- 4 Nisan 2025
- 14
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi gabriel1234
İnşallah o gün eczane kapanana kadar ararım artıkHadi bakalım inşallah kolaylıkla bulursunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah o gün eczane kapanana kadar ararım artıkHadi bakalım inşallah kolaylıkla bulursunuz![]()
Çok büyük ihtimalle çıkar, göğüslerde hassasiyet var mı?Ay ben tutmadı gibi hissediyorum ya dün böyle hissetmeye başladım cuma günü test vercem 12. Gün çıkar demi kanda
ÇıkarAy ben tutmadı gibi hissediyorum ya dün böyle hissetmeye başladım cuma günü test vercem 12. Gün çıkar demi kanda
Var ama ilk günler kadar değil azaldı yani kasık ağrım filanda azaldı bence yine olmadıÇok büyük ihtimalle çıkar, göğüslerde hassasiyet var mı?
Ben raporlu gonal f 450 ve çatlatma iğnesini 1468 e aldımarkadaşlar merhaba ben bu ay aşılama yaptıracağım adetimi bekliyorum iğne fiyatları nasıl raporlu gonal f ve çatlatma iğnesi fiyatları yazarsanız çok sevinirim inşallah bu ay pozitif dolu bir olur hepimiz için hayırlısı olsun inşallah![]()
Dur bakalım Allahtan ümit kesilmez, iğnenin etkisi geçtikçe belirtiler de azalır ama hamilelik varsa bile çok taze o yüzden belirti vermeyebilirVar ama ilk günler kadar değil azaldı yani kasık ağrım filanda azaldı bence yine olmadı
Hayırlısı canım inşallah bundan sonra hemen tüp bebeğe geçerim diyordum ama vücudum inanılmaz yoruldu iğneleri 10 günlük vermişlerdi Bugün bitti çok şükürDur bakalım Allahtan ümit kesilmez, iğnenin etkisi geçtikçe belirtiler de azalır ama hamilelik varsa bile çok taze o yüzden belirti vermeyebilir
Doktorunla konuşursun olmadı 1 ay mola verirsin, psikoloji de çok önemli bu süreçte, dinlenmek iyi gelebilir, bi dk ya niye tutmamış gibi konuşuyorum ki belki de varHayırlısı canım inşallah bundan sonra hemen tüp bebeğe geçerim diyordum ama vücudum inanılmaz yoruldu iğneleri 10 günlük vermişlerdi Bugün bitti çok şükür
Offf inşallah vardır ama hissediyorum dün geldi bu his o yüzden yani bilmiyorum hayırlısı sizide düşürmeyim böyle yazarak cuma günü belli olurDoktorunla konuşursun olmadı 1 ay mola verirsin, psikoloji de çok önemli bu süreçte, dinlenmek iyi gelebilir, bi dk ya niye tutmamış gibi konuşuyorum ki belki de var![]()
Allahtan hayırlısı, cuma gününü iple çekiyoruzOfff inşallah vardır ama hissediyorum dün geldi bu his o yüzden yani bilmiyorum hayırlısı sizide düşürmeyim böyle yazarak cuma günü belli olur
Bugün doktora gittim kontrole letrol ve gonal f 50 doz kullandım 5 gün dün bitti bugün gittim. Sol yumurta 13 mm sağ yumurta 8 mm. Dozu 75 e çıkardı letrol u bıraktırdı. Sol tüpün kapalı sağ yumurta gelişmesi lazım . Ctesi tekrar gideceğim. Sağ yumurta gelişmemşse aşılama iptal bu ay. Sadece çatlatma iğnesi yapacaz kendi haline bırakacağız dedi.Hanımlar var mı gelişme kimsede?
İlk adet olduğunuzdan bu yana kaç gün geçti? Bi de ikinci yumurtanın büyümesini neden bekliyor ki aşılama için tek yumurta yeterli aslında, en azından benim doktorum öyle söyledi, sizin doktorunuz çift yumurta ikizi mi hedefliyor acabaBugün doktora gittim kontrole letrol ve gonal f 50 doz kullandım 5 gün dün bitti bugün gittim. Sol yumurta 13 mm sağ yumurta 8 mm. Dozu 75 e çıkardı letrol u bıraktırdı. Sol tüpün kapalı sağ yumurta gelişmesi lazım . Ctesi tekrar gideceğim. Sağ yumurta gelişmemşse aşılama iptal bu ay. Sadece çatlatma iğnesi yapacaz kendi haline bırakacağız dedi.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz siz çatlatma iğnesi zor bulunur diyorlarBen raporlu gonal f 450 ve çatlatma iğnesini 1468 e aldım
Bugün adetimin 7. Günü. Sol tüpün kapalı sol yumurta büyürse çatlasa bile tutma ihtimali çok çok az . O yüzden sol yumurta büyürse aşılama yapmayalım boşuna paran gitmesin dedi. Bana sağ yumurtanın büyümesi lazım kısacası. O yüzden onu bekliyor ikiz değil yani amaçİlk adet olduğunuzdan bu yana kaç gün geçti? Bi de ikinci yumurtanın büyümesini neden bekliyor ki aşılama için tek yumurta yeterli aslında, en azından benim doktorum öyle söyledi, sizin doktorunuz çift yumurta ikizi mi hedefliyor acaba
Çatlatma iğnesini de aşılama olmayacaksa ben olsam saklardım, çünkü şimdi kullanırsanız ve aşılama yapılmazsa öbür ay tekrar almak zorunda kalıcaksınız. Doktorunuz ne dediyse o doğrudur tabi ki
Yeni bişey öğrendim ben de, doktor sonuçta işin uzmanı, inşallah büyür sağdaki yumurta o zamanBugün adetimin 7. Günü. Sol tüpün kapalı sol yumurta büyürse çatlasa bile tutma ihtimali çok çok az . O yüzden sol yumurta büyürse aşılama yapmayalım boşuna paran gitmesin dedi. Bana sağ yumurtanın büyümesi lazım kısacası. O yüzden onu bekliyor ikiz değil yani amaçsoldan zaten tutmayacak. Çatlatma iğnesini yapmazsak kiste dönüşebilirmiş. Ondan yapıyor. İlaçlara çok gidiyor maalesef bugün de bir kutu gonal f aldım. Ama şifa olsunda önemli olan o tabiki
Banada hsg çekilirken sol tüp kapalı dediler daha sonra sızıntı şeklinde var dediler raporumda sağ tüpte geçiş var sol tüp sağ tüpe göre daha az açık yazmışlar bide rahim sağa doğru yazıyor doktor tüplerimin açık olduğunu herhangi bi sorun olmadığını söyledi zaten aşılama için konseye girdik sorunsuz geçtik eşimde bende normal değerlerimiz aşılama yaptırcam bu ay 16 sında gideceğim eğer aşılama haklarım tutmazsa bi tüplerime tekrar baktırıcam belkide hsg de kapalı dediler su ile açıldı bunun tam açıklamasını yapmadılar en sonda ikiside açık dediler anlam veremedim ama 3 aydır gebelik elde edemedimBugün adetimin 7. Günü. Sol tüpün kapalı sol yumurta büyürse çatlasa bile tutma ihtimali çok çok az . O yüzden sol yumurta büyürse aşılama yapmayalım boşuna paran gitmesin dedi. Bana sağ yumurtanın büyümesi lazım kısacası. O yüzden onu bekliyor ikiz değil yani amaçsoldan zaten tutmayacak. Çatlatma iğnesini yapmazsak kiste dönüşebilirmiş. Ondan yapıyor. İlaçlara çok gidiyor maalesef bugün de bir kutu gonal f aldım. Ama şifa olsunda önemli olan o tabiki
İnşallah teşekkür ederimYeni bişey öğrendim ben de, doktor sonuçta işin uzmanı, inşallah büyür sağdaki yumurta o zamanbüyür de bebiş olur inşallah
![]()
Bazen tıkalı olabiliyor tüpler ama hsg sırasında verilen sıvı ve basınç ile açılıyorlar. Bence açılmıştır doktorlar diyorsa eğer. İçiniz rahat olsun kafanızı bulandırmayın. Aşılama ile olacaktır bnce bir problem yoksaBanada hsg çekilirken sol tüp kapalı dediler daha sonra sızıntı şeklinde var dediler raporumda sağ tüpte geçiş var sol tüp sağ tüpe göre daha az açık yazmışlar bide rahim sağa doğru yazıyor doktor tüplerimin açık olduğunu herhangi bi sorun olmadığını söyledi zaten aşılama için konseye girdik sorunsuz geçtik eşimde bende normal değerlerimiz aşılama yaptırcam bu ay 16 sında gideceğim eğer aşılama haklarım tutmazsa bi tüplerime tekrar baktırıcam belkide hsg de kapalı dediler su ile açıldı bunun tam açıklamasını yapmadılar en sonda ikiside açık dediler anlam veremedim ama 3 aydır gebelik elde edemedim