- 20 Aralık 2024
- 131
- 23
- 13
- 33
- Konu Sahibi Bihterziyangil
Evet canım awox inşallah yalancı pozitif değildir yaAyyy incecik var gibi gordummmmmaşırı heyecanlandım test markası awox mu??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım awox inşallah yalancı pozitif değildir yaAyyy incecik var gibi gordummmmmaşırı heyecanlandım test markası awox mu??
Ben ilk gebeliğimi awoxla öğrendim beta 58di kaset teste göre bile daha silikti ondan sordum tipinden tanidim testi başka var mı elinde test yapsanaaaEvet canım awox inşallah yalancı pozitif değildir ya
Sabah yapcam canımBen ilk gebeliğimi awoxla öğrendim beta 58di kaset teste göre bile daha silikti ondan sordum tipinden tanidim testi başka var mı elinde test yapsanaaa![]()
Var sanki ya hadi insallahSabah yapcam canıminşallah yalancı pozitif değildir diye dua ediyorum valla çok üzülürüm bende çok güveniyorum awox’a
Ay inşallahhhVar sanki ya hadi insallahşuan bi belirti var mı ağrı sızı vs
![]()
Benimde acımıştı aynı şekil Rabbim büyük insallah oldu insallahAy inşallahhhYok çok şükür ama göğüs hassasiyetim çok fazlalaştı önceden dokununca yürürken falan acı ağrı vardı şimdi tişört bile acıtıyo
Benimde acımıştı aynı şekil Rabbim büyük insallah oldu insallahbende de kaşık ağrılarım azaldı bel başladı göğüste dokununca ama tabi hala karamsarım çok ağrı çektim normal değildi diye düşünüyorum
Üstünde ki jelatini varya onu çıkardım emin olmak için böyle bi çizgi kaldı inşallah yalancı değildir yaBenimde acımıştı aynı şekil Rabbim büyük insallah oldu insallah![]()
Bak sana ilk testimi bulup atacağım awoxta hep çok silik zatenÜstünde ki jelatini varya onu çıkardım emin olmak için böyle bi çizgi kaldı inşallah yalancı değildir yaEki Görüntüle 3568201
At canım bekliyorumBak sana ilk testimi bulup atacağım awoxta hep çok silik zaten
Bak burada beta 58At canım bekliyorum
Ayyy senin ki daha belliymişBak burada beta 58
Yaptınız mı tekrar?Ayyy senin ki daha belliymiş
İdrarımı tutuyorum yapmadım daha 1 saat sonra falan inşallah hemen sana atcam canım burayaYaptınız mı tekrar?![]()
Yaptım canım bi bakar mısın sendeYaptınız mı tekrar?![]()
Daha 8. Gündeyim inşallah günden güne birazdaha koyulaşırGölge var gibi yaaaa![]()
İnsallahhhhDaha 8. Gündeyim inşallah günden güne birazdaha koyulaşır![]()
Belki o kadar yok senin bilemeyizAyyy senin ki daha belliymiş
Benimkinin kafası karışık gelsem mi gelmesem mi diye düşünüyo dahaBelki o kadar yok senin bilemeyiz![]()