Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çekişmeli boşanamıyorsun boşamıyorlar. Çevremde kaç kişi çekişeduruyor. Anlaşanlar kuşamını bilmiyorum iki taraf da onay veriyorsa boşarlar sanırım zaten seninki boşamaz.Yok ya ertesi günü bile boşananlar oluyor. Bir yıl anlaşmalı boşanma için geçerli. Çekişmeli boşanabiliyorsun. Ki zaten adam anlaşmaya yanaşmasa bir yıl olsa ne on yıl olsa ne.
Kusura bakmıyorum fikrinizi almak için yazdım neticede . Ama ben hala düğünü benim nasıl ödeyeceğimi anlayamadım. Düğünü takı parasıyla ödeyecekmiş. Ben ödemeyeceğim ki
Insallah cikar dugunun parasi, ben evlenirken kimse para takmamisti, bilmiyorum para olayiniZiynet geline ait para erkek alabiliyor. Para olarak takılanlardan bahsediyor o. Altınlardan değil. Hatta benim erkek bir arkadaşımın annesi evlenirken oğluna metre metre para takmıştı kıza gitmesin diye herhalde
Ay rehin kalcaklar salonda iyi miÇekişmeli boşanamıyorsun boşamıyorlar. Çevremde kaç kişi çekişeduruyor. Anlaşanlar kuşamını bilmiyorum iki taraf da onay veriyorsa boşarlar sanırım zaten seninki boşamaz.
Düğünde takılan gelinindir para altın dahil. Düğünde o kadar nakit çıkmazsa ne olur sence, şurdan üç bilezik alalım üç çeyrek alalım parayı renkleyelim diyecektir çünkü DÜĞÜN PARASIYLA ödeyeceğini söylemiş. Farkına varamamışsın burun kılları dikkatini dağıtmış olabilir.
ben de evlendim, aylar öncesinden ödedik Kaç salona gidersem gideyim bu şekilde istediler. Sonra ödeyecek kişiye de düğünden önce ödetiyorlar. Kim evlendiyse öyle yaptı. İş bitmeden ödeme alıyorlar yani genelde. Sadece bahşiş düğün günü düğünden önce ödeniyor.
Ya yok ödemiştir adam kelek atıyor alacak elindeki parayı. Yaz günü düğün salonu altın değerinde, para vermeden tutarlar mı hiç? Düğün düğün diye öldü millet aylardırAy rehin kalcaklar salonda iyi mi
Daha iyi olur benim için kalsak keşkeAy rehin kalcaklar salonda iyi mi
7 ağustosNikahınız ne zaman?
Çok az kalmış7 ağustos
Hiç bir adam bunu kabul etmez üzgünüm. Adamı sevmiyorsun, cinsellik istemiyorum diyorsun, ee peki neden evlenmekteki bu ısrar?Ya ben çok kötü davranmaya başladım ona yatmak istemediğimi fln da yavaş yavaş işlemeye başladım ama ciddiye almıyor galiba .
Daha 19 gün var gelin ata binmiş ya nasip demiş belki 19 günden sonra da ağrıtırım burda başınızı
Ablacım sen adamı sevmiyorsun. Lütfen evlenme. Ben bu zamana kadar sevgilimin burnuna dikkat bile etmemiştim batmıyor cünkü. Yorumlardan sonra dikkat ettim kulağında da var burnunda da. Saçları da seyreldi hatta cevremden saçları gidici kelleşmiş diyenler bile vardı ama bunlar hiç bana batmadı. Sana batıyor, eğer devam edersen bu adam hasta olur ateşi çıkarsa offf terledin diye söylenirsin ve batar. Bu kötü birşey değil bu arada sevmediğimiz insanların şeyleri pektabii gözümüze batar. Lütfen devam etme. Sana yazık.Hehhehe burnu kıllı ay ama öyle böyle değil ya bıyık kısmına uzamış resmen sert sert kıllar. Hani arada bi tane çıkar farketmemiştir veya başını kaldırır görünür fln öyle değil. Baya burnundan dışarı uzamış Ve 3. Gelişinde de öyle görünce patladım artık bu ne dedim ya. Bana biraz iyi görünme çabası da yok. Seyrek saçları aşırı seyrek kel gibi bişi onları da uzatmış mı iyice tuhaf olmuş.
Hasta misiniz siz? Dugune 2 hafta kalmis, yatmak istemediğimi yavas yavas işliyorum ne demek? Ayrilacaksan delikanli gibi, güçlü bir sekilde ayrıl. Adam senin nazini cekecek biri degil belli ki. Ilk geceden zorlarsa gelir burada ağlarsınYa ben çok kötü davranmaya başladım ona yatmak istemediğimi fln da yavaş yavaş işlemeye başladım ama ciddiye almıyor galiba . Kendisi vazgeçsin istiyorum aslında.