Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle bir şey neden yapsın ki. O zaman onunla evlenirdi. Bir de ilk tanıştığımız günden bugüne telefonunda bir kez dahi şifre olduğunu görmedim. Hep ortalığa da koyar. Güven vermişti bana
Belki ailesinin kabul etmediği biri, belki baska sebepleri vardır.
Şu an ayri olabilir sizinle evlenme arefesinde olduğu icin görüşmüyor olabilir.
Bunlar sadece benim varsayımım.
Bahsettiginiz paraları kazaniyorsa neden size 1+1 ev tutup, altin bile diyemeyecegimiz bir yüzük takıyor? Kazandığı nereye gidiyor? Cinsellik yaşamak istemediginizi ima ettiginizde, neden yumruğunu masaya vurmuyor? Evlendikten sonra deneseniz ve olmasa, buna care düşünülebilir. Ama siz adamla ayni yataga girme fikrine simdiden karşısınız. Bu adam neden bunlari kabul ediyor diye düşünmüyor musunuz hic?
Madem istanbulda yasiyorsunuz kendi eviniz var,neden gidip dugun hazirliklarina eslik etmiyorsunuz?
Hadi adam kiz isteme olayini sacma buluyor diyelim. Kiz isteme olmadan aile arasinda bir soz kesmek, nisan yapmak neden istemediniz? Aklimda deli sorular
En azindan koronayi bahane ederek birkac ay erteleyemez misiniz? Düşünmeye firsatiniz olur

Bahsettiginiz paraları kazaniyorsa neden size 1+1 ev tutup, altin bile diyemeyecegimiz bir yüzük takıyor? Kazandığı nereye gidiyor? Cinsellik yaşamak istemediginizi ima ettiginizde, neden yumruğunu masaya vurmuyor? Evlendikten sonra deneseniz ve olmasa, buna care düşünülebilir. Ama siz adamla ayni yataga girme fikrine simdiden karşısınız. Bu adam neden bunlari kabul ediyor diye düşünmüyor musunuz hic?
Madem istanbulda yasiyorsunuz kendi eviniz var,neden gidip dugun hazirliklarina eslik etmiyorsunuz?
Hadi adam kiz isteme olayini sacma buluyor diyelim. Kiz isteme olmadan aile arasinda bir soz kesmek, nisan yapmak neden istemediniz? Aklimda deli sorular
En azindan koronayi bahane ederek birkac ay erteleyemez misiniz? Düşünmeye firsatiniz olur

Adam gay olabilir mi acaba? Bir de ev Bahçeşehirde mi demiştiniz? Eşyalar sanki oraya gidecekti.
@ceyl__an

Ben gittim düğün hazırlıklarında yapmam gerekeni yaptım. O zaten tek başına yapsa daha iyi. Saat ve buluşma sorunu var. Bende sinir oluyorum her seferinde kavga ettik . Zar zor gelinlik ve mobilyayı hallettik. Geç kalkıyor 6 7 saat bekletiyor beni. Bende geriliyorum.
Bu zaten düğünün ertelenmiş hali . Coronadan dolayı. Kaldı ki düşündüm . Nereye düşüneceğim daha. Bakırköye heykel yerine beni koyacaklar sonunda 😂
O söz kesme olayı işte olacaktı. Tanışma oldu. Ama corona dolayısıyla biz memlekete gidince kaldı işte. Çok önemsemedim. Şu aşamada önemseyeceğim son şey zaten.
Daha önceden artık ne kadar öncedir bilemiyorum, bir kızla beraber yaşadığını , kızın bununla evlenmem istediğini , ama bunun evliliğe hazır olmaması düşüncesiyle evlenmek istemediğini, kızın da bu istemediği halde hamile kaldığını , yine evlenmek istediğini fakat kıza bebeği aldırtıp kızdan ayrıldığını kızın da sonra başkasıyla evlendiğini biliyorum. Bunu anlatmıştı. Belki de kızın ahını aldı bilemiyorum. Allah da benim kalbimi soğuttu ondan. Halbuki başta sevmiştim. Cinsellik yaşamayı da düşünüyordum. Ne olduysa işler bu raddeye gelince oldu. Bazen kendisine ait bir karma olabileceğini düşünüyorum.

Ben gittim düğün hazırlıklarında yapmam gerekeni yaptım. O zaten tek başına yapsa daha iyi. Saat ve buluşma sorunu var. Bende sinir oluyorum her seferinde kavga ettik . Zar zor gelinlik ve mobilyayı hallettik. Geç kalkıyor 6 7 saat bekletiyor beni. Bende geriliyorum.
Bu zaten düğünün ertelenmiş hali . Coronadan dolayı. Kaldı ki düşündüm . Nereye düşüneceğim daha. Bakırköye heykel yerine beni koyacaklar sonunda 😂
O söz kesme olayı işte olacaktı. Tanışma oldu. Ama corona dolayısıyla biz memlekete gidince kaldı işte. Çok önemsemedim. Şu aşamada önemseyeceğim son şey zaten.
Daha önceden artık ne kadar öncedir bilemiyorum, bir kızla beraber yaşadığını , kızın bununla evlenmem istediğini , ama bunun evliliğe hazır olmaması düşüncesiyle evlenmek istemediğini, kızın da bu istemediği halde hamile kaldığını , yine evlenmek istediğini fakat kıza bebeği aldırtıp kızdan ayrıldığını kızın da sonra başkasıyla evlendiğini biliyorum. Bunu anlatmıştı. Belki de kızın ahını aldı bilemiyorum. Allah da benim kalbimi soğuttu ondan. Halbuki başta sevmiştim. Cinsellik yaşamayı da düşünüyordum. Ne olduysa işler bu raddeye gelince oldu. Bazen kendisine ait bir karma olabileceğini düşünüyorum.

Adam istemediği halde kız hamile mi kalmış, hmm çok enteresan 🤔

Kör kütük aşık olsa, evlendikten sonra pisman olsa bile yine bi tutunacak dalı olur belki. Aşkı da tattım dibine kadar der.
Zenginlik icinde yuzse, mutsuzum ama en azından şoförüm altımda der teselli bulur belki.
Bu işin hic tutacak yeri yok.
Mantik evliligi diye kendini kandirmasin, mantik evliligine hakaret olur
Anlatamadığı başka şeyler var galiba. Hiçbir talebini ve beklentisini karşılamayan, muhtemelen daha ondan birşeyler götürecek adam ile bile bile evleniyor. O zaman ceylanın talebi evlilik. Sadece bir adamla evli olmak. Acaba neden? Bu evlilik neyi gizleyecek, ya da neyi halledecek? Bilemedim.

Adam istemediği halde kız hamile mi kalmış, hmm çok enteresan 🤔
Hani doğum kontrol kullandığını sanıyordur fln diye iyiniyetli düşündüm ama çocuğunun arkasında durması gerekirdi. Sonuçta iki kişilik bir olay bu. O zaman kendisi önlemini alacaktı çocuğu kesin istemiyorduysa . Biraz üzülüyordum açıkçası , benim soğumam sebebiyle ona haksızlık olacak gibi geliyordu. Birisini incitmekten çok korkuyorum ben. Ama düşününce belki de onun diyeti de budur gibi geliyor. Onun yaşaması gereken bişi yani. Kaldı ki yapacak bir şey yok. Benim nazımla oynaması gereken dönemde beni soğuttu kendinden. Yine de suçum yok denebilir. Kıymetimi bilmedi. Onu zor duruma sokmamaya çalışırken ben. Ne yapayım isteseydin gibi cevaplarla karşılaştım. Kendi sonunu kendi hazırladı bir nevi.

Olsa mutlu olurdum valla. 😂 ama değil. Nerde bende o şans ya 😂😂 evet ev bahçeşehirde

Ya Allah aşkına dön oku kendi yazdıklarını.İnşallah gaydir dediğin biriyle mi evleneceksin?

Sevgi aşk yoksa ortada menfaat vardır.Adam zengindir sevmiyorum ama rahat yaşarım dersin.Bu adamın sana tuttuğu ev 1+1 yüzük ortada.Asla rahat yaşayamacaksın ya para yok ya cimri

Hadi zengin değil ya da cimri,aşık değilim ama çok yakışıklı heykel gibi insanın baktıkça bakası geliyor izlerim dersin,saçma ya hadi neyse böyle olsun,bu da yok.Adamın ne burnunun kılı kaldı ne seyrek saçları gömülmedik.

Bu adamla evlenmek için motivasyonun ne??

Ben gerçekten artık adama üzülüyorum.Kendisini zerre kadar sevmeyen hatta kendinden iğrenen,cinsel yaşamı 0 olacak bir kızla evlenecek.

Evleneceğim ama cinsellik yaşamayacağım diye işin içinden de çıkamazsın.Karşındakine yazık ev arkadaşı olmaya mı evleniyor bu adam?

Bence sende biraz prenseslik sendromu da var.Ben çalışmak istemiyorum rahat yaşamak istiyorum evim şöyle olsun yüzüğüm böyle olsun,eşyayı bilmem neyi herşeyi halletsin çantamı alıp yerleşeyim eve.Sevişmem,kafama eserse düğün günü bırakırım(ki bence yapamazsın).İşte bilmem şu sözleriyle beni soğuttu kendi kaybetti vsvs.

Hiç 30 yaşında gibi değilsin,karşındaki de 40 yaşında gibi değil

Belki biraz ağır konuştum ama gerçekten iyi birine benziyorsun göz göre göre mutsuz olacaksınız ikiniz de

Hani doğum kontrol kullandığını sanıyordur fln diye iyiniyetli düşündüm ama çocuğunun arkasında durması gerekirdi. Sonuçta iki kişilik bir olay bu. O zaman kendisi önlemini alacaktı çocuğu kesin istemiyorduysa . Biraz üzülüyordum açıkçası , benim soğumam sebebiyle ona haksızlık olacak gibi geliyordu. Birisini incitmekten çok korkuyorum ben. Ama düşününce belki de onun diyeti de budur gibi geliyor. Onun yaşaması gereken bişi yani. Kaldı ki yapacak bir şey yok. Benim nazımla oynaması gereken dönemde beni soğuttu kendinden. Yine de suçum yok denebilir. Kıymetimi bilmedi. Onu zor duruma sokmamaya çalışırken ben. Ne yapayım isteseydin gibi cevaplarla karşılaştım. Kendi sonunu kendi hazırladı bir nevi.
Siz adama niye üzülüyorsunuz, sizin beklenti, mutluluk durumunuz çok mu iyi anlamadım . Adam diyetini ödüyorsa sizin elinize ne geçecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X