• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Kızlar benim çatla iğnesinin üzerinden tam 9 gün geçti. Reglede 7 gün kaldı ve asla gram hamilelik belirtim yok. Klomende bile göğüs ağrısı inanılmaz mide bulantısı kasık ağrısı vardı bu iğne bende gram fayda etmedi ya bugün yine çevremden birinin hamilelik haberini aldım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yeminle gözüm kıskançlığım nazarım yok ama artık yoruldum. Hamile kalmak üst üste doğrumak neden bir tek bana zor birinin günahını mı ahımı aldım artık böyle düşünüyorum ve aklıma hiçbir şey gelmiyor

Merhabalar,
24 şubatta aşılamam oldu. Çatlama iğnesi olmadan yumurtalarım çatlamış ve hızlıca aşılamam oldu. Dün 11. Gündü beta hgc testi yaptırdım sonucum 12.82 çıktı. Yarın bir daha yaptıracağım test fakat çok tedirginim sizce hamilemiyim?

Ben de asilamamin 10. Gunumdeyim dün kahverengi akıntı gelmeye başladı bugün devam ediyor adet tarihime daha 6 gün var daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu doktora gitmeli miyim yoksa adet öncesi akıntı mi acaba

Merhabalar,
24 şubatta aşılamam oldu. Çatlama iğnesi olmadan yumurtalarım çatlamış ve hızlıca aşılamam oldu. Dün 11. Gündü beta hgc testi yaptırdım sonucum 12.82 çıktı. Yarın bir daha yaptıracağım test fakat çok tedirginim sizce hamilemiyim?
İnşaallah hamilesinizdir hayırlı haberlerinizi verirsiniz. Benimde çatlatma iğnesinin üstünden yarım tam 12. gün olacak adetimede 4 gün kalmış olacak yarın kan vereceğim ovitrella yarın vereceğim kanın sonucunu etkiler mi sizin bugün düştü mü acaba değeriniz birde ovitrella mide bulantısı yapar mı hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum ailevi problemlerden de ondan mı midem bulanıyor yemeğe ne zaman ağzıma atsam kusmak için koşuyorum hapı bile zor yuttum yardımcı olursanız çok sevinirim

İnşaallah hamilesinizdir hayırlı haberlerinizi verirsiniz. Benimde çatlatma iğnesinin üstünden yarım tam 12. gün olacak adetimede 4 gün kalmış olacak yarın kan vereceğim ovitrella yarın vereceğim kanın sonucunu etkiler mi sizin bugün düştü mü acaba değeriniz birde ovitrella mide bulantısı yapar mı hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum ailevi problemlerden de ondan mı midem bulanıyor yemeğe ne zaman ağzıma atsam kusmak için koşuyorum hapı bile zor yuttum yardımcı olursanız çok sevinirim
Bugün sonucum 36.80 çıktı.
ben çatlatma iğnesi olmadım o yüzden sonucu etkileyip etkilemeyeceği hakkında bir fikrim yok. Benim de aşılamadan sonra 3. 4. Midem bulantım oldu ama geçti sonrasında. Bu süreçte sıkıntı yapmamanızda önemli doktorlar hep bunu söyledi özellikle. Umarım çok güzel haberler alırsınız

ben çatlatma iğnesi olmadım o yüzden sonucu etkileyip etkilemeyeceği hakkında bir fikrim yok. Benim de aşılamadan sonra 3. 4. Midem bulantım oldu ama geçti sonrasında. Bu süreçte sıkıntı yapmamanızda önemli doktorlar hep bunu söyledi özellikle. Umarım çok güzel haberler alırsınız
Çok teşekkür ederim. Tebrik ederim Allah sağlıkla sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Tebrikler hamile gibi görünüyorsunuz, 2 günde 1 beta hcg nin 2 katına çıkması beklenir, kontrole gittiğinizde eğer yükselmişse gebelik kesinleşir, bana 11.5 ile gebesin demişlerdi, ancak kimyasal gebelik ile kaybettim bebeği o ayrı, ama sizin sonucunuz umut verici 🥰🥰

Back