- 29 Temmuz 2022
- 332
- 125
- 33
- 26
- Konu Sahibi Bihterziyangil
Araştırma hastanesini bilmiyorum canım maalesefAraştırma hastanesi buna dahil mi peki bizim devlette yapılmıyor da bilgi için çok teşekkür ederim bu arada![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araştırma hastanesini bilmiyorum canım maalesefAraştırma hastanesi buna dahil mi peki bizim devlette yapılmıyor da bilgi için çok teşekkür ederim bu arada![]()
12. Gün biraz daha koyu olması gerekiyor canım en azından dünkü testten koyu olması gerekiyordu ama bekle bakalım allahtan ümit kesilmezBöyle çıktı Kızlar valla artık hayal görüyorum heralde ama çok çok minik bi gölge var sanki fotodan pek belli olmuyor:/ ama olsaydı 2 gün önceye göre koyu çıkardı bugün 12. Gün bende elendim galiba
Hiç sanmıyorum kuşum tüp bebek topiğinde buluşuruz artık seninle12. Gün biraz daha koyu olması gerekiyor canım en azından dünkü testten koyu olması gerekiyordu ama bekle bakalım allahtan ümit kesilmez
Olmadım canımcım daha ben çatlamanın 16. Günü oluyorum hep yani yarına denk geliyor bekliyorum bakalım progestan geciktşriyo dediler geçen ay geciktirmedi inşallah bu ay da zamanında olmayı bekliyorumHiç sanmıyorum kuşum tüp bebek topiğinde buluşuruz artık seninleregl oldun mu sen?
Sen test yaptın mı bebeğim nasılsın ben dün alışverişe çıktım gezdim kafamı dağıttım bi güzelİnsallah en azından birimiz hamile çıksın![]()
Bende de hiç geciktirmedi canım progestan. Bu ay dupaston kullandım o geciktirir mi bilmiyorum benim de çatlama iğnesinden 15 gün sonra reglim gelmişti geçen ay. Yarın gelmesi lazım benim de bakalım.Olmadım canımcım daha ben çatlamanın 16. Günü oluyorum hep yani yarına denk geliyor bekliyorum bakalım progestan geciktşriyo dediler geçen ay geciktirmedi inşallah bu ay da zamanında olmayı bekliyorum
Aynı gün gelirse tedaviye aynı gün başlıcaz demektir bende pazartesi gidiyorum doktora hemen derse hemen başlıcam bi dinelensem mi desim ama yok başlamışken bitireyim artıkBende de hiç geciktirmedi canım progestan. Bu ay dupaston kullandım o geciktirir mi bilmiyorum benim de çatlama iğnesinden 15 gün sonra reglim gelmişti geçen ay. Yarın gelmesi lazım benim de bakalım.
Sabah ilk WC ile yaptım negatif. İçimde bi boşluk hissi üzülüyorum yaSen test yaptın mı bebeğim nasılsın ben dün alışverişe çıktım gezdim kafamı dağıttım bi güzel
Bende dedim acaba dinleneyim mi diye ama hazır başlamışken devam diyip gaza getirdim kendimi regl gelince arıcam bakalım bende ne zaman gel derse o zaman gidicem. Direk başlayacağız tüpe demişti.Aynı gün gelirse tedaviye aynı gün başlıcaz demektir bende pazartesi gidiyorum doktora hemen derse hemen başlıcam bi dinelensem mi desim ama yok başlamışken bitireyim artık
O hissi o kadar iyi biliyorum kiiii negatif testlerde çizgi arıyodum son günlerde kendimi deli gibi hissedip hepsinş çöpe atmıştım. Ooooof ofSabah ilk WC ile yaptım negatif. İçimde bi boşluk hissi üzülüyorum ya
Oh miss iyi yapmışsın başka çaremiz yok![]()
Aynıyız valla inşallah bian önce oluruz da başlarız onun da ayrı heyecanı başladı şuan biliyo musun değişik yaaBende dedim acaba dinleneyim mi diye ama hazır başlamışken devam diyip gaza getirdim kendimi regl gelince arıcam bakalım bende ne zaman gel derse o zaman gidicem. Direk başlayacağız tüpe demişti.
Telefon flaşıyla bakmaktan çift görmeye başladım ahshshshshO hissi o kadar iyi biliyorum kiiii negatif testlerde çizgi arıyodum son günlerde kendimi deli gibi hissedip hepsinş çöpe atmıştım. Ooooof of![]()
Bende öyleydimTelefon flaşıyla bakmaktan çift görmeye başladım ahshshshsh![]()