• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2022 çatlatma iğnesi olanlar!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mucizem9798

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
109
46
18
Merhaba kızlar öncelikle hiç bir sorun olmadığı taktirde daha nasip olmadı bekledik bizde doktor dedi sorun yok ama kol en iç çatlatma iğnesi yapalım bakalım bu işe yarar inşallah bizde deneyelim dedik ilk defa içtim ve 4 martta iğne oldum kasık ağrılarım çok var sağ tarafta ama sebebsiz yere daha nasip olmadı ya sürekli olumsuz sonuç alınca sanki pek umut dolu hissedemedim birazda olumlu cevaplar alıp enerjimi yükseltmek istiyorum varmı iğne olan yada belirtileri olanlar bide ne zaman test yapmalıyız erkenden belli olur mu?? Yeni evliyiz 1 yıl olmuş ama hiç sorun yok 1 yıl dolduğu için zaten klomen verdi nasip dua bekliyorum 🤲

Evet canım o yüzden dedim tekrar kontrole gidecek misin diye sonuçta çatlamış yumurta umarım güzel sonuçlar alırsıınn iğnenin 15 günü yapılıyor galiba
tabı gıttım ben iğneyi vurulduktan yarım saat sonra aklıma şüphe düşünce gittim 2 yumurtada catlamış dedi.13 mm lik bır yumurta var dedı

benım biraz sıkıntıı oldu gecen carsamba kontrol oldum 18 mm lık 2 yumurtam vardı persembe sabaha ıgne verdı. ben iğneyi yaptırdım ama yumurtam iğneden 1 gn önce catlamış zaten . Yani ben çatlamadan 1 gn nce ve 1 gün sonrayı değerlendirebildim
canım bnımde aynı oldu sayılır cumartesı bır yumurtam 22mm catlamıstı hemen ılıskı dedı,
pazar da dıger 22mm yumos ıcın ogne oldum pazartesı salı carsamba ılıskı dedı doktor.

aynı değil ben catladığı gun değil bir gün önce ve sonrası değerlendirdim kısmet artık. Birsey soracağım . bebek kac günde döllenip yerleşiyor. Ben hamileliğimi uykumdan anlamıştım . ama kaçıncı gün oldugunu bilemedim . Şimdi iğnenin 6. günündeyim akıntıdan baka bır belirtim yok

aynı değil ben catladığı gun değil bir gün önce ve sonrası değerlendirdim kısmet artık. Birsey soracağım . bebek kac günde döllenip yerleşiyor. Ben hamileliğimi uykumdan anlamıştım . ama kaçıncı gün oldugunu bilemedim . Şimdi iğnenin 6. günündeyim akıntıdan baka bır belirtim yok
döllenmeden sonra 7 güne kadar yerleşiyormuş rahme

benim doktorum şey dedi iğneden 1 gün çnce ilişki olsun çatlarsa eğer kaçırmayalım dedi sonra 1 er gün arayla devam et dedi geç döllenme olayı faln var ya her an döllenebilir iğneden sonra 1 hafta içinde

neyse kısmet oalcak olunca sperm 3 gun yasıyorsmu rahımde ztan,
dollenmesı yerlesmesı vs 6 7 gunu buluyormuş. hemen belırtı olmaz kı zaten, benım kımyasalda 11.gun baslamıstı gogus agrısı karın agırısı vs

neyse kısmet oalcak olunca sperm 3 gun yasıyorsmu rahımde ztan,
dollenmesı yerlesmesı vs 6 7 gunu buluyormuş. hemen belırtı olmaz kı zaten, benım kımyasalda 11.gun baslamıstı gogus agrısı karın agırısı vs
benım erken başlamıştı dıye hatırlıyorum uyku idrara cıkma ve gögüs ucu sızısı ama bakalım bugün 6. günüm ne olacak bekleyeceğiz

kızlar bende katılayım aranıza :) umudum yok ama olsun . Bu ay femara kullandım perşembe sabah 10 da iğne oldum ama carsamba aksamı yumurtam zaten çatlamış :KK43: salı ve perşmbeyi değerlendirebildim. İnşallah olur bugün catlamadan sonra 4 . günüm banada dua edin olur mu
Hoşgeldin hayırlı umut dolu haberler ile herkes buradan vedalaşır öylee inanıyorum ben hem sıkma canını Llahın izniyle olucak bende 2.ye başladım kaçıncı günün senin şuan

Erken gebelik testi mi yapayım yine
Bence yapma en güzeli vakti gelince kendiliğinden öğrenmek her nasılsa durum Allah zaten hep iyisini versin tabiki bende yapıcaktım eşim dedi dur yapma boşuna ne sevin ne üzül bekle dedi iyiki bekledim olmadı ama test yapıp olmayınca insana daha üzülüyor Allah hayırlı şekilde pozitif haberlerinizi duyurmaya nasip etsin aminn 😄😍

Back