ekimde 34 olcam temmuz da 2. Yılımıza gircez hala 1 gebelik bile elde edemedim çok üzülüyorum. Bende de eşimde de bi sorun yok ama yaştan olmuyo diye düşünüyorum ben. Benim amh yaşıma göre çok iyi 3.12 Aslında bizde prosedür gereği yaptırdık ben biliyordum tüp bebeğe gideceğimi ama insan yaptırınca da bekliyo ne biliyim ya. İniallah tüp bebekten bari yüzümüz güler
En azından bi sorun yok canım öyle düşün amh da yüksek tüp bebekte şansın olur 🙏 aynı yaştayız benim amh 1.77 :/ 4 senedir evliyiz işte bizde. 2 senedir bir kere bile hamile kalamadım bende :/

En azından bi sorun yok canım öyle düşün amh da yüksek tüp bebekte şansın olur 🙏 aynı yaştayız benim amh 1.77 :/ 4 senedir evliyiz işte bizde. 2 senedir bir kere bile hamile kalamadım bende :/
Bu gidişle benim tüp bebekte tutmaz gibi geliyo ama bütün tuşlara basmak için denicem napim ya insan çıldırcak düşünürken :/
Bende sihirli annemi izliyorum yaprak dokumunu 3 kere bitirdim ahahshshsh🤣🤣
bu arada kızlar ben bu akşam vercem kanı size de haber veririm

Ya erken gebeliğe çok inanmıyorum farkı olduğuna gebe kaldığımda ikisini de yaptım reglime 6 gün vardı kaset test daha netti erken test daha silikti o gün bugundur erken almıyorum
Bilmiyorum ki valla hep öyle dediklerinden ben hep erken yapıyorum dur bakalım senin daha zamanın var inşallah pozitife döner

Kızlar ben eylülde şubatta aşılama yaptım. 6 senelik evliyim 2 senedir korunmuyorum. 1 martta regl oldum 28 martta tekrar olmalıydım olmadım. 7 gün gecikti yani. Acaba nedendir o hormon iğneleri vs mi bozdu döngümü acaba ya? Gebelik umudum yok çünkü sadece 1 ilişki oldu martta

Back
X