Gebeliğe Hazırlık Mart 2022 çatlatma iğnesi olanlar!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mucizem9798

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
109
46
Merhaba kızlar öncelikle hiç bir sorun olmadığı taktirde daha nasip olmadı bekledik bizde doktor dedi sorun yok ama kol en iç çatlatma iğnesi yapalım bakalım bu işe yarar inşallah bizde deneyelim dedik ilk defa içtim ve 4 martta iğne oldum kasık ağrılarım çok var sağ tarafta ama sebebsiz yere daha nasip olmadı ya sürekli olumsuz sonuç alınca sanki pek umut dolu hissedemedim birazda olumlu cevaplar alıp enerjimi yükseltmek istiyorum varmı iğne olan yada belirtileri olanlar bide ne zaman test yapmalıyız erkenden belli olur mu?? Yeni evliyiz 1 yıl olmuş ama hiç sorun yok 1 yıl dolduğu için zaten klomen verdi nasip dua bekliyorum 🤲

dayanırsam yarın sabah yapmayıp 14.gün sabah yapacagım
Ay inşallah haber hayırlı haberle gell hu sefer doz arttı ya kızlar bende dün biraz araştırmıştım kist olur mu falan diye çoğu kişi diyor bizde oldu ama gidebilir bazısındada yok ben ilkte gittim baktı dedi şükür kist yok yeni doza başlayalım ama bu sefer dolar artınca biraz korkumda arttı açıkçası

Bu kist adetle atılır mı 3 günü gel ilaca başlayım bu kistleri yok edelim dedi yoksa Nisan ayını es öi geçecek öyle bi şey demedi ama korktum açıkçası

Merhaba kizlar bende 18 Mart çatlatma iğnesi oldu bugün 8 günüm klomen 3'ü kullanmışım bu aya ek olarak klomenin dozunu arttırdı 3 yumurta oluştu çatlamaya bekliyorum bakalım nasip kısmet bu ay da olmazsa eğer HSG istedi doktorum diğer tahlillerim eşimin tahlilleri hiçbir sorun yok bir senedir deniyorum bir kere kimyasal geçirdim hakkımızda hayırlısı olsun beklemek çok zor

Sen ıkınco ignemi cersmaba kuzum
Evet canım geçen cumartesi adet oldum ilaç içmeye başladım 2. İğnemi olucam çarşamba Allah izin verirse
Bu kist adetle atılır mı 3 günü gel ilaca başlayım bu kistleri yok edelim dedi yoksa Nisan ayını es öi geçecek öyle bi şey demedi ama korktum açıkçası
Canım soğan suyu yapsan odanatar bazılarının da adetle gidiyor

X