Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hasta misiniz siz? Dugune 2 hafta kalmis, yatmak istemediğimi yavas yavas işliyorum ne demek? Ayrilacaksan delikanli gibi, güçlü bir sekilde ayrıl. Adam senin nazini cekecek biri degil belli ki. Ilk geceden zorlarsa gelir burada ağlarsın

Aklım almadı cidden. Adam gay olsa paravan evlilik desem tamam ama o da değil belli ki. Yatmamak için işlemek falan, konu sahibi normal gibi gelmedi bana.

Ceylan sen karun mezarindan kalkip gelse, altina köşkler yalılar serse sen yine mutlu olamazsın. Çünkü ne istedigini bildigini zannediyorsun ama asla bilmiyorsun. Toplum baskısı 3 nişan atmayı affetmez, bu konuda haklısın.

Ama 3 nişan atmak, bir kere dul(!) kalmaktan iyidir "mahalle teyzeleri için"

Daha evlenmemisken, dugunun ertesi gunu bosananlar var hesabi yapıyorsun. Yatmak istemedigimi işlemeye başladım diyorsun. Ben bu adamdan şiddet bile beklerim. Karsısında kendisini sevmeyen, istemeyen bir kadin var ve buna kayıtsız kalıyor. Mutlaka var bir menfaati ve onu almadan seni bırakmaz

Ayrica yaklasik 8 yıldır mantik evliliğimi yürüten biri olarak söyleyebilirim ki, seninki mantik evliliği değil. Çünkü mantik evliliği böyle birşey degil!
Arada onlarca yaş farki, maddi durumu istediginiz gibi değil, ailenizden baska sehirde yasayacaksınız, adamla yatmamak icin bahane arıyorsunuz, daha dugun olmadan boşanma hesabi yapıyorsunuz.
Bunun neresi mantikli

Ayrica yaklasik 8 yıldır mantik evliliğimi yürüten biri olarak söyleyebilirim ki, seninki mantik evliliği değil. Çünkü mantik evliliği böyle birşey degil!
Arada onlarca yaş farki, maddi durumu istediginiz gibi değil, ailenizden baska sehirde yasayacaksınız, adamla yatmamak icin bahane arıyorsunuz, daha dugun olmadan boşanma hesabi yapıyorsunuz.
Bunun neresi mantikli
Psikoloji sağlıklı değil sanırım
Yoksa ilişkide ne mantık ne sevgi var. Sırf rahatlamak için yazıyor toplum baskısından evlenecek hayat öğretir ona da bazı şeyleri

Psikoloji sağlıklı değil sanırım
Yoksa ilişkide ne mantık ne sevgi var. Sırf rahatlamak için yazıyor toplum baskısından evlenecek hayat öğretir ona da bazı şeyleri
Kör kütük aşık olsa, evlendikten sonra pisman olsa bile yine bi tutunacak dalı olur belki. Aşkı da tattım dibine kadar der.
Zenginlik icinde yuzse, mutsuzum ama en azından şoförüm altımda der teselli bulur belki.
Bu işin hic tutacak yeri yok.
Mantik evliligi diye kendini kandirmasin, mantik evliligine hakaret olur

Sen yine anlamayacaksin ama ceylan sana arkadasimin durumunu anlatacagim.
Okuldan arkadasim.taa ortaokuldan...okumadi ben sizin gibi okuyup milletin emrinde calisamam dedi.uc kurus alacaksiniz bu kadar ugrasiyorsunuz dedi.zengin bir koca buldu evlendi.2 de cocuk yapti biri 2 yasinda.daha bebek.esinin kazanci aylik 25 bin.ama adam kumar oynuyor ve su an ucan kusa borclari var ve kiz o paranin hayrini asla goremedi.ne kiyafet alabildi ne gezebildi.adamdan surekli ualvar yakar harclik istiyor.adamin uzerine mal yok bu arada her sey abisinin uzerine.adam ölse,sadece borc kalacak...bosanamiyor da bosansa adamdan nafaka alamaz adam calismiyor gorunuyor.bari evlenmeden ogren mal varligi kendi ustune mi?

Zaten okuymayacağım, zengin koca bulacağım zihniyetindeki bir kadınla gerçekten düzgün bir erkeğin evlenme şansı düşük.

Kör kütük aşık olsa, evlendikten sonra pisman olsa bile yine bi tutunacak dalı olur belki. Aşkı da tattım dibine kadar der.
Zenginlik icinde yuzse, mutsuzum ama en azından şoförüm altımda der teselli bulur belki.
Bu işin hic tutacak yeri yok.
Mantik evliligi diye kendini kandirmasin, mantik evliligine hakaret olur
Ben aşık oldum deyip teselli buluyorum en azından güzel anılarım da var. Şimdi mantık olmadan evlilik olmayacağını biliyorum. Arkadaş evlenmeyi kafaya koymuş ondan umarım mutlu olur biz yanılırız

Altindan baska birsey cikacak diye korkuyorum.
Adam 40 yasinda diyorsunuz. Yani sizi uzmek istemem ama acaba baska bir hayati, hayat arkadasi, cocugu falan mi var? Ailesinden, herkesten gizliyor mu? Sizinle buna paravan olmaniz icin mi evleniyor diye geliyor aklima.
Bahsettiginiz paralari kazaniyor ve size yedirmiyorsa, bu paranin gittigi bi yer olmali illa ki

Ceyl_an Ceyl_an ozur dileyerek soruyorum ama maddi olarak zor bir cocukluk mu gecirdin? Ya da maddi olarak cok yiprandigin bir nisan atma surecin mi oldu? Konu icinde surekli donup dolasip bu iliskiyi bitirirsen maddi olarak senden bir sey istenip istenemeyecegi ekseninde donuyorsun. Bana altta yatan bir travma oldugunu hissettiriyor.
Evet çocukken çok zor zamanlar geçirdim.

Evet çocukken çok zor zamanlar geçirdim.
Lutfen kendinize bir iyilik yapın, ne yapin edin terapi alın. Bilincaltinizda, bugununuzu yanlis yonlendiren şeyler var. Bu ayıp degil, gunah degil. Ne olur bunlardan kurtulun. Gerçekte kimsiniz, nasılsınız, ne istersiniz bunlari öğrenin. Sonra inanin bana hayat butun kapilarini açacak size. Eger bugun yapmazsaniz, geri donusu olmayan seyler yasayacaginizdan korkuyorum

Bunun neresi mantikli
Ben ne zaman ailemden ayrı şehirde yaşayacağım falan dedim ki ? Ailemle aynı şehirde yaşayacağım. Şuan sadece memleketimizdeyiz. Pandemi dolayısıyla gelmiştik. Yazda gelince kaldık. Ben istanbula gittim düğün işleri için şimdi de ailemle beraber düğüne gidicem .
Şimdi ben burada tabi bütün sebeplerimi anlatamıyorum. Hoş belki hepsini anlatsam da anlayamazsınız. Çünkü müge anlıdaki zeynep ergülün de dediği gibi benim köyneğimi giymeniz lazım 😂 o yüzden herşey o kadar da mantıklı olmayabiliyor işte 🤷‍♀️

Altindan baska birsey cikacak diye korkuyorum.
Adam 40 yasinda diyorsunuz. Yani sizi uzmek istemem ama acaba baska bir hayati, hayat arkadasi, cocugu falan mi var? Ailesinden, herkesten gizliyor mu? Sizinle buna paravan olmaniz icin mi evleniyor diye geliyor aklima.
Bahsettiginiz paralari kazaniyor ve size yedirmiyorsa, bu paranin gittigi bi yer olmali illa ki
Öyle bir şey neden yapsın ki. O zaman onunla evlenirdi. Bir de ilk tanıştığımız günden bugüne telefonunda bir kez dahi şifre olduğunu görmedim. Hep ortalığa da koyar. Güven vermişti bana

bu konunun su an burada olma amaci ne? insanlar fikirlerini yaziyor onemsemiyorsunuz bildiginizi okuyorsunuz, ortada cozulecek bir dert de kalmadi. zaten derdi cozmek de istemediniz yani. anlamiyorum cidden.
Hanımefendi yazıyorlar cevap veriyorum. Ben kimse bana bir şey sormadan bu konuya yazmıyorum bile. Haftalarca yazmadım. Soru soran arkadaşlar olmuş daha önce fikir verenlerden merak edenler olmuş. Yazdım aydınlattım. Siz merak etmiyorsanız neden giriyorsunuz ki konuya ? İlginç .
Konu sahibi konuyu açsa sonra gitse gelişmeleri yazmasa konuyu açtı gitti ne olduğunu aydınlatmıyor bizi merakla bırakıyor derler, konuna sahip çıkarsın soru soranların sorusunu yanıtlarsın neden hala burdasın derler valla ilginç ya 😂😂

Hanımefendi yazıyorlar cevap veriyorum. Ben kimse bana bir şey sormadan bu konuya yazmıyorum bile. Haftalarca yazmadım. Soru soran arkadaşlar olmuş daha önce fikir verenlerden merak edenler olmuş. Yazdım aydınlattım. Siz merak etmiyorsanız neden giriyorsunuz ki konuya ? İlginç .
Konu sahibi konuyu açsa sonra gitse gelişmeleri yazmasa konuyu açtı gitti ne olduğunu aydınlatmıyor bizi merakla bırakıyor derler, konuna sahip çıkarsın soru soranların sorusunu yanıtlarsın neden hala burdasın derler valla ilginç ya 😂😂

size neden hala buradasiniz demedim ki? konuya yazan diger insanlar da yani ortada dert kalmamisken tartisma devam ediyor. bildirim geldigi icin actim bu arada, konuyu takip etmeyi birak secenegi var onu kullanmayi biliyorum. evliliginizde bol sans. :))

size neden hala buradasiniz demedim ki? konuya yazan diger insanlar da yani ortada dert kalmamisken tartisma devam ediyor. bildirim geldigi icin actim bu arada, konuyu takip etmeyi birak secenegi var onu kullanmayi biliyorum. evliliginizde bol sans. :))
Lütfen rica ediyorum . 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X