• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2022 çatlatma iğnesi olanlar!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mucizem9798

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
109
46
18
Merhaba kızlar öncelikle hiç bir sorun olmadığı taktirde daha nasip olmadı bekledik bizde doktor dedi sorun yok ama kol en iç çatlatma iğnesi yapalım bakalım bu işe yarar inşallah bizde deneyelim dedik ilk defa içtim ve 4 martta iğne oldum kasık ağrılarım çok var sağ tarafta ama sebebsiz yere daha nasip olmadı ya sürekli olumsuz sonuç alınca sanki pek umut dolu hissedemedim birazda olumlu cevaplar alıp enerjimi yükseltmek istiyorum varmı iğne olan yada belirtileri olanlar bide ne zaman test yapmalıyız erkenden belli olur mu?? Yeni evliyiz 1 yıl olmuş ama hiç sorun yok 1 yıl dolduğu için zaten klomen verdi nasip dua bekliyorum 🤲

işte ben catlamadan bır gün önce ve catlamadan bir gün sonra ilişki oldusonra gün aşırı oldu . Senin kacıncı günün ve bır belirtin var mı
Gögüs hassasiyeti hafif kasık ağrısı var 12.gün testim De yukarıda var bilmiyorum hiç iğne etkisi mi kaldı geç mi döllendi var mı yok mu kafam çok karışık

Gögüs hassasiyeti hafif kasık ağrısı var 12.gün testim De yukarıda var bilmiyorum hiç iğne etkisi mi kaldı geç mi döllendi var mı yok mu kafam çok karışık
gögüs hassasiyetin ne zaman başladı ? Akıntın var mı ? 12 güne iğne etkisi kalmaz yarın netleşir. Ben 13 gün normal kaset test ile öğrenmiştim

kişiden kişiye değişiyor benım ocak ayında 7 gün tamamen silinmişti. Bu ayda 7 günüm ve cook silik yarın tamamen biter sanırım
Benım işte aynı hatta su an işteyim eve gidince tekrardan bakıcam hayırlısı ya ne tuhaf duygu su çift çizgi ama pvulasyonlarda. Alışkımız çift çizgiye 😂😂😂😍

Akıntı 2 gün önce vardı gögüs hassasiyeti dün başladı bugünde rahimde batmalar var böyle çorabımı giyerken falan oldu
hamile olabilirsin testinde var zaten 12. günde iğne etkisi kalmaz .akıntın sulu mu yoksa katı mı . Bnce hamilesin ama sen yine yarın sabah ilk idrarla test yap birdaha

hamile olabilirsin testinde var zaten 12. günde iğne etkisi kalmaz .akıntın sulu mu yoksa katı mı . Bnce hamilesin ama sen yine yarın sabah ilk idrarla test yap birdaha
Katı değil suluydu ama kesildi o akıntı yumurtlama da ki gibiydi tam olarak bence 12.güne kalmaz ama çok silik o kafamı karıştırdı

Ben hep erken gebelik testi yaptım daha düşük bhcg yakalıyor ya
ben ocak ayınca kımyasal gecırınce 7 gün silik cıktı 11 gün erken gebelik yaptım ışığa tutunca cıkıyordu 13. gün regli sancım olunca ilaç içmeden önce kaset test yaptım hamileydim ve net cıktmıstı kıpkırmızı değil ama cıkmıstı

ben ocak ayınca kımyasal gecırınce 7 gün silik cıktı 11 gün erken gebelik yaptım ışığa tutunca cıkıyordu 13. gün regli sancım olunca ilaç içmeden önce kaset test yaptım hamileydim ve net cıktmıstı kıpkırmızı değil ama cıkmıstı
dayanırsam yarın sabah yapmayıp 14.gün sabah yapacagım

Back