Gebeliğe Hazırlık Mart 2022 çatlatma iğnesi olanlar!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mucizem9798

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
109
46
Merhaba kızlar öncelikle hiç bir sorun olmadığı taktirde daha nasip olmadı bekledik bizde doktor dedi sorun yok ama kol en iç çatlatma iğnesi yapalım bakalım bu işe yarar inşallah bizde deneyelim dedik ilk defa içtim ve 4 martta iğne oldum kasık ağrılarım çok var sağ tarafta ama sebebsiz yere daha nasip olmadı ya sürekli olumsuz sonuç alınca sanki pek umut dolu hissedemedim birazda olumlu cevaplar alıp enerjimi yükseltmek istiyorum varmı iğne olan yada belirtileri olanlar bide ne zaman test yapmalıyız erkenden belli olur mu?? Yeni evliyiz 1 yıl olmuş ama hiç sorun yok 1 yıl dolduğu için zaten klomen verdi nasip dua bekliyorum 🤲

aynı değil ben catladığı gun değil bir gün önce ve sonrası değerlendirdim kısmet artık. Birsey soracağım . bebek kac günde döllenip yerleşiyor. Ben hamileliğimi uykumdan anlamıştım . ama kaçıncı gün oldugunu bilemedim . Şimdi iğnenin 6. günündeyim akıntıdan baka bır belirtim yok
Canım aynı gün olmasan da benim bildiğim kadarıyla 72 saat belki daha fazladır yada az ben öyle hatırlıyorum döllenme olur 72 saat içinde hazır yumurta varsa olur inşallah olmuştur da yani sorun olmaz Allahın izni ile 💞

benim doktorum şey dedi iğneden 1 gün çnce ilişki olsun çatlarsa eğer kaçırmayalım dedi sonra 1 er gün arayla devam et dedi geç döllenme olayı faln var ya her an döllenebilir iğneden sonra 1 hafta içinde
Bu doktorun dediği çok mantıklı geldi bende bu ay öyle yapayım nasip kısmet gerisi haber et canım bekliyoruz haberlerini bide bu senin ilk ilaç denemen mi?

Kızlr günaydın 17 Mart da iğne oldjm
İlk gebelık testini erken den yaptım eşimle eğlencesine 2 gün önce sılık çıktı
Sırt ayrım devam edıyo valla kalktım evde tekin yaptım anasınınsstşm
Alltakı de ıkıncı oda sılık çıktı ama çıktı
Bat 4 nisan hakkım da hayırlısı
İğne etkisidir sanırım hala 😍

Eklentiler

• AD2EDDEF-78E9-4D48-9113-04A60D6653E6.jpeg
    AD2EDDEF-78E9-4D48-9113-04A60D6653E6.jpeg
    65,5 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba 14 Mart'ta çatlatma iğnesi oldum sağ tarafında 20mm 2 adet yumurtam vardı bugün 10. Gün test yaptım negatif çıktı iğne etkisi 10 günde geçiyor Mu? Bir de böyle bir durum yaşayıp sonra.pozitif gören var mı şimdiden teşekkürler

Kızlr günaydın 17 Mart da iğne oldjm
İlk gebelık testini erken den yaptım eşimle eğlencesine 2 gün önce sılık çıktı
Sırt ayrım devam edıyo valla kalktım evde tekin yaptım anasınınsstşm
Alltakı de ıkıncı oda sılık çıktı ama çıktı
Bat 4 nisan hakkım da hayırlısı
İğne etkisidir sanırım hala 😍
iğne etkisi canım benim bugün 12 .gün aşırı silik oldu

Hadi ya 12 ci gün de de mi sılık cıkıyooo anam neyse iyi öğrendim bi daha yapmıcam zaten
valla en mantıklısı adeti beklemekte nerde bende o sabır herkesin 10.günde falan iğne etkisi kalmammış ya bende ne zaman kalmayaak diye her gün test yaptım hep vardı gerek yokmuş

Hoşgeldin hayırlı umut dolu haberler ile herkes buradan vedalaşır öylee inanıyorum ben hem sıkma canını Llahın izniyle olucak bende 2.ye başladım kaçıncı günün senin şuan
benım bugn iğne gününü saymazsam 7. günüm . Rabbim büyük umarım tutmustur . Allah herkese bu mübarek günlerde yardımcı olsun

Evet benim doktorum bana öyle söyledi 36.saat falan ilişki demedi iğneyi işte akşam 4 5 gibi vurdur dedi iğneden 1 gün önce 1 gün sonra sonra yine gün aşırı olsun dgep dedi
işte ben catlamadan bır gün önce ve catlamadan bir gün sonra ilişki oldusonra gün aşırı oldu . Senin kacıncı günün ve bır belirtin var mı

X