Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah nasip etsin inşallah, kolaylıklaKızlar bugün ikinci aşılamam yapılacak dualarınızı eksik etmeyin lütfen![]()
Amin inşallah teşekkür ederimAllah nasip etsin inşallah, kolaylıkla
İnşaallah hamilesinizdir hayırlı haberlerinizi verirsiniz. Benimde çatlatma iğnesinin üstünden yarım tam 12. gün olacak adetimede 4 gün kalmış olacak yarın kan vereceğim ovitrella yarın vereceğim kanın sonucunu etkiler mi sizin bugün düştü mü acaba değeriniz birde ovitrella mide bulantısı yapar mı hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum ailevi problemlerden de ondan mı midem bulanıyor yemeğe ne zaman ağzıma atsam kusmak için koşuyorum hapı bile zor yuttum yardımcı olursanız çok sevinirimMerhabalar,
24 şubatta aşılamam oldu. Çatlama iğnesi olmadan yumurtalarım çatlamış ve hızlıca aşılamam oldu. Dün 11. Gündü beta hgc testi yaptırdım sonucum 12.82 çıktı. Yarın bir daha yaptıracağım test fakat çok tedirginim sizce hamilemiyim?
Bugün sonucum 36.80 çıktı.İnşaallah hamilesinizdir hayırlı haberlerinizi verirsiniz. Benimde çatlatma iğnesinin üstünden yarım tam 12. gün olacak adetimede 4 gün kalmış olacak yarın kan vereceğim ovitrella yarın vereceğim kanın sonucunu etkiler mi sizin bugün düştü mü acaba değeriniz birde ovitrella mide bulantısı yapar mı hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum ailevi problemlerden de ondan mı midem bulanıyor yemeğe ne zaman ağzıma atsam kusmak için koşuyorum hapı bile zor yuttum yardımcı olursanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederim. Tebrik ederim Allah sağlıkla sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsinBugün sonucum 36.80 çıktı.
ben çatlatma iğnesi olmadım o yüzden sonucu etkileyip etkilemeyeceği hakkında bir fikrim yok. Benim de aşılamadan sonra 3. 4. Midem bulantım oldu ama geçti sonrasında. Bu süreçte sıkıntı yapmamanızda önemli doktorlar hep bunu söyledi özellikle. Umarım çok güzel haberler alırsınız
Tebrikler hamile gibi görünüyorsunuz, 2 günde 1 beta hcg nin 2 katına çıkması beklenir, kontrole gittiğinizde eğer yükselmişse gebelik kesinleşir, bana 11.5 ile gebesin demişlerdi, ancak kimyasal gebelik ile kaybettim bebeği o ayrı, ama sizin sonucunuz umut vericiBugün sonucum 36.80 çıktı.
ben çatlatma iğnesi olmadım o yüzden sonucu etkileyip etkilemeyeceği hakkında bir fikrim yok. Benim de aşılamadan sonra 3. 4. Midem bulantım oldu ama geçti sonrasında. Bu süreçte sıkıntı yapmamanızda önemli doktorlar hep bunu söyledi özellikle. Umarım çok güzel haberler alırsınız
Olsaydı net çıkardı canım kanda bende 13. Günümde yapmıştım test ve negatif çıkmıştıKızlar merhaba. Ben 26 şubatta aşılama oldum. Dün (13. gün) kan verdim ve negatif çıktı. Çok üzülüp ağladım. Sizce bu aydan ümidi kesmeli miyim sürekli adet tarihi bekliyorum ama olsaydı kanda çıkardı. Adete 5 gün var.
Görünmeyebilir, en doğrusu en iyisi kan testi her zamanKizlar catlatma ignesi 11 asilamadan 12 gun gecti idrar testi erken gebelikte negatif, yarin kan vercem ama idrarda gorunmesi gerekiyordu dimi
Canim hayırlı olsun aynı zamanda aşılama olmuşuz bende şuan hamileyim kese görünmedi tabi daha ama senin nasl gidiyo kese göründümuBugün sonucum 36.80 çıktı.
Seninde mi 24 şubatta :) çok sevindim. Yarın nasipse keseyi görmek için gideceğim senin ne zaman randevun?Canim hayırlı olsun aynı zamanda aşılama olmuşuz bende şuan hamileyim kese görünmedi tabi daha ama senin nasl gidiyo kese göründümu
Ben bugün gittim canım karnimdan baktı keseyi gördü 2 hafta sonra gel bebeğe ve kalp atışına bakalım dedi yani tekrar kan vermene gerek yok dediSeninde mi 24 şubatta :) çok sevindim. Yarın nasipse keseyi görmek için gideceğim senin ne zaman randevun?
Ayy çok sevindim :) peki kaç haftalıkmış onu söylediler mi?Ben bugün gittim canım karnimdan baktı keseyi gördü 2 hafta sonra gel bebeğe ve kalp atışına bakalım dedi yani tekrar kan vermene gerek yok dedi
Yok canım ama benim hesabıma göre 3 haftalık son adet tarihimde 2 Şubat ona göre hesaplarsak da 6 haftalık çıkıyorAyy çok sevindim :) peki kaç haftalıkmış onu söylediler mi?