- 4 Eylül 2012
- 439
- 249
- 303
- Konu Sahibi gabriel1234
Bence de yaYok çatlamazbelli bir büyüklüğe gelmesi gerekiyor o da 18 mm den büyük olunca anca, 7. Gün çok erken

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de yaYok çatlamazbelli bir büyüklüğe gelmesi gerekiyor o da 18 mm den büyük olunca anca, 7. Gün çok erken
27 martta memorial Ataşehir de ilk aşılamamı oldum cipli aşılama 30 bin, normal 25 bin tl, 11 civarı da ilaçlar tuttuKızlar aşılama ücreti ne kadar? Bu ay gebelik olmazsa bizde aşılamaya geçicez artık ama bende çikolata kisti var. Çikolata kistinde aşılama işe yaramıyor diyorlar bende diyorum acaba hiç aşılamayla kendimizi oyalamasak da tüp bebeğe mi para biriktirsek
Benim polikistik over im ciddi seviyede, yumurta yumurtalıkta büyümüyor, yumurtalıktan çıktığında çok küçük oluyor, bu nedenle normal yoldan hamile kalmaya vakit kalmadan atılıyor, o yüzden ilaçlarla büyütüp yumurta kendi kendine düşmeden aşılama ile hamile kalmaya çalışıyorum.Kızlar merhaba aşılama yapmak için ne sebeplerle başladınız acaba benimde bazı değerlerim bozuk çıktı ve doktor tüp bebek merkezine yönlendirdi
Bende de amh çok düşük diğer değerler de genelde sınıra yakınlar doktor tüp bebek merkezine yönlendirdi ama direkt tüp bebek mi yapar bilemiyorum tabiBenim polikistik over im ciddi seviyede, yumurta yumurtalıkta büyümüyor, yumurtalıktan çıktığında çok küçük oluyor, bu nedenle normal yoldan hamile kalmaya vakit kalmadan atılıyor, o yüzden ilaçlarla büyütüp yumurta kendi kendine düşmeden aşılama ile hamile kalmaya çalışıyorum.
Bence en az 10 gün bekleyin şimdi negatif çıkar moraliniz bozulur ama pozitiftir moral de önemliKızlar ya, benim daha önceki aşılamalarımda hep çatlatma iğnesi kullandım ve bu nedenle beta hcg iğneden mi yüksek çıkıyo yoksa gebelik mi var ikilemini yaşıyorduk, bu seferde yumurta kendi kendine çatladı, iğneyi kullanmadım, 1 hafta sonra falan test yapsam çıkar mı acaba ya, çıkmaz gibi geliyo ama![]()
Öyle öyle tabi, daha döllenecek de döllendikten sonra ilerleyecek de rahim de tutunacak da, en az 10 gün dediğiniz gibiBence en az 10 gün bekleyin şimdi negatif çıkar moraliniz bozulur ama pozitiftir moral de önemli
Az buz para değil ya 2 kez denemek gerekse 80 bine yakın tutacak. Aşılamayla uğraşmayıp tüp bebek denemek daha mantıklı sanki27 martta memorial Ataşehir de ilk aşılamamı oldum cipli aşılama 30 bin, normal 25 bin tl, 11 civarı da ilaçlar tuttu
Bende letu ve klomen kullandım ama ikinci için tekrar tedavi başladım ama benim yumurtalık çalışmıyor şimdi çalışmaya çalışıyoruz nasip nezaman benide alir2.aşılama tutma oranı en yüksek olan aşılama, ki benim de 2.de gebelik oluştu ama ben kimyasal gebelikle bebeği kaybettim, bu ay 3.yü yaptırıcam, bugün son kontrolüm var doktor ona göre aşılama için gün vericek
Ben ilaç olarak klomen hap ve estrafem hap kullandım sadece, bir de çatlatma iğnesi yapıcam
Klomen zaten yumurta ve yumurtalık uyarıcı ilaç, faydası olacaktır inşallahBende letu ve klomen kullandım ama ikinci için tekrar tedavi başladım ama benim yumurtalık çalışmıyor şimdi çalışmaya çalışıyoruz nasip nezaman benide alir
Ben gonal f kullanmadığım için bilemiyorum ama ovitrelle çatlatma iğnesi piyasada zor bulunan bir iğne, ben 1700 e almıştım ama bi arkadaş 1270 e almış, eğer ovitrelle kullanacaksınız günü beklemeden eczanelerden bulmaya çalışın derim ben, buzdolabında saklarsınızarkadaşlar merhaba ben bu ay aşılama yaptıracağım adetimi bekliyorum iğne fiyatları nasıl raporlu gonal f ve çatlatma iğnesi fiyatları yazarsanız çok sevinirim inşallah bu ay pozitif dolu bir olur hepimiz için hayırlısı olsun inşallah![]()
Tüp bebeğin fiyatı istanbulda 100 binden başlıyo, ben dün hastaneye 24 bin ödedim normal aşılama için, bence aşılama denemeye değer, ha tabi benim 3.aşılamam bu, bu da tutmazsa ben de tüp bebeğe geçicem o ayrıAz buz para değil ya 2 kez denemek gerekse 80 bine yakın tutacak. Aşılamayla uğraşmayıp tüp bebek denemek daha mantıklı sanki
Raporlu fiyatlarını bilmiyorum ama ben gonal f 450 + letrol + oviterelle ye 6500 TL ödedim. Raporsuz fiyat bunlar. Raporlu olunca da eczane limitleri varmış. Her eczane satmıyormuş raporlu, araştırmak lazımmışarkadaşlar merhaba ben bu ay aşılama yaptıracağım adetimi bekliyorum iğne fiyatları nasıl raporlu gonal f ve çatlatma iğnesi fiyatları yazarsanız çok sevinirim inşallah bu ay pozitif dolu bir olur hepimiz için hayırlısı olsun inşallah![]()
Doktor reçete olarak yazacağı için alamıyorum şimdi yazdığında almam gerekli yazdığında Ankarayı gezecem gibi bakalım :)Ben gonal f kullanmadığım için bilemiyorum ama ovitrelle çatlatma iğnesi piyasada zor bulunan bir iğne, ben 1700 e almıştım ama bi arkadaş 1270 e almış, eğer ovitrelle kullanacaksınız günü beklemeden eczanelerden bulmaya çalışın derim ben, buzdolabında saklarsınız
İnşallah ya cnmKlomen zaten yumurta ve yumurtalık uyarıcı ilaç, faydası olacaktır inşallah![]()
Hadi bakalım inşallah kolaylıkla bulursunuzDoktor reçete olarak yazacağı için alamıyorum şimdi yazdığında almam gerekli yazdığında Ankarayı gezecem gibi bakalım :)