Gebeliğe Hazırlık Mart 2022 çatlatma iğnesi olanlar!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mucizem9798

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
109
46
Merhaba kızlar öncelikle hiç bir sorun olmadığı taktirde daha nasip olmadı bekledik bizde doktor dedi sorun yok ama kol en iç çatlatma iğnesi yapalım bakalım bu işe yarar inşallah bizde deneyelim dedik ilk defa içtim ve 4 martta iğne oldum kasık ağrılarım çok var sağ tarafta ama sebebsiz yere daha nasip olmadı ya sürekli olumsuz sonuç alınca sanki pek umut dolu hissedemedim birazda olumlu cevaplar alıp enerjimi yükseltmek istiyorum varmı iğne olan yada belirtileri olanlar bide ne zaman test yapmalıyız erkenden belli olur mu?? Yeni evliyiz 1 yıl olmuş ama hiç sorun yok 1 yıl dolduğu için zaten klomen verdi nasip dua bekliyorum 🤲

Canım benimde 2 gün kaldı regle ve ilaçtada falan iğnede belki azcık kasık ağrım olmuştu eskiden çok olduğunu sanıyordum bu şuanki sancılarım göre hiçmiş o yüzden kafam çok karışıyor Bi yandan test yapmak istiyorum Bi yandan da ya negatif çıkarsa diye kendimi üzmek istemiyorum akışına bırakmak istiyorum ama çok zorrrr sanırım dayanamayıp yapıcam inşallah herkes hepimiz olumlu haber alırız
Merhaba ben yeni üye oldum 27 ovittirelle iğne vuruldum ve nisan2 doktorum protestan verdi 7gun kullandım fitil şeklinde bugün 16.gunum ve 4 5 gündür meme uclarima dokunamıyorum sag kasik agrım var bel ağrısıyla birlikte sizce hamile olabilirmiyim yardım edin

Merhaba kızlar öncelikle hiç bir sorun olmadığı taktirde daha nasip olmadı bekledik bizde doktor dedi sorun yok ama kol en iç çatlatma iğnesi yapalım bakalım bu işe yarar inşallah bizde deneyelim dedik ilk defa içtim ve 4 martta iğne oldum kasık ağrılarım çok var sağ tarafta ama sebebsiz yere daha nasip olmadı ya sürekli olumsuz sonuç alınca sanki pek umut dolu hissedemedim birazda olumlu cevaplar alıp enerjimi yükseltmek istiyorum varmı iğne olan yada belirtileri olanlar bide ne zaman test yapmalıyız erkenden belli olur mu?? Yeni evliyiz 1 yıl olmuş ama hiç sorun yok 1 yıl dolduğu için zaten klomen verdi nasip dua bekliyorum 🤲
Birşey soracağım iğneden hemen sonra doktorun aşılama istemesi normal mi belli bir süre geçmesi gerekmiyor mu bende iğne vuracam yarın ama iki gün sonra aşılamaya çağırdı

Merhaba ben yeni üye oldum 27 ovittirelle iğne vuruldum ve nisan2 doktorum protestan verdi 7gun kullandım fitil şeklinde bugün 16.gunum ve 4 5 gündür meme uclarima dokunamıyorum sag kasik agrım var bel ağrısıyla birlikte sizce hamile olabilirmiyim yardım edin
İnşallah canım baya belirtin varmış inşallah hamilesindir bu arada ben 2 ay klomen ve iğne yaptım olmadı bıraktım sorun yok diyor ve ben çok yıprandığımı fark ettim ciddi anlamda o yüzden pes ettim her ay üzemicem kendimi dedim bilmiyorum pes etmiceğimi düşündüm hep o yüzden buraya yazmak istedim başlarkende belki benim gibi olan varsa ben olumlu sonuç alırım sonra yazarım umut olur diye çünkü bende hep umut için yazılar okuyordum bende yazmak istedim maalesef daha nasip olmadı bende bıraktım. 3. Denemeyi yapmadım

Merhaba arkadaşlar, 6 mayıs da çatlatma iğnesi oldum bugün beta hcg değerim 110 çıktı sizde nasıl? Kimyasal gebelik olma ihtimali var mı acaba?
Canım kusura bakma girmedim uzun süredir yeni gördüm yazını sonucun ne oldu? Kimyasal değildir inşallah bu arada ben 3. Klomen denemesine başladım 2 ay ara verdikten sonra 3. Dozda uyguladımatlatma iğnesi vurdum bu sefer 2. 5 cm dedi ilk defa bu kadar. Oldu ama nasip bakalım bu sefer normalde 3. Denemeyi yapmicaktım vazgeçmiştim yapı verdim dayanamadım

Canım kusura bakma girmedim uzun süredir yeni gördüm yazını sonucun ne oldu? Kimyasal değildir inşallah bu arada ben 3. Klomen denemesine başladım 2 ay ara verdikten sonra 3. Dozda uyguladımatlatma iğnesi vurdum bu sefer 2. 5 cm dedi ilk defa bu kadar. Oldu ama nasip bakalım bu sefer normalde 3. Denemeyi yapmicaktım vazgeçmiştim yapı verdim dayanamadım
Merhaba, çok şükür 3. Denememizde oldu değer güzel bir şekilde arttı ve kalp atışını da duyduk çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Bu arada ben 2. Klomen tedavisinden önce adet döneminde arısütü polen propolis bal karışımına da başlamıştım onunda etkisi olabileceğini düşünüyorum. Bizim içinde doktor son kez klomen deneyelim demişti olmasaydı aşılamaya geçecektik..

Merhaba, çok şükür 3. Denememizde oldu değer güzel bir şekilde arttı ve kalp atışını da duyduk çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Bu arada ben 2. Klomen tedavisinden önce adet döneminde arısütü polen propolis bal karışımına da başlamıştım onunda etkisi olabileceğini düşünüyorum. Bizim içinde doktor son kez klomen deneyelim demişti olmasaydı aşılamaya geçecektik..
Gerçekten mii maşallah Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat etsin isteyen herkese versin bende dediğim gibi ara verdim 2 ay yine dayanamayıp 3. Yü denedim klomen içerken aynı anda hayıt otu çayı+bal, çörek otu,tarçın karışımını kullandım bu ay manende dualar vardı onları yaptım elhamdülillah çok şükür baya büyüdü ama yinede arada böyle çok umutlanmak istemiyorum çok üzülmemek için diyorum ne olur n olmaz kaptırmayayayım kendimi Bi yandadan diyorum ümitsizlik etmim çok kafam karışık sende duyduğum çok iyi geldi biraz moral oldu bu arada hamile duası kabul olur sende bana dua et bu ay olursa sonucu yazacam inşAllah ve neler yaptığımı da çünki bende sürekli bu sitede yazılar okuyorum umut olsun diye başkalarıda okusun istiyorum..

X