Gebeliğe Hazırlık Mart 2022 çatlatma iğnesi olanlar!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mucizem9798

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
109
46
Merhaba kızlar öncelikle hiç bir sorun olmadığı taktirde daha nasip olmadı bekledik bizde doktor dedi sorun yok ama kol en iç çatlatma iğnesi yapalım bakalım bu işe yarar inşallah bizde deneyelim dedik ilk defa içtim ve 4 martta iğne oldum kasık ağrılarım çok var sağ tarafta ama sebebsiz yere daha nasip olmadı ya sürekli olumsuz sonuç alınca sanki pek umut dolu hissedemedim birazda olumlu cevaplar alıp enerjimi yükseltmek istiyorum varmı iğne olan yada belirtileri olanlar bide ne zaman test yapmalıyız erkenden belli olur mu?? Yeni evliyiz 1 yıl olmuş ama hiç sorun yok 1 yıl dolduğu için zaten klomen verdi nasip dua bekliyorum 🤲

Testte negatife dönünce gebelik varsa pozitife mi dönüyor yarın benim testim daha koyu olursa gebelik var diyebilir miyim
eevt eğer daha koyu olursa gebelik var demektir cunku dediğim gibi benımki 7 gün tamamen gecmıstı 11 gün silik gördüm ama kurumadır dıye ınanmadım 13. gün net cıktı

Aynı gün olmuş o zamann🥰 iğneden sonra 3 gün boyunca ilişki dedi doktor daha sonra gün aşırı ilişki dedii test yapmadım hiiçç🙈
benım biraz sıkıntıı oldu gecen carsamba kontrol oldum 18 mm lık 2 yumurtam vardı persembe sabaha ıgne verdı. ben iğneyi yaptırdım ama yumurtam iğneden 1 gn önce catlamış zaten . Yani ben çatlamadan 1 gn nce ve 1 gün sonrayı değerlendirebildim

Umutsuz olmaa RABBİM büyük inşaALLAH nasip eder içini ferah tut 🌸 bu ay değilde diğer ay belki zamanı vardır elbet ne zamandı istiyorsun
yok doktorumu değişeceğim yumurtam kendı catlıyorsa iğne neden verıyor anlamadım boşuna hormon yukledim kendıme . Bakalım reglime 9 gn var ne zaman test yapacam bılmıyrm

benım biraz sıkıntıı oldu gecen carsamba kontrol oldum 18 mm lık 2 yumurtam vardı persembe sabaha ıgne verdı. ben iğneyi yaptırdım ama yumurtam iğneden 1 gn önce catlamış zaten . Yani ben çatlamadan 1 gn nce ve 1 gün sonrayı değerlendirebildim
Buse canım bak miratech böyle gece yaptığım

Eklentiler

• 20220322_171512.jpg
    20220322_171512.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 65
yok doktorumu değişeceğim yumurtam kendı catlıyorsa iğne neden verıyor anlamadım boşuna hormon yukledim kendıme . Bakalım reglime 9 gn var ne zaman test yapacam bılmıyrm
Evet canım o yüzden dedim tekrar kontrole gidecek misin diye sonuçta çatlamış yumurta umarım güzel sonuçlar alırsıınn iğnenin 15 günü yapılıyor galiba

X